Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, ilk tüp bebekte hiç döllenme gerçekleşmediği için görüş aldığımız başka hastane tekrar sperm testi istedi, morfoloji ve hareket pek iyi çıkmadı, cinsel perhiz süresi 1 gündü etkilemiş olabilirmi? Yorumları bekliyorum
Benim eşimin de tüm değerleri oldukça yüksekti. Tüp bebek başladığımızda çok streslendi ve değeri aşırı düşük geldi. İleri hareket 0, morfoloji 1. Ama tüp bebek için sayı varsa yeterli dedi doktor. Hiçbir şekilde tüp bebeğe engel ve ekstra bir durum olmadı. Mikroçip neden acaba
Benim eşimin de tüm değerleri oldukça yüksekti. Tüp bebek başladığımızda çok streslendi ve değeri aşırı düşük geldi. İleri hareket 0, morfoloji 1. Ama tüp bebek için sayı varsa yeterli dedi doktor. Hiçbir şekilde tüp bebeğe engel ve ekstra bir durum olmadı. Mikroçip neden acaba