Erkek İnfertilitesi Sperm analizini yorumlar misiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Diğer konuda söylediğim gibi sayı ve morfoloji düşük. Hız fena sayılmaz. Eşinizde varikosel var mı? Yoksa antioksidan takviyesi ile sayı morfoloji arttırılabilir.

Varikosel varsa ona baksin? Hormonlari nasil, testesteron?
Ama ben size basimizdan gectigi icin söyleyorum. Yani hemen 10 kutu tablet içelim demeyin eşinize. Bir 6 ay kendiniz doğal, bitkisel kür ile tedavi başlayınız.
Kuru yemiş, ceviz, badem, kabak çekirdeği, incir yani günde iyice tuketsin
Ondan sonra keçiboyunuzu, nar suyu, portakal suyu, havuç suyu,
Isırgan otu çayı, çakşir suyu, kirlilik otu,
Et yerine şimdi balık
Meyve ve sebze
Arı sutu bal polen propolis çok tavsiye ediyor.
Çok bir şey var. Bence güzel olur.
Birde spor da yapsın.
Benim eşim 1.5 yıl ilaç çok içti ve en sonunda sperm sayısı çok düştü. Bizimle bir oyun oynadı. Hepsin bıraktık. İnşallah yukardaki kürler ile sperm sayısı güzel olacak.

İlaçlar işe yaramadı mı canım ? Doktorlar tek çaremiz evet ama ilaclara güvenim de kalmıyor. Sanki hep ticari kaygıyla yaziyorlar. Sürekli muayene ücreti sürekli yapacak bir şeyimiz yok doğal yolları da denemek lazım

Yok. Hiç işe yaramadı. Çok stress geçirdik. İlk eşimin sperm sayısı 15 milyon, ejakulitte 36 milyon, ileri hızlılık %15. Ama doktor sizin normal yolla cocuk olmas dedi. Bu sperm sayisi ile olabilir. Ama niye oyle konustugun simdi anladim. Onlari sadece para ilgilandiriyor. Gercekten bunu 1,5 yildan sonra anladim. Sadece tup bebek icin para icin yapiyor. Eger sizde problem yoksa, normal yol ile 1 yil icinde her turlu kurler ile kalabilirsiniz. Allah bize va baska ciftlere yaptigini goriyor, onunda hesabi gelecek...
Size bu konuda bir ayni konusan bayani buldum. Bakabilirsiniz.

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…