Spa merkezinde mahremiyet yoksunluğu

Kızlar hala sinirden elim ayağım titriyor vallahi.

Ben ünlü bir estetik merkezinin spa bölümünden toplu spa paketi aldım yaklasık 1700 civarı ödememi pesin yaptım 15+2 masaj seklinde.
Ve burası cok ünlü bir yer dubaiden arap ülkelerinden türbanlı kadınlar da gelmekte.. mahremiyet istememiz elbet hakkımız.

iki seans kullandım üçüncü seans için dün gittim.
Ve şok olacağım durumlarla karşılaştım.

Öncelikle ''güya'' soyunma odaları ayrı.
Fakat bayan soyunma odası adam dolu... iğrenc ve ilginc değil mi?
içeri girince lütfedip cıkıyorlar bayan soyunma odası yol geçen hanı gibi.
Söylenip kapıyı kapatıp kitledim üzerime pestemal gecirdim ıslak alana gectim buhar odası vs kücücük bir yer üzerimde sadece pestemal var. Ortalıkda kadınlar var sadece neyse yarım saat geçti üstü cıplak altına pestemali cekmiş adamın teki içeri daldı bismillah cekip kaçtım hemen diğer alana gectim.
sonrasında hamama gectim hamama neticede pestemalle giriyoruz. hamamın kapı önünde 3 adam sivil kıyafet ellerinde cay bardagı sohbet ediyor artık kan beynime sıcradı kostum soyunma odasına giyinip cıkacagım sinirden.

soyunma odasına geçtim pestemali tam cıkarıcam giyinicem adamın teki kapıyı actı kıpkırmızı oldum bagırıp cagırdım bu tacizdir artık diye yönetici ''KADIN'' geldi.

söyledim bu nasıl rezalet dedim kadın bana ne dese begenirsiniz ''Tek sorun eden sizsiniz türbanlı bayanlar bile hic sikayetci değil durumdan'' dedi.
Pardon durum derken tacizden mi?
Röntgenden mi?
bu nasıl acıklama nasıl savunma nasıl uslup ?

Bu konuda kampanya baslatacagım ne önerirsiniz?
Para iadesi istedim vermiyorlar.
lütfen hala sinirlerim bozuk aklıma geldikce aglayasım geliyor ben etkileniyorum bu gibi durumlardan...
,,

Yöneticinin uslubundan sanki orası farklı şeyler için kullanılıyor gibi geldi.
İlk defa bayan soyunma odasına erkeklerin girdiğini duyuyorum sizden. Adabı muaşeret kuralları vardır bir kere adam gibi adam öyle yerlerde daha çok dikkat eder kadınları rahatsız etmemek için .

Siz change.org dan bilgi alın kampanya başlatmak için .

Şikayetvar.com dan şikayetinizi yazım kurallarına uygun olarak yazın.

Sosyal medyada hesapları vardır , değerlendirme kısmına yazabilirsiniz.
Instagramda fotoların altına yorum olarak yazın .

Baya bi uğraşın bence

Paranızı almak için de elinizde sözleşme varsa tüketici heyetine gidin alın paranızı.

niye herkes lafı tersinden anlamış acaba?
ben oraya gittiysen başına gelene katlan mı dedim?
bu ülkede spa sauna falan lüks dedim. biz de o bilinç, kültür yok. şort giydi diye sokak ortasında kadınların darp edildiği bir ülke burası, buna rağmen giderseniz soyunma odasına erkek dalması filan şaşırmayın yani diyorum.

kaldı ki bir tek bu hanımın mı başına gelmiş bu olay?
başka kadınlar giyinirken içeri erkekler dalmamış mı da bir tek o şikayetçi bunu soruyorum sadece..

herkes de bir afralar tafralar..
yobaz zihniyetin iyice arttığı dönemler bunlar masaj da neymiş?
burası isveç, almanya filan zannetmeyin yani.

Neden tersinden anlamisiz ki acaba sen mi öyle anlattın ?
Senin mantığına göre sokakta da yürümek tehlikeli , bir cafede oturmakta tehlikeli hatta kadının varlığında tehlike var. Her an her yerde tacize saldırıya maruz kalabilir yok ya felan deme sen bunu izah ediyorsun tamamen..
Ne yani sürekli korku içerisinde mi yasamaliyim ?
Senin masaj spa dediğin lüks benim 3 yıllık agrilarimi geçirdi ve halende gidiyorum henüz bir taciz ile karşılaşmadim kimse de soyunma odasına dalmadi.
Evet bu konuya bende şaşırmıyorum çünkü içerisinde insan olan hiç bir şeye şaşırmam ben..
Burada ki kusur işletmenin yonetim kalitesizliginden kaynaklanıyor ve o adamların düşüncesizliginden.

Biraz seçici olabilirsek böyle sorunlar ile karşılaşılmaz.
Herkeste bir afra tafra da yok öyle bir yazmışsin ki ülke de ki her masaj spa yerleri ahlaksız işler yapıyor gelen giden herkes de bunu bilerek gidiyor..

Biraz mantık lütfen..

Bu tarz paketler alirken mutlaka ilkini denemek istiyorum bi gun deyip alirsam 1 gunluk paketimden dusersiniz diye anlasmaliydiniz.. ilk gun denemesini de sakli tutup en kalabalik gunde, erkeklerin yogun rabet ettigi falan yapip, etrafi iyiden iyiye kolacan etmeliydiniz.. fiziki durumu, sosyal durumu, vs. Sonra kafaniza yatarsa alirdiniz paketi 15+1 gun giderdiniz.. yok egenmiyorum dersenizde o 1 gunu gerekirse verirdiniz ve ucuz yoldan kurtulurdunuz. Ma yine de tuketici haklarina basvurun..

Kızlar hala sinirden elim ayağım titriyor vallahi.

Ben ünlü bir estetik merkezinin spa bölümünden toplu spa paketi aldım yaklasık 1700 civarı ödememi pesin yaptım 15+2 masaj seklinde.
Ve burası cok ünlü bir yer dubaiden arap ülkelerinden türbanlı kadınlar da gelmekte.. mahremiyet istememiz elbet hakkımız.

iki seans kullandım üçüncü seans için dün gittim.
Ve şok olacağım durumlarla karşılaştım.

Öncelikle ''güya'' soyunma odaları ayrı.
Fakat bayan soyunma odası adam dolu... iğrenc ve ilginc değil mi?
içeri girince lütfedip cıkıyorlar bayan soyunma odası yol geçen hanı gibi.
Söylenip kapıyı kapatıp kitledim üzerime pestemal gecirdim ıslak alana gectim buhar odası vs kücücük bir yer üzerimde sadece pestemal var. Ortalıkda kadınlar var sadece neyse yarım saat geçti üstü cıplak altına pestemali cekmiş adamın teki içeri daldı bismillah cekip kaçtım hemen diğer alana gectim.
sonrasında hamama gectim hamama neticede pestemalle giriyoruz. hamamın kapı önünde 3 adam sivil kıyafet ellerinde cay bardagı sohbet ediyor artık kan beynime sıcradı kostum soyunma odasına giyinip cıkacagım sinirden.

soyunma odasına geçtim pestemali tam cıkarıcam giyinicem adamın teki kapıyı actı kıpkırmızı oldum bagırıp cagırdım bu tacizdir artık diye yönetici ''KADIN'' geldi.

söyledim bu nasıl rezalet dedim kadın bana ne dese begenirsiniz ''Tek sorun eden sizsiniz türbanlı bayanlar bile hic sikayetci değil durumdan'' dedi.
Pardon durum derken tacizden mi?
Röntgenden mi?
bu nasıl acıklama nasıl savunma nasıl uslup ?

Bu konuda kampanya baslatacagım ne önerirsiniz?
Para iadesi istedim vermiyorlar.
lütfen hala sinirlerim bozuk aklıma geldikce aglayasım geliyor ben etkileniyorum bu gibi durumlardan...
Siz nereye gittiğinizin farkında mısınız?

Otellere ait bu tarz yerler ortak kullanım alanlarıdır. Cinsiyet ayırımı yapmazlar .
Bizimde gittiğimiz oteller de ortak kullanılıyordu. Kimse çırılçıplak gezmez bir havlu bir pestemal vardır yani
Keşke gitmeden arayıp detaylı sorsaydınız herşeyi. Hassasiyetinizi belirtseydiniz ona göre karar verirdiniz.
Soyunma odasında erkekler varsa girmezsiniz.
Siz girincede kapıyı kilitlersiniz olur biter.

bu ülkede spa sauna falan lüks dedim. biz de o bilinç, kültür yok. şort giydi diye sokak ortasında kadınların darp edildiği bir ülke burası, buna rağmen giderseniz soyunma odasına erkek dalması filan şaşırmayın yani diyorum.

başka kadınlar giyinirken içeri erkekler dalmamış mı da bir tek o şikayetçi bunu soruyorum sadece..

Bi daha okudum da yoo tersinden falan anlamamisim. Ayrica ortami gayet duzgun bir cok yer var. Konu sahibinin basina olagan degil olaganustu bisey gelmis. Yani ulkemizde bu tur seyler normal karsilanmiyor. Hem yobaz zihniyetin artmasiyla ne alakasi var. Oyle olsa karisik olabilir miydi? Kendinizi savunmak icin akliniza ne gelirse yazmissiniz valla.

Bi daha okudum da yoo tersinden falan anlamamisim. Ayrica ortami gayet duzgun bir cok yer var. Konu sahibinin basina olagan degil olaganustu bisey gelmis. Yani ulkemizde bu tur seyler normal karsilanmiyor. Hem yobaz zihniyetin artmasiyla ne alakasi var. Oyle olsa karisik olabilir miydi? Kendinizi savunmak icin akliniza ne gelirse yazmissiniz valla.

kendimi savunmaya ihtiyacım yok. o kadar kadın gidiyor bir tek konu sahibi şikayetçiyse orada art niyet ararım. kurum karalama da olabilir.

şimdi siz elbette haklısınız fakat referans gösterdiğiniz ülke çok yanlış. siz dubaiden müşteriler var diye sormadan soruşturmadan tam mahremiyet garantisi varmı sormadan oraya üye olduysanız hatalısınız demektir, zira dubai denen güya müslüman ülkede dönen pislik hiçbiryerde yok. gitinizmi bilmiyorum, ama dubaide iki dünya vardır, birincisi normal gidersiniz gayet medeni bir ortam ailenizle tatilinizi yapar gelirsiniz. ama bide öteki yüzü varki gizli bir genelevden farksızdır.
herneyse sonuçta bence işin peşini bırakmayın tabi, hakkınızı alın.

Orasının gerçekten spa merkezi olup olmadığını merak ederdim şahsen.. Başka şeyler olmasın..
Ne demek türbanlılar bile! şikayetçi değil??
Mahremiyetin türbanlısı türbansızı mı olurmuş? Mallara bak. Sırf bunun için bile dava açarım.. Başımızı örtmüyoruz diye elin erkekleriyle aynı hamama mı giriyoruz?!!:KK62:
Bence aklına gelen her yere yaz. Sana bu savunmayı! yapanın isimlerini yaz. Bir karalansınlar izle bak sonra.. :kusmuk:

Konu sahibi çok ünlü, tanınmış bir yer diyor.
Gelen cevap "öyle uyduruk, yobaz yerlere gitme"

Herkes de önüne gelen spor salonu, spa, hamama gidiyordu zaten..

Tüketici haklarına bi başvur bakalım.
Hizmetten memnun kalmayıp, kalanından cayma hakkın yok mu ki?

Sokakta şort giydi diye kadin dovulüyor bizde bu nedenle spora, masaja gitmeyelim. Gidersek hak etmis oluyoruz?
Yobaz zihniyet var diye sokağada beysiz çıkmayalim bundan boyle, malum taciz edilmek icin sort gerekmiyor.

Sokakta şort giydi diye kadin dovulüyor bizde bu nedenle spora, masaja gitmeyelim. Gidersek hak etmis oluyoruz?
Yobaz zihniyet var diye sokağada beysiz çıkmayalim bundan boyle, malum taciz edilmek icin sort gerekmiyor.

bunun cevabı verildi lafı tersinden anlamayın.

teşekkür ederm desteginiz icin

bazı arkadaslar oteller böyle vs demiş ama
burası estetik hastanesi
kendim ailem cevrem arkadaslarım vs bircok hizmetinden faydalandık
lazer epilasyon cilt bakımı plastik cerrah diş bölümü vs hepsinden memnunduk..

bugun tekrar aradım şikayet olusturuldu haber bekliyoruz

Soyunma odasinda erkek mi? Yuh. Oha. Cok pardon.

Ama buhar odasinda hamamda vesaire bir cok yer karma oluyor. Pestemal cikarmak da yasak oluyor. Havuzda plajda nasil kadin erkek farketmiyorsa ayni sekilde. Rontgenlik veya tacizlik bir durum bunda yok bence.

Ama soyunma odasina erkek girmesi??
Soyunma odasi ya. Yuh gercekten igrenc ve skandal.

Soyunma odasinda erkek mi? Yuh. Oha. Cok pardon.

Ama buhar odasinda hamamda vesaire bir cok yer karma oluyor. Pestemal cikarmak da yasak oluyor. Havuzda plajda nasil kadin erkek farketmiyorsa ayni sekilde. Rontgenlik veya tacizlik bir durum bunda yok bence.

Ama soyunma odasina erkek girmesi??
Soyunma odasi ya. Yuh gercekten igrenc ve skandal.
hadi buhar odası sauna karma olabilir.

hamam nasıl karma olabilir? keselenme banyo yapma mahrem yeri
duşa girmek gibi hamama da giremez bana kalırsa kadın erkek
ha yobaz mıyım değilim ama bu yanlış geliyor

Back
X