Spam dondurularak tüp bebek sürecine başlanır mı Azos bar mı

kubramasal

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
142
-77
13
34
Merhaba arkadaşlar ben 31 eşim 45 yasında geçen gün eşimle benim bir sağlık sorunum sebebiyle doktora gitmiştik daha sonra gebede kalmak istediğimi söyledim testi falan yaptırdık eşimin testi nde spermlere az ve yavaş çıktı ertesi gün tekrar sperm verdi dondurdular Yani ertesi gün dediğim bugün spermini dondurmuşlar Sürece başlayacağız muhtemelen tüp bebek sürecine başlarız ama bu şekilde sperm dondurularak mı başlanıyor bu sürece Bu şekilde olunca hamile kalma olasılığım olur mu sizce ? Gözlerim kurudu ağlamaktan çok kötü hissediyorum kendimi eşime de destek olmaya çalışıyorum bir yandan ama elimde değil anne olmak istiyorum önemli değil problem yok da diyemiyorum..

Uzulmeyin. Ihtiyaclari olan sperm sizin sahip olmak istediginiz cocuk sayisina bagli olarak 2-3 tane. Az dedikleri zaman, eger ciddi azospermi sorunu yoksa , kat be kat cikiyor. Sizin yasinizin 31 olmasi cok cok buyuk bir avantaj.
Biz de, OPU gunumde esim yurtdisinda gorevli olacagindan, donmus sperm ile denedik. Suan o OPU'dan olan bebegi tasiyorum. Cogu kisi, esleri gorevli ise baska yerlerde sperm donduruyorlar.

Uzulmeyin. Ihtiyaclari olan sperm sizin sahip olmak istediginiz cocuk sayisina bagli olarak 2-3 tane. Az dedikleri zaman, eger ciddi azospermi sorunu yoksa , kat be kat cikiyor. Sizin yasinizin 31 olmasi cok cok buyuk bir avantaj.
Biz de, OPU gunumde esim yurtdisinda gorevli olacagindan, donmus sperm ile denedik. Suan o OPU'dan olan bebegi tasiyorum. Cogu kisi, esleri gorevli ise baska yerlerde sperm donduruyorlar.
Taze embriyo mu yoksa dondurulmuş embriyo transferimiydi birde kaçıncı gün embriyosuydu

Nerede yaptınız işlemi ☺️ Biz bahçecide başlayacağız

Dondurulmuş embriyo ya NGS yapılıyor mu acaba ?
Benim embriyolardan ornek alinip teste gonderilmisti. Ancak L Lady Starlight 'in donmus embriyolarindan ornek alinmisti. Bu islemi sadece ve sadece cok tecrubeli bir embriyolog cok iyi bir laboratuvarda yapabilir. Aksi takdirde embriyolar cozdurulurken ve ornek alirken zarar gorebiliyor diye biliyorum.

Benim embriyolardan ornek alinip teste gonderilmisti. Ancak L Lady Starlight 'in donmus embriyolarindan ornek alinmisti. Bu islemi sadece ve sadece cok tecrubeli bir embriyolog cok iyi bir laboratuvarda yapabilir. Aksi takdirde embriyolar cozdurulurken ve ornek alirken zarar gorebiliyor diye biliyorum.
Evet haklısın canim.
Bakalım benim önümde bir sene var gerçi bekleyeceğiz ..üzüm gebelik yaşadım diye.
Sonrası için Rabbime sığınıyorum

Evet haklısın canim.
Bakalım benim önümde bir sene var gerçi bekleyeceğiz ..üzüm gebelik yaşadım diye.
Sonrası için Rabbime sığınıyorum
Eksik yazmisim, benim 5. Gun embriyolardan ornek alinip oyle dondurulmustu.
Insallah hersey dilediginiz gibi olur. ngs karari verirseniz cok iyi laboratuvarlar var.

Eksik yazmisim, benim 5. Gun embriyolardan ornek alinip oyle dondurulmustu.
Insallah hersey dilediginiz gibi olur. ngs karari verirseniz cok iyi laboratuvarlar var.
Benim 11tane beşinci gün embriyosu var ama dondurulmuş..
Bakalım doktor ne düşünüyor ne diyecek

Evet bitanem doğru hatırlıyorsun. Embriyolog buna garanti vermiyor, ancak kalitesi iyiyse buna dayanma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söylüyor ve kararı size bırakıyor. Önceki hamileliğim bu testi yaptırmadıığım için bebeğimin kalbi durması ile bitti. Bu riski bir daha alamazdim. Yani garantisi yok, ne kadar gerekli olduğuna göre kendiniz karar veriyorsunuz.

Back
X