• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spatula kesiği

Benim anladığım sağ eliyle önce işe girişmiş onu üç kez kestikten sonra sol eline almış. Sol elini derin kesmiş en son. Yanlış mı anladım acaba :olamaz:

Dikiş atılırsa iyileşmesi daha sağlıklı olur.

Kızlar kızlar inşaat evim bitti temizlemeye gittim.. seramikler genelde boya kalıntısı olur bilirsiniz. Vel hasıl yerleri sürterken spatulayla bi kaydı kestim ufak bi kesik bi daha kaydı bi daha kaydı 3 defa kestim. Sonra ara verdim geri başladım sol elime aldım bi hızlıca sürterken bi kaydımı elimden orta parmağımın eklem yerinin iletisi bi kesildi kemiğimi gördüm zaten kan tutar bide ay bi hoş oldum ilk defa oldu eşimi aradım hemen acile gittik bu seferde dikiş atmak istediler attırmadın çok ağladım sonra temizlediler pansuman yaptılar gel dediler ve acıtırlar diye gidemiyorum 4 gün oldu hergin bakıyorum açık yara kapanmamış çok korkuyorum eve de pazar günü taşınıcaz işi nası bitiricem ..
Dikiş attırsaydın keşke. Sende bi hoşsun canım, elin haşat olmuş sen temizliği nasıl bitireceğim derdindesin. Allah kolaylık versin, gecmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Ağrısı çok beterdir onun.

Hemen gidin dikiş attirin , eklem yeri oynamasın diye de hafif bir sargı yapıyorlar , hiç ağrı yapmıyor.
Fakat bu şekilde iltihap kalabilir ve daha fazla ağrı yapar.

Hala evi nasıl temizlerim diye düşünüyorsunuz , bırakın öyle kalsın yardımcı bulamıyorsanız. Canınızın hiç mi kıymeti yok?

oğlum 5 yaşında 6 dikiş attırdık

hiç ağlamadı da

uyuşturup atacak

dikişi almada ne var

ipi kesip cımbızla çekiyor zaten

5 günde iyileşecek şey 5 hafta sürer bu şekilde

evi de eşin toplayıp taşıyacak az da dağınık kalacak gidince

her şey birden dört dörtlük olmayıversin

Kestiğim gün gittim çok kötü olsaydı zaten dikiş atmadan göndermezdi bakrı ben korktum dikişle daha çabuk geçer dedi bende olsun dedim çünkü o dikişi bide aldırmak var doktor pansuman yaptır hergün dedi yapıyorum yani sadece yaranın üstü açık gazlı bezle temizleyip pansuman yapıyorum ilacımda var enfeksiyona karşı.
eşim de senin gibi.
dikiş atılırken baygınmış sorun olmadı da.
dikişleri aldırırken o kadar çok konuşmuş ve itiraz etmiş ki hemşire burnunda soluyordu :)
aman yavaş çek, onu çekme, acıyor ne çekiyorsun vs :)

Back
X