Erkek İnfertilitesi Sperm analizi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
Meraba arkadaşlar bilgisi olan yorumlayabilirmi?

Eklentiler

• PicsArt_09-16-09.13.21.webp
    PicsArt_09-16-09.13.21.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 68
Volum biraz yüksek çıkmış coksorun degil ama sperm haraketliligi gözükmüyor onun %32ve ya daha fazla olması gerekiyordu.. a yani ileri hızı yüzde 0 çıkmış. Diğerleri normal.

Volum biraz yüksek çıkmış coksorun degil ama sperm haraketliligi gözükmüyor onun %32ve ya daha fazla olması gerekiyordu.. a yani ileri hızı yüzde 0 çıkmış. Diğerleri normal.
Völüm dediği miktar olmuyomu

Evet belli bir ölçü içinde ki miktar çok olursa da sorun az olursa da ama sizin ki sorun yapacka kadar değil yani bir 8.0 değil mesela burada spermin ileri hızı 0 gözüküyor esiminde bunun gibiydi haraket güzel miktar fazla ama aşırı değil ama ileri gidiş düşük.

Evet belli bir ölçü içinde ki miktar çok olursa da sorun az olursa da ama sizin ki sorun yapacka kadar değil yani bir 8.0 değil mesela burada spermin ileri hızı 0 gözüküyor esiminde bunun gibiydi haraket güzel miktar fazla ama aşırı değil ama ileri gidiş düşük.
Siz naptınız peki tüp bebekmi ?

Siz naptınız peki tüp bebekmi ?
Klomen kullanmaya başlamıştım test sonucu çıkmadan,, doktor sonraki ay aşılamaya alicaz dedi bu ay geçsin gözüyle bakıyorduk doktor ve biz çünkü tutmasi neredeyse imkansızdı ama Allah o ay bize bir bebek bahsetti şükürler olsun. İnanamadik.

Bu arada eşim o ay zinko diye çinko iceren bir şey kullanmıştı aile hekimimiz tavsiye etmişti. Bir de keçiboynuzu çok yedi

Meraba arkadaşlar bilgisi olan yorumlayabilirmi?
sperm sayısı ne kdar çok olursa olsun ileri hız çok önemli demişti bize doktor... ileri hızınız %0 benim eşimin %1 2 aydır ilaç tedavisi görüyor 1 ay daha kullanması lazm.. sizede doktor mutlaka bunu söylemiş olsa gerek die düşünüorm..
toplamı %32 ama o yerinde hareketli demek.. çok etkisi yok malesef..

sperm sayısı ne kdar çok olursa olsun ileri hız çok önemli demişti bize doktor... ileri hızınız %0 benim eşimin %1 2 aydır ilaç tedavisi görüyor 1 ay daha kullanması lazm.. sizede doktor mutlaka bunu söylemiş olsa gerek die düşünüorm..
toplamı %32 ama o yerinde hareketli demek.. çok etkisi yok malesef..
Hangi ilacı kullandınzı

Back
X