- 11 Nisan 2011
- 1.170
- 872
- 123
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
,,Kızlar hala sinirden elim ayağım titriyor vallahi.
Ben ünlü bir estetik merkezinin spa bölümünden toplu spa paketi aldım yaklasık 1700 civarı ödememi pesin yaptım 15+2 masaj seklinde.
Ve burası cok ünlü bir yer dubaiden arap ülkelerinden türbanlı kadınlar da gelmekte.. mahremiyet istememiz elbet hakkımız.
iki seans kullandım üçüncü seans için dün gittim.
Ve şok olacağım durumlarla karşılaştım.
Öncelikle ''güya'' soyunma odaları ayrı.
Fakat bayan soyunma odası adam dolu... iğrenc ve ilginc değil mi?
içeri girince lütfedip cıkıyorlar bayan soyunma odası yol geçen hanı gibi.
Söylenip kapıyı kapatıp kitledim üzerime pestemal gecirdim ıslak alana gectim buhar odası vs kücücük bir yer üzerimde sadece pestemal var. Ortalıkda kadınlar var sadece neyse yarım saat geçti üstü cıplak altına pestemali cekmiş adamın teki içeri daldı bismillah cekip kaçtım hemen diğer alana gectim.
sonrasında hamama gectim hamama neticede pestemalle giriyoruz. hamamın kapı önünde 3 adam sivil kıyafet ellerinde cay bardagı sohbet ediyor artık kan beynime sıcradı kostum soyunma odasına giyinip cıkacagım sinirden.
soyunma odasına geçtim pestemali tam cıkarıcam giyinicem adamın teki kapıyı actı kıpkırmızı oldum bagırıp cagırdım bu tacizdir artık diye yönetici ''KADIN'' geldi.
söyledim bu nasıl rezalet dedim kadın bana ne dese begenirsiniz ''Tek sorun eden sizsiniz türbanlı bayanlar bile hic sikayetci değil durumdan'' dedi.
Pardon durum derken tacizden mi?
Röntgenden mi?
bu nasıl acıklama nasıl savunma nasıl uslup ?
Bu konuda kampanya baslatacagım ne önerirsiniz?
Para iadesi istedim vermiyorlar.
lütfen hala sinirlerim bozuk aklıma geldikce aglayasım geliyor ben etkileniyorum bu gibi durumlardan...
Yöneticinin uslubundan sanki orası farklı şeyler için kullanılıyor gibi geldi.
İlk defa bayan soyunma odasına erkeklerin girdiğini duyuyorum sizden. Adabı muaşeret kuralları vardır bir kere adam gibi adam öyle yerlerde daha çok dikkat eder kadınları rahatsız etmemek için .
Siz change.org dan bilgi alın kampanya başlatmak için .
Şikayetvar.com dan şikayetinizi yazım kurallarına uygun olarak yazın.
Sosyal medyada hesapları vardır , değerlendirme kısmına yazabilirsiniz.
Instagramda fotoların altına yorum olarak yazın .
Baya bi uğraşın bence
Paranızı almak için de elinizde sözleşme varsa tüketici heyetine gidin alın paranızı.