Spa merkezinde mahremiyet yoksunluğu

Al iste bir yobaz zihniyet. Bir sorun varsa bunu sorun yapan kadin suclu. Aferin.

yobaz sana benzer haddini bil.
bu kadın tek olsa tamam ama bir sürü kadının gittiği yerde sadece kendisi rahatsız olmuşsa demek ki sorun bu hanımdadır. herkes hizmetini alıyor ama bir tek o sorun yapmış. neden?
rakip kurumun elemanı olmadığını nereden bileceğiz mesela?

hadi buhar odası sauna karma olabilir.

hamam nasıl karma olabilir? keselenme banyo yapma mahrem yeri
duşa girmek gibi hamama da giremez bana kalırsa kadın erkek
ha yobaz mıyım değilim ama bu yanlış geliyor

Tarihi hamam, termal, luks otel hamamlari... kac tane hamama gittiysem kadin erkek ayri olanlarda dahi tamamen soyunmak yasak. Pestemal cikiyorsa bikini zorunlu. Uyari yazmiyor mu duvarlarda?

Yoksa sizi mi anlamadim ben? Banyo yapmak mi mahremden kastiniz?

bu kadın tek olsa tamam ama bir sürü kadının gittiği yerde sadece kendisi rahatsız olmuşsa demek ki sorun bu hanımdadır. herkes hizmetini alıyor ama bir tek o sorun yapmış. neden?
ya hanımefendi ben karalama yapmak istesem buradan adını yazarım kurumun
amma bıdı bıdı ettin yav
gel vereyim üyeliğimi sen yararlan.

diğer kadınlar şikayetci değilmiş evet demek ki hepsi senin gibi terbiyesizliğe alışmış gık'ı cıkmıyor.

Konu sahibi işletmenin adını bile vermedi ama siz sanki anlamış gibi işletme adına konuşuyorsunuz resmen. Dediklerinizi savunmak için de saçma saçma cevaplar veriyorsunuz. Sizin oranın elemanı olduğunuza inanıyorum artık. Bu kadar gözü kör şekilde başka kimse bu olayı savunmaz çünkü. Hiç bir kadın bir kadına spa ya gitmiş demek ki haketmiş sorun onda gibi şeyler söylemez çünkü. Bir kadın bir kadına bunu yapmaz...

Konu sahibi işletmenin adını bile vermedi ama siz sanki anlamış gibi işletme adına konuşuyorsunuz resmen. Dediklerinizi savunmak için de saçma saçma cevaplar veriyorsunuz. Sizin oranın elemanı olduğunuza inanıyorum artık. Bu kadar gözü kör şekilde başka kimse bu olayı savunmaz çünkü. Hiç bir kadın bir kadına spa ya gitmiş demek ki haketmiş sorun onda gibi şeyler söylemez çünkü. Bir kadın bir kadına bunu yapmaz...
ülkede kadının kadına yaptıgı bu işte... yazık.

karma bir yermiş. kimse sikayetci değilmiş.
sonucta hamam yıkanmak icin pestemali bile cıkarabiliyoruz keselenmek adına
rezalet iğrenc mide bulandırıcı bir yer hala inanamıyorum bu bile travma oldu neredeyse dünden beri aklımdan cıkmıyor..
üzerine yaptıkları acıklama ile iyice iğrendim
bir kadın nasıl taciz ve röntgene göz yumar anlamıyorum
sikayet etmekle ben sucluyum onlara göre
Tv kanallarinin wp ihbar hattina da yazin. Tam rezil olsunlar. Bir daha curret edemesinler..

ya hanımefendi ben karalama yapmak istesem buradan adını yazarım kurumun
amma bıdı bıdı ettin yav
gel vereyim üyeliğimi sen yararlan.

diğer kadınlar şikayetci değilmiş evet demek ki hepsi senin gibi terbiyesizliğe alışmış gık'ı cıkmıyor.

herkes terbiyesiz de bir sen edeplisin değil mi? o yüzden öyle heriflerin çıplak halde çat kapı girip çıktığı mekanı seçtin. insan önceden bir bakar nedir ne değildir diye... o lafını da sana iade ediyorum. edepsiz.

ben spaya gitmiş demek ki haketmiş gibi bir şey dedim mi düzgün okuyun!! benim dediğim bu ülkede spa vs lükstür düzgün yerlerin seçilmesi gerekir. bu kadar basit! ben havuza giderim mesela hiç başıma böyle bir şey gelmedi. karma havuz üstelik. düzgün yerleri seçerseniz sorun kalmaz ama böyle herkesi terbiyesiz bellerseniz lafınızı yer oturursunuz.
orada o kadar kadın var bir tek bu hanım şikayetçi neden acaba?

enine boyuna terbiyesizlik yazinizi okurken dikkatimi cekdi ne amacla yazdiniz bilmiyorum ama turbanli demek kendini ortmekdir bu terbiyesizlikden rahatsizlik duymayan tessedure girmesin.

ben spaya gitmiş demek ki haketmiş gibi bir şey dedim mi düzgün okuyun!! benim dediğim bu ülkede spa vs lükstür düzgün yerlerin seçilmesi gerekir. bu kadar basit! ben havuza giderim mesela hiç başıma böyle bir şey gelmedi. karma havuz üstelik. düzgün yerleri seçerseniz sorun kalmaz ama böyle herkesi terbiyesiz bellerseniz lafınızı yer oturursunuz.
orada o kadar kadın var bir tek bu hanım şikayetçi neden acaba?

Taciz edilen kadınlara da "hiç başıma böyle bir şey gelmedi" mi diyorsunuz. Bir işletmeyle ilgili sorun ilk kimin başına geldiyse "neden acaba kendine baksın önce" mi diyeceğiz?

seni öyle iyi anladım ki şuan. ben de bi ara spor salonuna gitmiştim, güya alt kat erkeklerin üst kat kadınlarındı. üst kata çıktığımda bi bakardım ki iki üç adam spor yapıyor, beni görünce de tınlamazlardı, çıkmalarını rica edince lütfedip çıkarlardı. erkeklerin soyunma odası da üst katta kadınların soyunma odasının yanındaydı. böyle saçma sapan bi yerdi, 1 hafta dayanabilmiştim.

Yazmayayim dedim ama rahat edemedim, ben.savunma şekline takıldım: "türbanlı bayanlar bile rahatsız değil bu durumdan " ne demek? Nasıl bir kıyaslama şekli bu? Kıstasları öyle mi belirliyorlar?
O "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" misali suç bastırıp yüzsüzce üste çıkma yöntemi. Sorumsuzluklarını, bozuk düzenlerini bu şekilde örtbas edecek, maduriyeti alt seviyeye çekip önemsizleştirecek aklı sıra. İster her bir yerini açan olsun, ister noktasına kadar örten olsun böyle bir olay, böyle bir sorumsuzluk hiç bir şey ile kıyas kabul etmez.

Back
X