• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✨️✨️✨️Embriyoların 3.günden 5.güne gitmemesi??✨️✨️✨️✨️ böyle bi durum yaşadınızmı kızlar?

Kızlar iki kez opu oldum 12 yumurta toplandi ilkinde 8 embriyo döllendi 3 ab transfer edildi negatif oldu 6.gün 2 tane 3cc embriyom donduruldu.
İkinci opuda yine 12 yumurta toplandı 3. Gün transfer edildi yine negatif oldu 6.gün 3cc tek embriyom donduruldu.
Evet oldu hemde 3 defa acıbadem maslakta hastane değiştirdim bu sefer %90 blast oldu

Hatta eşim de beslenme kalitesini artırarak ve spor yaparak 3 ayda inanaılmaz sperm kalitesini artırdı. Yaşınız uygunsa kesinlikle doğal yollar çok işe yarıyor. Ben 40 olduğum için mecburen ilaç tadavisi
Tam olarak neler yaptı eşiniz benim 12 yumurtam toplandı malesef 2 tane dölllendi eşim de sperm yavaşlığı var sayısı da az

Şuan üçüncü denemedeyim. İlk ikisinde ikişer embriyo verildi 5. Gün a kalite. Bana tutunmadılar. 6 yumurta oluyordu ben de Max.... Bu ay 12 toplandı çok şükür genetik yaptıracağız
Merhaba çok sevindim sizin adınıza aynı hastanede mi sayı arttı birden bu başarıya ne etki etti acaba

Merhaba çok sevindim sizin adınıza aynı hastanede mi sayı arttı birden bu başarıya ne etki etti acaba
Sanırım ilaç dozundan dolayı. Yaşım 40 olduğu için çok beslenmeden falan diyemeyeceğim. Ama her gün avakado ve badem yedim bunu söyleyebilirim. Genetik sonuçları olumsuz geldiği için transfer yapılmadı.

DNA hasariyla ilgili bı doktorla görüşüp sonra tüp bebek için bir rota cizmen daha mantıklı olur sanki Gaziantep te Dr. Murat mermerkaya var bu konuda uzman bizimde doktorumuz çok memnunuz online görüşmede yapıyor biz tedavi olduk sonra DNA hasarı tekrar yükseldi tekrar tedavi olduk bu konuda çok sikintiliydik inşallah gönlünüzce olur pozitif sonuç görürsünüz tez zamanda 🙏🏻
Merhaba,hangi merkezde tedavi gördünüz

Ne durumdasınız merak ettim. Benim de 5. Güne gitmede sıkıntı var. Eşiniz tedavi oldu mu? Tedavisi nasıl oluyor bu işin?
Valla canm irenbede doktorumuz sigara kullandığı için eşim sigarayi bırak düzelir dedi zaten biz hemen sürece başlamıştık şuan transfer sürecini bekliyorum bakalm 12 yumurta toplandı 6 dollendi 2 tanesi iyi kalite 3.gun 1 tanesi orta kalite 3.gun donduruldu 3embriyom bakalm iyi kalite çift transfer olmayı bekliyorum

Valla canm irenbede doktorumuz sigara kullandığı için eşim sigarayi bırak düzelir dedi zaten biz hemen sürece başlamıştık şuan transfer sürecini bekliyorum bakalm 12 yumurta toplandı 6 dollendi 2 tanesi iyi kalite 3.gun 1 tanesi orta kalite 3.gun donduruldu 3embriyom bakalm iyi kalite çift transfer olmayı bekliyorum
Çok ilginç hiçbir ilaç vs vermedi mi yani eşinize ? Maşallah 3 embriyo güzel. Benim 3. Gün tutan arkadaşlarım var. Benim eşim sigara alkol kullanmıyor ama bakalım biz de test yaptıracağız.

Çok ilginç hiçbir ilaç vs vermedi mi yani eşinize ? Maşallah 3 embriyo güzel. Benim 3. Gün tutan arkadaşlarım var. Benim eşim sigara alkol kullanmıyor ama bakalım biz de test yaptıracağız.
Yani şöyle vermemiş olabilir biz 3 aya yakın eşim proman ben prowomen kullandm belki bundan dolayı vermemiş olabilir çünkü ben doktora bunu söylemiştim

Back
X