Erkek İnfertilitesi sperm değerleri düzeldikten sonra hamıle kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maşallahhh çok sevindim sizin adınıza gayet güzel çıkmış :) şu an gebelik var mı ya da çocugunuz?? kürü de maşallah çok diraniyetli kullanmış eşiniz ve tabiki de büyük başarı size ait sabırla beklemiş ve yapmışsınız kürü... yanlız nasıl kullandınız bi hafta sabah akşam ve sonra sadece aksam mı? eşim işi gereği sürekli şehir dışına çıkıyor ve bi hafta kalıyor bu kadar aralar vermek kürü başarısız kılar mı bunlar kafama çok takılıyor :KK43:(
yok canm bebııs hala yok malesefv 3 aydır duzgun degerler ama yınede yok :( canım arabada uzun süre yolculuk yapmak da zarar verıo spermlere eger uzun yola gıdıyosa esın arada mola verıp yurusun 5 dk falan ayaga kalksn yani... canım sende kürü yapıp şişeye koy yanına alsın yatmadan once 1 bardak içsin benım esımde bazen cıkar sehır dısına ben oyle yapıodum... sıcak suyla kesınlıkle dus almasın keçiboynozu kuruyle havuc kurunu bı arada kullanma ters etkı yapıyo...

yok canm bebııs hala yok malesefv 3 aydır duzgun degerler ama yınede yok :KK43: canım arabada uzun süre yolculuk yapmak da zarar verıo spermlere eger uzun yola gıdıyosa esın arada mola verıp yurusun 5 dk falan ayaga kalksn yani... canım sende kürü yapıp şişeye koy yanına alsın yatmadan once 1 bardak içsin benım esımde bazen cıkar sehır dısına ben oyle yapıodum... sıcak suyla kesınlıkle dus almasın keçiboynozu kuruyle havuc kurunu bı arada kullanma ters etkı yapıyo...

anladım canım çok teşekkür ederim rabbim sana da tez zaman da bebekler verir inş :) kürün günlük hazırlanması gerek miyor mu sen nasıl hazırlıyorsun tarifini yazabilir misin önce hangisini denemeliyim havuç mu keçiboynuzu mu buradan bayığı araştırıyorum birer ay sıra ile deniyor herkes bilemedim :( bi haftalık keçiboynuzu kürü hazırlasam bozulmaz mı ??

anladım canım çok teşekkür ederim rabbim sana da tez zaman da bebekler verir inş :) kürün günlük hazırlanması gerek miyor mu sen nasıl hazırlıyorsun tarifini yazabilir misin önce hangisini denemeliyim havuç mu keçiboynuzu mu buradan bayığı araştırıyorum birer ay sıra ile deniyor herkes bilemedim :KK43: bi haftalık keçiboynuzu kürü hazırlasam bozulmaz mı ??
canım saraçoglunun sıtesıne bak orada ayrıntısıyla yazıyo

Back
X