Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biz bir yıl önce Kaan hocada tedavi olduk 6 ay .Kaan hoca bize dna hasar tedavisi 6 sürüyor dedi. 6 ay önce hasar oranı % 25 idi 6 ay sonra %22 ye düştü ama hocanın istediği %15 altı olması yani o yüzden tedavi bize fayda vermedi ama kimine bir ay içinde Fayda veriyor bünye meselesi. DNA hasar tedavisi başka Dr da olmadık. Normal yolla olması meselesi şu canım.esimin değerleri çok iyi benim yumurta rezervim iyi tüp bebek yaptırirsin o ay yaptığın ay transfer olur şansa tutarsa tutmazsa tutmaz yani bizim için bu embiryo kalitesi gelişimi geriden geliyor şansımız tüp bebekle daha az normal yolla her ay deniyoruz elbet bir gün kaliteli sperm denk gelecek hasarsız ne diyim valla bende bilmiyorum . Tedavi oluyoruz tüp bebek konusunda hep aynı yerde sayıyoruz canım o yüzden Allah yardımcımız olsunCanim simdi siz yeni mi gidiyorsunuz kaan Hoca'ya? Yani en basta 6 ay tedavi olduk ama cevap alamadik tedaviden yazmissin? Hangi doktora tedavi olduniz? Simdi neden umutlusun normal yolla olmasi icin? Gecmisi bilmedigim icin tam anlayamadim?
Bizim de durumumuz farksiz kaan hoca bize tuple de bu degerlerle tutmaz dedi.cunku az sperm var Zaten olan da hasarli. Zaten hic bir embriyomuz gelismedi.Tup icin bile tedavi olmamiz gerekiyor. Esim cok iyi uyguluyor hocanin dediklerini ama sonuc alamama ihtimalimiz de var iste.o da bir karanlik nokta bizim icin adeta. Ne yapalim son olarak bir de tese deneriz o da olmazsa...allah bilir... allah yardimcimiz olsun...Canım biz bir yıl önce Kaan hocada tedavi olduk 6 ay .Kaan hoca bize dna hasar tedavisi 6 sürüyor dedi. 6 ay önce hasar oranı % 25 idi 6 ay sonra %22 ye düştü ama hocanın istediği %15 altı olması yani o yüzden tedavi bize fayda vermedi ama kimine bir ay içinde Fayda veriyor bünye meselesi. DNA hasar tedavisi başka Dr da olmadık. Normal yolla olması meselesi şu canım.esimin değerleri çok iyi benim yumurta rezervim iyi tüp bebek yaptırirsin o ay yaptığın ay transfer olur şansa tutarsa tutmazsa tutmaz yani bizim için bu embiryo kalitesi gelişimi geriden geliyor şansımız tüp bebekle daha az normal yolla her ay deniyoruz elbet bir gün kaliteli sperm denk gelecek hasarsız ne diyim valla bende bilmiyorum . Tedavi oluyoruz tüp bebek konusunda hep aynı yerde sayıyoruz canım o yüzden Allah yardımcımız olsun
İnşaallah canım fayda görürsünüz. Eşin kaç aydır tedavi oluyor. Bizde verdiği yemek listesine ilaçlara harfiyen yerine getirdik fakat fazla düzelmedi yani iki uç raksm düştü. Bizim embiryoların gelişimi günüyle uyumlu bölünmüyor dolasıyla zayıf embiryo oluyor transfer bile edilmeyecek duruma geliyor. Yani tüp bebek öncesi düzeltip tedavi olmak gerekiyor. Hiç düzelme olmuyorsa DNA tek çare tese ile tüp bebek tedavisi kallıyor geriye. Sizin hasar kaç canımBizim de durumumuz farksiz kaan hoca bize tuple de bu degerlerle tutmaz dedi.cunku az sperm var Zaten olan da hasarli. Zaten hic bir embriyomuz gelismedi.Tup icin bile tedavi olmamiz gerekiyor. Esim cok iyi uyguluyor hocanin dediklerini ama sonuc alamama ihtimalimiz de var iste.o da bir karanlik nokta bizim icin adeta. Ne yapalim son olarak bir de tese deneriz o da olmazsa...allah bilir... allah yardimcimiz olsun...
Daha 1 hafta oldu bizim tedaviye baslayali.esimin sperm sayisi 3 ml. Ama onun sadece %20 canli sperm. Onun da %29 hasarli zaten. Tup bebek de denesek tedavi gerekli .umarim yuzumuz guler.esim canla basla ugrasiyor kaan hocanin dediklerini yapacak diye.ona daha cok uzuluyorum. Ah bi sonuc alsak.allah buyuktur diyoruz napalimİnşaallah canım fayda görürsünüz. Eşin kaç aydır tedavi oluyor. Bizde verdiği yemek listesine ilaçlara harfiyen yerine getirdik fakat fazla düzelmedi yani iki uç raksm düştü. Bizim embiryoların gelişimi günüyle uyumlu bölünmüyor dolasıyla zayıf embiryo oluyor transfer bile edilmeyecek duruma geliyor. Yani tüp bebek öncesi düzeltip tedavi olmak gerekiyor. Hiç düzelme olmuyorsa DNA tek çare tese ile tüp bebek tedavisi kalkıyor geriye. Sizin hasar kaç canım
Canım tedaviye daha başlamadınız dimi ilk defa galiba bu testi yaptırdınız. İnşaallah canım tedavi ile düzelir umudunu kesme belki de bundan dolayı olmuyordu tedavi olunca eşin hemen hamile kalacaksın. Genelde hasarı yüksek olanlar tedavi sonrası kendiliğinden hamile kalmış ben Kaan hoca nin hasta sonuçları bölümünün hepsini okumuştum. Umudun kırılmasın canım inşallah rabbim büyük şifasını verirKızlar sonuç geldi %65 hasarlı doktordan cvp bekliyoruz ama çok ileri derece umudum çok kırıldı
Hangi laboratuvarda yaptrdn cnm ? Hasar yuzdesi gbi brsy yazmiyormu?Hanımlar bizde sperm dna hasar testi sonuç çıktı ama hiç birşey anlamadim
Selamlar, DNA hasar testi dediğiniz genetik araştırma mı bizde yaptırdık genetik araştırma testlerislm arkadaşlar ben 1 başarısz tüp bebek bir de 10. haftada düşük yaşadımsonunda kaan hoca sperm dna hasar testi yaptırdı ve % 24 çok sağlıklı çıktı bu sınır % 30 muş öyle yazdı mailde.şimdi ilaç kullanıyoruz bizim gibi sperm dna problemi olan arkadaşlar neler yapıyolr ne yapmayı düşünüyolar onun için bu başlığı açmak istedim allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
![]()
Merhaba, benim de eşimde hareketli sperm yok ürolog genetik araştırmaya yönlendirdi testleri yaptık ama bunlarla nereye gideceğimizi bilmiyoruz direkt tüp bebek merkezlerine de gitmek istemiyorum.sizde ne problem vardı nasıl bir yol izledinizMerhabalar değindiğiniz konu hepimizin ortak sıkıntısı aslında. Doktorlar zorlamadan bu testi yapmak istemiyor. Aslında hasar çıkan arkadaşların ve benim hepimizin yaşadığı hemen hemen aynı şeyler. Artık biz bile bundan dolayı 4. Güne gitmediğini anlıyoruz da doktorlar mı anlamıyor.. artık tüp bebek merkezlerine güvenim gerçekten çok az, detaylı tetkik yapılmadan habire aynı şeyler yapılıp duruyor. Halbuki ilk başvuruda hemen başlamak yerine bayandan da erkekten de bütün testler istense, insanlar hem maddi hem manevi bu kadar sıkıntıya girmeyecek. Bizim ilk tüp bebekte sorun sadece morfolojinin 1 olmasıydı çok önemsiz gördüler bakın üstünden 2 yıl geçti, eşim daha yeni ameliyat oldu o da mecburi. Benden de dünyanın testi istendi daha önce hiçbirini yaptırmamıştım. Şimdi sonuçlaeı alıp, histereskoppimi de çektireceğim ondan sonra gerekli görülürse tekrar tüp bebek yoksa bilmiyorum ama kendiliğinden olacağına inancım daha fazla:) gittiğim doktor yüp bebek ya da doğum yaptırmıyor sadece olmama nedenlerini inceliyor. İstediği testleri görmek ya da doktoruna sormak isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Düzen laboratuvarda yaptırdık bu üçüncü oldu diğerlerinde yazıyordu ama ben bundan birşey anlamadımHangi laboratuvarda yaptrdn cnm ? Hasar yuzdesi gbi brsy yazmiyormu?
Hanımlar bizde sperm dna hasar testi sonuç çıktı ama hiç birşey anlamadim
Canım bu test DNA hasar testi dimi fish boyama değil dimi. DNA hasarı yüzde 7.7 ise çok iyi yanı dna hasarı yüzdesi ise işte fish boyama mı acabaHanımlar sperm dna hasar sonucunu yazıyorum size (pozitif ve negatif kontroller eşliğinde tünel yöntemi kullanılarak floresan yöntemle ibaretlenen sperm hücre DNA larında flow sitemelik konitosyonu hedef hücrelerin (R1)yaklapik %7.71 inde apopitotik boyama paterni ile karakterize sperm DNA hasar gözlenmiştir........aciklamada bu yazıyor bilgisi olan cevap versin
Evet canım dna hasar testiCanım bu test DNA hasar testi dimi fish boyama değil dimi. DNA hasarı yüzde 7.7 ise çok iyi yanı dna hasarı yüzdesi ise işte fish boyama mı acaba
Apopitotik boyama paterni ile diyo fish boyama diye birşey yok kaan hoca mail ata cam ama bir turlu olmuyor senin bilgin var mi mail hakkindaEvet canım dna hasar testi
Canım kaan aydosun kendi sayfasına gir soru/mesaj gönderme yeri var oraya gir oradan mail atApopitotik boyama paterni ile diyo fish boyama diye birşey yok kaan hoca mail ata cam ama bir turlu olmuyor senin bilgin var mi mail hakkinda
Canım bende o sayfaya giriyorum soru / mesajdan olmuyorCanım kaan aydosun kendi sayfasına gir soru/mesaj gönderme yeri var oraya gir oradan mail at