- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
acayip sinir bir derdim var. spagettiyi tabağa koyamıyorum. koyamıyorum da koyamıyorum. ya makarnanın tamamı tabağa düşüyor ya da hiçkaşık kepçe çatal desen kar etmiyor. deli oldum. her taraf sıçramış soslarla doldu.
Bir uzmandan yardım al bence şekerim jokimm
makarnayı kırmadan büyük çatalla güzel alınıyor da o zaman da ben yiyemiyorum. bu sefer de yerken her yeri batırıyorum.Taht çatallar varya onunla al tabağına,önce batır şöle bir dola etrafında koy tabağına
acayip sinir bir derdim var. spagettiyi tabağa koyamıyorum. koyamıyorum da koyamıyorum. ya makarnanın tamamı tabağa düşüyor ya da hiçkaşık kepçe çatal desen kar etmiyor. deli oldum. her taraf sıçramış soslarla doldu.
canim da cok cekti spagetti simdi.
o değilde gece gece canım çekti şimdi :)
makarnayı kırmadan büyük çatalla güzel alınıyor da o zaman da ben yiyemiyorum. bu sefer de yerken her yeri batırıyorum.
ortadan kırıp pişiriyorum bu sefer de mutfak batıyor. ortasını bulamadım. :26:
başka bir akşama.annem bende olmasa rejim mejim dinlemicem gidip yapip yicem de annemin dilinden kurtulamam simdi
tutar kulagimdan boyle, yasima basima bakmadan.
Ortadan kırıp pişirecen ki rahat yiyebiliesinonu kırmakta zor değilki elne azar azar al öyle kır
Canım çekti ya :26: Domates soslu filan olsaydı :26:
hahaha yok yanlış anladın, ortadan kırdığım için çatala dolanmıyor diyorum. kısa geliyor.uzun yaptığımda çatalla koyabiliyorum.
ayrıca onu öyle ortadan kırmak nasıl zevkli ya. ortasından tezgahın köşesine dayıyorsun, bastırınca çıt çıt çıt ay ne güzel kırılıyor.
Nasıl dolanmaz ya,ortadan kırarak yaparım gayette mutlu mesut çatalıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?