Merhaba.sizlere umut olma ümidiyle yaziyorum...dogal yolla, 6 ay arayla 2 kez sagliksiz gebelik geçirdim... ilki kimyasal, 2.si dış gebelikti...tabi yazivermek vok kolay oldu boyle ama yasananlar oldukca zordu...bu iki buyuk hayal kirikligindan sonra 3.ye gucum yoktu...bu yuzden ne gerekiyorsa tum tetkikleri yaptirmak istedim...kan pihtilasmasi cikti bende .neyseki hamilelik boyu 9 ay igne vurularak bunu asmak mümkündü.dert etmedim! Lakin o da nesi ?esimin sperm sayisi cok dusuk totali 10 milyondu...2 kez 3 hafta arayla bakildi sonuc ayni..şok olduk..kesin asilama, hatta
tup bebek bile olabilir direk dediler..(tip fakultesine 2 prof.a gorunduk).peki nasil dogal yolla 2 kez hamile kalmistim?esimde bisey cikacagini beklemiyordum acikcasi...dr. Tavsiyesiule proxeed plus kullanmaya başladı esim.3 hafta sonra da asilamam vardi...aslinda direk tup daha mantikli dendi ama direk tupte devlet karsilamaz 2 kez asilama negatlf olursa tupu devlet oder buyuk kismini dediler.ondan asilamaya umitsizce basvurduk.asilama gunu umitsizce gittik yine ama degerler 8 kat artmis.80 milyon olmus.tabi ben havalarda...asilama tutmasa bile onemli olan degerler...bu degerlerle dogal gebelik sansimiz vardi cok sukur...ama asilamam tuttu ...ve oglusum 4,5 aylik su an...binlerce sukur rabbime...inanin neler hissettiginizi cok iyi anliyorum.ben de yasadim bilirim.kendi hayal kirikligimm ya hic olmazsa korkularim bi yana.esimin depresyon dolu gunleri...ona moral olmaya calismak...ama Allah ol derse olmazlar oluyo buna inanin..bol bol dua edin...Rabbim hepinizin hakkinda hayirlisini versin