Canım aslında çok utanıyorum gerçekten muayene olamıyorum demeye. Ama napıyım işte. korkuyorum. 2 kere doktora gittim. o masaya yattım. tam o aleti yerleştirecekken kadının ellerini itirdim ve hayır istemiyorum ben muayene olmak dedim ve başladım ağlamaya. kadın doktor da suratıma tuhaf tuhaf bakıp sen eşinle nasıl ilişkiye giriyosun dedi.bence o farklı bu farklı.haksızmıyım?
bencede haklısın.ikisi farklı.aslında ben eşimle de birlikte olurken biraz sorun yaşıyorum ,kendimi kasıyorum ama yine de oluyor.sonuçta sabırlı adam ama doktor öylemi? yapamıyorum dediğin an tamam diyor bırakıyor.uğraşmıyor..
aslında doktora gittim ama dış genital bölgede sorun olduğu için gittim.
bir de kışın gittim bir doktora.kadına diyorum ki,ben korkuyorum,ilk defa geliyorum kadın da tamam bir şey olmaz çok basit diyor.bende korka korka yattım masaya ama gözüm bir şey görmüyor.kadın eline vajinal ultrasonu almış,kolunu uzatmış,başını sokuyor haberim yok.ben bir çığlık attım,millet suratıma tuaf tuaf bakıyor.sonra istemiyorum dedim bıraktı.hiç uğraşmadı.insan accık cesaret verir yaaaa..o yüzden de korkuyorum bir daha gitmeye..
arkadaşlar merhaba.spekulum dediniz alet bu vajinanın içini kolaylıkla görebilmek için rahime yerleştirilen alet diilmi.yanlışmıyım.o aletle rahimi açarak daha kolay işlem yapılıyoor.ben spekulum dan korkmuyorum canım yanmıyor.hiç bişey hisstmiyorum ki.ama ultrasonda alttan muayne olurken çok geriliyorum.o zaman canım geçekten çok yanıyor.ama mecburum bebek için herşeye değer arkadaşlar ya biz böyle ufak şeylerden korkarsak nasıl doğum yaparız bi düşünüün .kendinizi korkutmayın arkadaşlar allah dayanma gücü veriyor bi yerde.hepinize geçmiş olsun.vakit kaybetmeden iyi bir doktora görünün.
Canım merhaba. İkimizinde durumu aynı. Şöyle doğru düzgün bi doktor yok burda. Korkuyorum dediğim zaman yüzüme bakıp gülüyo gittiğim doktorlar.Hatta bi doktora anestezi verip de baksanız olmaz mı demiştim. Ayol millet bize güler dedi ya. Offfff hiçbiri beni anlamıyo. Eşimde benim bu durumumdan şikayetçi.Bütün arkadaşların gidiyo sen neden gidemiyosun diyo.Napıyım elimde değil. Naz falan değil bu. Canım sen ne zaman gidiceksin.Lütfen gittiğin zaman bana muhakkak yaz. Haber ver lütfen. Senden haber bekliyorum canım .Eğer sen gidersen ve çok büyütülcek bişey değilmiş dersen hemen bende gidicem. Sen kaç yıllık evlisin? Biz 2 yıldır korunmayı da bıraktık. Çocuk istiyoruz. Ben bu halimle çocuk nasıl yapıcam bilmiyorum.Görüşürüz.
selam kızlar yine benn
ya kızlar spekulum ney ben onu bile bilmiyodum haa
bişey takıp bakıyo ama ne:uhm:
ağrı acı falan hissetmiyordum
sonradan gördüm öğrendim hemşire sarı bi suyun içinde temizliyodu
önceden bilsem belki korkardım keşke sizde bilmeseydiniz
bende korku yoktu utanma vardı
onada alıştım
alet edevatla kurcalamıyo 2-3 saniye bakıyo ve anlıyo herşeyi
gerekirse elle müdahele ediyo
İnsan sağlık için herşeyi yapıyor. Bende ilk gitiğimde ağlamıştım hatta doktorla pazarlık yapmıştım adam şimdi bakmıyorum ama bir dahaki geldiğinde bakmak gerek diye. Ne korku ama. Ama başa gelen çekliyor. Spekulum vajinal ultrasonlar ilaçlı film laparoskop histeroskopi hepsi yapıldı. Tıpta kullanılan ne kadar alet varsa ziyaret etti beni :) Ben bişey merak ediyorum bu spekulumu taktıktan sonra doktor elinimi sokuyor rahme. Bana takıldığında bir kere içimde bişey sağa sola döndü ben adam aleti çeviriyor sandım ama eliymiş herhalde(
ay çok güldüm.:))))
demek adamın eli imiş..ne korkunç..ııııyyyyyyyyyyy
aynı anda 2 duyguu
ya ben birde bir şeyi merak ediyorum.o alet takılınca ne kadar açılıyor.yani kaç cm çapında açılıyor.çok açılıyormu?
İnanın korkulacak bişey değil. Benim kanımı alırlarken bile kendime bakamıyorum öyle üzülüyorum kendime :)) Ama gerçekten dayanılmayacak bişey değil. Şimdi teknoloji gelişmiş plastik spekulumlar daha az acıtıyor demirler sanrım biraz zor oluyor.
Hiç uğraşma pes et gitsin ben ikincide pes ettim. Hatta pantolu çıkarıp paravanın arkasından yere fırlattığımı görmüşler. Ama plastik olanı tercih et gerçekten çok rahat acımıyor sadece bir dolgunluk hissediyorsun ağrı bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?