Mutfak Püf Noktaları Speed Slicer Süper Hızlı Dilimleyici kullanan var mı?

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
688
İstanbul
Arkadaşlar almayı düşünüyorum. Fakat merak ettim aranızda kullanan var mı? Yorumları neler?
Bu arada ürünün fotosunu eklemeyi başaramadım.
Google'a yazarsanız çıkıyor zaten hemen.

böyle bi konu vardı :) ben o tarz bi ürün kullandım ve çok memnunum.. yıllar önce bir fuardan almıştı babam bütün sebzeleri aynı incelikte dilimliyo ve görünüşleri bence çok hoş oluyo.. ayrıca hakikatten videolarda görüldüğü gibi tek çekimde dilimliyo ve uğraşmadan ince dilimler elde ediyosun..

çeyizim içinde almayı düşünüyorum, ama tv reklamlarındaki ürün çok pahalı geldi bana, gidip bi tahtakaleyi dolaşmakta fayda var :)

böyle bi konu vardı :) ben o tarz bi ürün kullandım ve çok memnunum.. yıllar önce bir fuardan almıştı babam bütün sebzeleri aynı incelikte dilimliyo ve görünüşleri bence çok hoş oluyo.. ayrıca hakikatten videolarda görüldüğü gibi tek çekimde dilimliyo ve uğraşmadan ince dilimler elde ediyosun..

çeyizim içinde almayı düşünüyorum, ama tv reklamlarındaki ürün çok pahalı geldi bana, gidip bi tahtakaleyi dolaşmakta fayda var :)

Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Bende bugün sipariş verecektim. Vermeden önce bi bizim bayanlara danışayım dedim. Fiyatı önceden daha pahalıydı.Şimdi daha ucuz. Ben en çok sebzeleri jülyen doğramak için istiyorum.
Önceki konuyu da bulamadım malesef.

bayanlar aldım kullandım memnunum diyen var mı... ben rendeyi pek beceremiyorum... elimi kesmekten çok korkuyorum.... mor lahanayı kıymayı falan beceremiyom.... acaba bu iyi olur mu

Bende almak istiyorum sırf sogan dograrken elim kokmasın diye.O kokudan hiç hoşlanmıyorum metal sabun kullansamda bir koku kalıyormuş gibime geliyor :25:
Birde havucu rendelerken parmak uçlarımı uçurmaktan korkuyorum :1:

Annemle beraber biz de heves edip aldık ama ilk dakkasında annemin parmağından bir parça koptu.. dikkatsiz dedik,korumasıyla yapmadı dedik ama 3gün sonra aynı şekilde ama koruyucu kullanırken elimden kaydı ve ben de parmağımdan kopan parçaya veda etmek zorunda kaldım.kanama 3saat durmadı ve hastaneye gitmek zorunda kaldık. Ben bir daha asla kullanmicam size de önermiyorum ama coook dikkat etmek kaydıyla kullanabilirsiniz. ama hiç bişey canınızdan önemli değil unutmayınn

geçenlerde tekzen in internet sitesinde görmüştüm evde kullandığımız markadan vardı fiyatıda 15 lira gibi birşeydi ama şu anda bulamıyorum.. ben çok memnunum, erkek kardeşim bile canı patates isteidği zaman onunla dilimleyiveriyo hemen..

üzerindeki aparatı kullanmadınızmı? gayet iyi koruyo çünkü parmakları, normal rende den daha kolay kullanımı bence

ekleme BORNEREAST'A HOGELDNZ burdaki beyaz seti kullanıyoruz biz..

ben aldım kullanıyorum ve çok memnunum. televizyonlarda gördüğümüz çook pahalı ben gittigidiyordan sipariş verdim hemen ertesi gün elimdeydi sanırım 29 liraya aldım yanlış hatırlamıyorsam 1 ay bile olmamıştır daha. her şey aynı incelikte oluyo ve süper görünüme sahip oluyolar. pratik hemen hallediyosun işini acayip kolaylaştırıyo tavsiye ederim

kesinlikle kullanışlı degil çok risklı salata mı parmak mı? aldım kesinlikle gorundugu gibi degil ama yarısına kadar rendeliyip gerisini atmak istiyorsanız alabilirsiniz zaten görüntüde sonunu göstermiyor yarısından sonrasını atarsınız

Bizde aldık speed slicer 89 liraya eve getirdiler topshop'un ürünü netten ısmarladık. Fakat hiç kullanışlı değil bence o kadar gereksizki o kadar para verdiğime yanıyorum. 1 kere kullanmayı denedim ama yapamadım hiç birşey dedimki bende mi bi yeteneksizlik var ama yok eşe dosta verdim yapabiliyolarmı diye onlarda yapamadı bende vazgeçtim bu sevdadan 89 lirada çöpe gitmiş oldu yani :43::58::84:

Bende urunu gitti gidiyordan siparis ettim.henuz elime ulasmadi ama yorumlari okuyunca acaba vaz mi gecsem dedim. Normal rende kullanirken illa parmagim kesirlir soyulur.bunda tutmak icin aparati var.daha kullanisli olacagini zannediyorum.baska kullanan varsa yorum yazin lutfeeen:36:

ben kullanıyorum özellikle mantar dilimlemesi çok kolay oluyo matarları tek tek doğramak uzun zaman alıyo ama speed slicer la çok pratik oluyo.mesela havucu onla rendeliyorum üstüne de mor lahanayı doğruyorum salatam hazır gibi oluyo.kalabalık mısaifr de patatesleri falanda doğruyom onla.evet çok dikkatli kullanmak gerekiyo bende elimi kestim 2defa ama tutma aparatını kullanmadığımdan oldu.havuc falan elden kayıyo ben havucu peçeteyle elbeziyle falan tutup rendeliyorum ben zaten normalda rendeyle de yaparken hep keserim elimi.sakarımdır biraz:)))bence pişman olmazsın

İlk denemem tam bir fiyasko.. Hic tahmin ettigim gibi cikmadi.rendelerken baya bi etrafa saciliyor.eger mutfagiiz kucukse almayin derim.yok yere kalabalik :(

Back
X