Aşılama sperm azlığı ve hareket yetersizliği olup aşılama yaptıranlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umudum10

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
826
616
323
arkadaşlar eşime yapılan en son testte sperm sayısı 25 milyon.hızlı ileri hareketli %5, yavaş ileri hareketli %15, yerinde hareketli %5.Ve %75 hareketsiz.doktor aşılama önerdi.sizce aşılama tutar mı? yoksa direk tüp bebek mi yaptırmak mantıklı?

hiç kimse yok mu yardımcı olacak?

bizim değerlerde sizinkine yakındı aşılama yaptırdık önce şimdi kızım üç yaşında ilk denemede tutmuştu,spermi yıkama sonrası ileri hızlı baya artıyor.

Canim bizde de ayni sorun vardi ve ilk asilamafa tuttu darisi sizlere ins

Canim bizde de ayni sorun vardi ve ilk asilamafa tuttu darisi sizlere ins

canım sizin değerler nasıl bizde de bu problem var 1. aşılamam tutmadı 2.aşılama oldum 7. gündeyim ve ço endişeliyim yine olmaz sa diye

bizim değerlerde sizinkine yakındı aşılama yaptırdık önce şimdi kızım üç yaşında ilk denemede tutmuştu,spermi yıkama sonrası ileri hızlı baya artıyor.

ayy çok sevindim umutlandım biraz ben de bu ay yaptırmayı düşünüyorum inşallah benim de ilkinde tutar.

ayy çok sevindim umutlandım biraz ben de bu ay yaptırmayı düşünüyorum inşallah benim de ilkinde tutar.

inşallah seninkide tutar bebeğine kavuşursun.Sperm yıkama işleminden sonra %90 olmuştu bizim ileri hızlı kısmı.Şimdi bende 2. aşılama için hastane ve doktor araştırıyorum bursada.

inşallah seninkide tutar bebeğine kavuşursun.Sperm yıkama işleminden sonra %90 olmuştu bizim ileri hızlı kısmı.Şimdi bende 2. aşılama için hastane ve doktor araştırıyorum bursada.

2.çocuk için herhalde 2.aşılaman.Sen de 2. bebeğine tez zamanda kavuşursun inşallah.

ay kızlar bana umut oldunuz bende bu ay aşılama olucam benim eşimde varikosel vardı toplam 80 milyondu ileri hılısı 16milyondu morfoloji ise berbattı %1 di ameliyattan sonra 100 milyon oldu spermi %50 ileri hılısı morfoloji ise >%4 oldu çok şükür iki spermiyogram arasında 5 ay var o beş ayda kuşburnu marmelatı yedi eşim bide 4 kiloya yakın hurma bitirmiştir heralde tereyağınıda unutmamak lazım halis köy tereyağı yedi bilmem ondan mı yükseldi çok şükür bende pko var bakalım bu ay klomen kullanıyorum çarşamba doktora gidicem yumurtalara bakıcak sonra da aşılama yapılacak kurban olayım ne güzel yazmışsınız ilk denemede tuttu diye bende de tutar inşallah 7 yıl oldu evleneli sorulara cevap vermekten yıldım valla bide bu bebek bu ay gelirse harika olucak özellikle de bu ay hadi bakalım herkese kolay gelsin

Değerleriniz çok güzel artmış inşallah bebeğine kavuşursun.Benin eşim 15 yaşında falan varikosel ameliyatı olmuş ama pek işe yaramamış onda.Önemli olan ileri hızlı olanlar baya iyi inşallah olumlu sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…