Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladık canım inşallah faydası olur hızlı nefroloji sıkıntımız aşkım iki yıldır gebelik elde edemedikCanim mutlaka faydası olacaktır hemen başlayın.
Bir de inşallah olur ama ilk aydan olmazsa bile bir kaç ay devam etmek gerekiyor takviyelere
MorfolojiBaşladık canım inşallah faydası olur hızlı nefroloji sıkıntımız aşkım iki yıldır gebelik elde edemedik
İnşallah canım benimMerhabalar sanırım hamile kalmışsınız çok mutlu oldum. Ben de bu gün hem kendim hem eşim için aldım. İnşallah faydasını görürüz.
Ben de bi süredir folik asit kullanıyordum yememe içmeme dikkat ediyordum ama eşim pek dikkat etmiyordu açıkçası. İnşallah 3 ay sonra biz de haberleri alırız. Şak diye hamile kalacağımı düşünmüyorum ama 3 ay sonra etkisini görürüm herhalde.İnşallah canım benim
Evet hamileyim
Macunu sadece eşim kullandı 40 gün
Fakat biz yanında yaklaşık 7 aydır çok fazla vitamin de kullanıyorduk
Bu ürünleri kim önerdi tercih etme nedeniniz neydi acaba? Bu arada gebeliğin iz hayırlı olsunBu şekilde
Amin çok teşekkür ederimBu ürünleri kim önerdi tercih etme nedeniniz neydi acaba? Bu arada gebeliğin iz hayırlı olsun![]()
Hamilesiniz gözünüz aydın. Eşiniz ameliyat oldu mu? Benim embriyolarım genetiği bozuk gelince doktor varikosele bağladıİnşallah canım benim
Evet hamileyim
Hangi vitaminleri kullanyordunuzİnşallah canım benim
Evet hamileyim