34sanem Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2017 152 64 13 45 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi 34sanem #1 arkadaşlar merhaba eşimin sperm analizinde 70ml idrar çıkmış ,varikosel çıkmıştı bununla bir ilgisi varmı ,böyle bir sorunla karşılaşan varmı?
arkadaşlar merhaba eşimin sperm analizinde 70ml idrar çıkmış ,varikosel çıkmıştı bununla bir ilgisi varmı ,böyle bir sorunla karşılaşan varmı?
CANIM AZRAMM RABBİM'E ŞÜKÜRLER OLSUN❤🌹 Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2016 3.660 4.493 133 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi 34sanem #2 34sanem .!.: arkadaşlar merhaba eşimin sperm analizinde 70ml idrar çıkmış ,varikosel çıkmıştı bununla bir ilgisi varmı ,böyle bir sorunla karşılaşan varmı? Genişletmek için tıkla... Böyle birseyide ilk defa duyuyorum.daha neler duyacağız. Allah 'im )))geçmiş olsun. elbet birileri biliyordur bu konu hakkinda
34sanem .!.: arkadaşlar merhaba eşimin sperm analizinde 70ml idrar çıkmış ,varikosel çıkmıştı bununla bir ilgisi varmı ,böyle bir sorunla karşılaşan varmı? Genişletmek için tıkla... Böyle birseyide ilk defa duyuyorum.daha neler duyacağız. Allah 'im )))geçmiş olsun. elbet birileri biliyordur bu konu hakkinda
34sanem Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2017 152 64 13 45 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi 34sanem #3 azrabebek147 .!.: Böyle birseyide ilk defa duyuyorum.daha neler duyacağız. Allah 'im )))geçmiş olsun. elbet birileri biliyordur bu konu hakkinda Genişletmek için tıkla... Bende şaşırdım bakalım dr gidip sonucunu gösterdiğinde öğrenicez.varikoselle bağlantılı olabilir diye düşündüm,
azrabebek147 .!.: Böyle birseyide ilk defa duyuyorum.daha neler duyacağız. Allah 'im )))geçmiş olsun. elbet birileri biliyordur bu konu hakkinda Genişletmek için tıkla... Bende şaşırdım bakalım dr gidip sonucunu gösterdiğinde öğrenicez.varikoselle bağlantılı olabilir diye düşündüm,