• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spartacus: Gods of the Arena

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Sanırım bu dizi Spartakusten ayrı bir dizi olarak kabul ediliyor, izleyen var mı:26:

Spartacus-Gods-Of-The-Arena-Sezon-1-1290204583.jpg

Dizi Batiatus’un henüz başına geçmediği okulun Spartacus zamanındaki şanına kavuşmasından önceki dönemleri konu alacak.

6 Mart ta cnbc e de başlıyomuş, bu defa çok hızlılar:1:

bilmiyorum ki canım
dün cnbc e de walking dead in saatinde başladı ilk bölümü

En kısa zamanda başlayacağım bu diziye. Bu seriide Crixus uzun saçlı mı ben mi yanlış gördüm :26:

Evet uzun saçlı canım..

Sağ ol canım :71:

Dün cnbc-e'de denk geldim Crixus her zamanki gibi süperdi uzun saçlarıyla bile.

Dexter'daki Leila'da girmiş nasıl birşey yahu o kadın her yerinden seks akıyor :D Zaten dizide de çok isterik bir hatun, her dizide hep aynı rollerde :86:

Son düzenleme:
bu sezon da güzel ama spartacus 'un yokluğundan biraz cinsellik ağırlıklı bir dizi haline geldi

ben bu diziyi severdim önceden de artık bu kadar aleni bir şekilde cinsellik içeren sahnelerin yer alması sinirime dokunmaya başladı.. eşimin filan ben yattıktan sonra bu diziyi izlemesi beni kasıyor artık !!
hele ki geçen gün yeni bölümleri vermişler daha rtük onayında geçmemiş olanları , aman allahım resmen herşeyi gördük ve evde de misafir vardı nasıl kanalı değiştireceğimi şaşırdım yüzüm kıpkırmızı oldu keza misafirlerin de..

rezillik diyorum başka da bişey demiyorum.. saatini mi değiştiriyorlar kategorisini değiştiriyorlar ne yapıcaklarsa yapsınlar ama çabuk yapsınlar.

ben bu diziyi severdim önceden de artık bu kadar aleni bir şekilde cinsellik içeren sahnelerin yer alması sinirime dokunmaya başladı.. eşimin filan ben yattıktan sonra bu diziyi izlemesi beni kasıyor artık !!
hele ki geçen gün yeni bölümleri vermişler daha rtük onayında geçmemiş olanları , aman allahım resmen herşeyi gördük ve evde de misafir vardı nasıl kanalı değiştireceğimi şaşırdım yüzüm kıpkırmızı oldu keza misafirlerin de..

rezillik diyorum başka da bişey demiyorum.. saatini mi değiştiriyorlar kategorisini değiştiriyorlar ne yapıcaklarsa yapsınlar ama çabuk yapsınlar.

valla kesinlikle misafirle izlencek dizi değil:1:

Back
X