Erkek İnfertilitesi Sperm azlıgı ve hamılelık...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ALLAHvarGAMyok

ikizlerin annesi ♡♡♡
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
20.969
46
733
merhaba kılzar ıcınızde esınde sperm azlıgı oldugu halde hamıle kalan varmı.ne gıbı kurler yada ılaclar ıctınız.bunların bır faydası oldumu.sperm sayısı 1 mılyonun altında oldugu halde yukselenınız varsa yazın lutfennnnn...

Ben degil ama cok yakin bir arkadasim bu sekilde hamile kaldi..doktorun soyledigine gore hamile kalma orani %20'mis ama takdiri illahi bir gun korunmadi o gun hamile kaldi ..Darisi basiniza insaallah. esinizin sigara ve alkol kullanmamasi gerekiyor ve yanilmiyorsam keci boynuzu faydali olabilir yine de arastirin siz.

ya kızlar benim eşimin ilk testte sayı 4.5 milyon morfoloji %3 hareket %55 ileri hızlı:3 tü
ikinci testte sayı 9 milyon morfoloji %14 hareket %80
üçüncü testte toplam sayı 56 milyon konstrasiyon 10 milyon morfoloji %0 ileri hızlı hareket % diyo iyice kafam karıştı bu nedir ya...

esracım merhaba
bende seninle aynı derdi paylaşıyordum
eşimin son testinde sayı 10milyon ileri hareketi 0 morfoloji 0 idi
doktor direkt tüp bebek demişti kesinlikle başka yol olmadığını söylemişti
eşim 3 ay klomen ve trantal kullandı fakat çok bi fark olmadı daha sonra vitamin kullanmaya başladı ve şuan Allah a şükür çift çizgiyi gördük
en son bir ay kullandığı ilaçların isimlerini sanada göndermek istedim
inşaAllah sizde şifa bulursunuz
1) pharmaton
2) sıvı L-Carnitin
3) zinco

ay cok sevındım
allh kucagına almayı nasp etsın
bızım hareket vede morfolojıde sorun yok
cok sukur sorun sayımız
duanı eksık etme ne olurrrrrr

Allah ım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... bugün giitim doktora 6 haftalıkmış bebişim... Allah yardımcın olsun senin de... ınşzllah en yakın zamanda ii haberlerini duyarız..

mrb arkadaşlar benimde aşimde aynı sorunvar .1 ) pharmaton
2) sıvı L-Carnitin
3) zinco
bu ilaçları doktormu yazdı yoksa siz kendinizmi aldınız.bilgilendirirseniz .

Kızlar sayı ve ileri harekette sorun varsa keçiboynuzu pekmezini eşiniz bol bol içsin. Keçiboynuzu kürünün tadını pek beğenmiyorlar. Bizde ileri hareketli 0 dı. Keçiboynuzu pekmezi ile epey artmıştı. Gerçi doğal yolla hamile kalmadım ama sayı ve hareket epey artmıştı. Zincoyu bizde kullanmıştık. Faydası oldu mu bilmiyorum ama.

benım esım zaten aktar (((((((((((
ılac vermıstı doktor yanı sıra bunlarıda kullandık ama ılactan dolayı pek faydası olmadı galıba

canım ben de bu vitaminleri aldırdım da kullanımı nasıl oldu dozları yani

evet canım erkek ınferlıtesınde kullanılıor
hayır sadece baynlr deıl erkeklerde kullanıor
canım cok gec oldu 4 yıl gecmıs aradan. su anda bızde bu sıkıntıları yaşıyoruz.benım esımde klomen kullanıyor.sızde sonuc ne oldu cok merak edıyorum bızde faydasını gorurmuyuz.cvp verırsen gorupte cok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…