Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hocanın tedavisini uygulayıp bir tüp daha deneyebilirsin.bnm 7 tane toplandı. 5-7 arası folıkul görünüyor genelde. bnde suan tüp bebektekı sperm secımı nasıl acaba onu dusunuyorum. 8000 kat buyutuldu mıkroenjeksıyon yapıldı ama ölü spermler dısarıdan normal gozukurmus ama dölleme kabılıyetı yokmus yazmıs kaan hoca. acaba oyle spermler mı secıldı dıyorum. sonra embrıyolar 4. gunden sonra bozuldugu için o secenegıde elıyorum dölleme yapamayan spermle 4. gune gelemezlerdı. valla kafam almıyor sansımıza mı böyle denk bu deneme onu da bılmıyorum ama cesaretım yok sebep bulunana kdr tekrar tüp bebege başlamaya. hüsranla sonuclanmasını istemıyorum
arı sütü kullanacagım bende kalıte artar belkı yumurtada sıkıntı varsa.eşimde bir yandan vitamın alacak ztn. çift taraflı destekleyelım bakalım. vakti gelmişse olacaktır elbet. yorulduk valla neye elımızı atacagımızı şaşırdıkbende hocanın tedavisini uygulayıp bir tüp daha deneyebilirsin.
ben 2 kere aynı yerde ve iyi bi hastanede denedim ikisindede sonuç aynı ama benim 3 .günde bozulma oldu 1 tane 5.güne kaldı oda blasta yakın ama şekil bozukluğu var dediler. bana doktorum yumurtan kötü dedi spermde sorun yok dedi.
mıknatıs yöntemını duymamıstım cnm o nasıl bırseymıs? dna hasarı varsa deiğin gibi gözükmüyormuş. ama nekrotik (ölü) sperm hücreleri de anlaşılmıyorsa iş kötü. görünüş normalse bile hareketsizdir diye tahmın ediyorum ölü spermı. onları seçip dölleme yaparlarmı ki. gerçi kişide hareket sorunu da varsa nasılsa mikroenjeksıyon uygulanacak diye hareketsiz spermlede dölleme yapılıyormus. sen mikroçiple tüp bebek denedin değilmi nerde yaptırmıstın? bencede bir tese ile sperm vermek lazım.Kızlar son yazışmalarınızı okudum. Bizim durumumuz aynı ya da benzer diyeyim.. bizimde sperm sayısı hızı vs. Sorun görünmüyor... DNA tedavisi olduk yüzde 25 hasar ancak 6 ay sonra 22 ye düştü dna hasarı tedavisi öncüsü 2 tüp bebekte embiryolar iyi gelişmedi. Daha sonra işte Kaan Aydos normal yolla olur dedi tedavi edilirse baktık DNA tedavisinde düzelmedi bu sefer tekrar tüp bebek tedavisine başladık dediğiniz gibi ne kadar iyi yöntem kullanılsa mikro çip en iyi sperm seçmiş sanılıyor ama spermin içi hasarlı olunca en iyi seçtiklerinin içinde hasarlı sperm oluyor.3. tüp bebek tedavisinde Bize mikro çip uygulandı ama yine 16 embiryo içinde bir tane bile kaliteli embiryolar olmadı. Geçen eşimle bu mevzuyu konuşuyorduk dna hasarı paneli yapılınca diyelim spermlerin çoğu ölü çıktı yani iki aylık tedavi ile spermlerin hepsi canlanmaz yine normal yolla olma ihtimali çok az yani tek çaremiz tese kalıyor hasar olduğu için en iyi spermi seçmenin tek yolu tese kalıyor ( bizim durumumuz için) diğer türlü ister mıknatıs yöntemi olsun ister mikro çiple seçilsin yine hasar seçilenle birlikte geliyor...
Kizlar ankarada gurgan klinik diye bu tup bebek merkezi var. orasi dna hasarinimıknatıs yöntemını duymamıstım cnm o nasıl bırseymıs? dna hasarı varsa deiğin gibi gözükmüyormuş. ama nekrotik (ölü) sperm hücreleri de anlaşılmıyorsa iş kötü. görünüş normalse bile hareketsizdir diye tahmın ediyorum ölü spermı. onları seçip dölleme yaparlarmı ki. gerçi kişide hareket sorunu da varsa nasılsa mikroenjeksıyon uygulanacak diye hareketsiz spermlede dölleme yapılıyormus. sen mikroçiple tüp bebek denedin değilmi nerde yaptırmıstın? bencede bir tese ile sperm vermek lazım.
Kirmizi et yasak degil canim mangalda kirmizi et yasak. Yemeklerin icinda falan yiyebilir.S Sky_sun O okaliptus_ kizlar dna hasarini den öğrenmiş oldum.sizce benim eşim testi yapsinmi yoksa yapmasinmi))bide benim zaten 1.tup ilk gün aradılar kalitesi iyi dediler daha sonra 3.gün orta kaliteli dendi zaten 2.tup hiç dollenmediler benim rezervimde iyi zaten))))kizlar sperm hasarı olan erkeklerde kırmızı et yasak ye biliyorum.bizim 2.tup kurban bakanından sonra oldu tabi eşim baya baya kırmızı et tuketti acaba ondan mi???? dollenme olmadı
Baktim simdi cnm acaba spermdeki canli olu olanlarida ayirt edebiliyormu bu ikili teknigi istda uygulayan yer yok mu kiKizlar ankarada gurgan klinik diye bu tup bebek merkezi var. orasi dna hasarini
Vs ayirt ediyormis. Bu durumda olanlar icin cok farkli bir yontem kullaniyorlarmis. Bi inceleeyin isterseniz. Sahibi dunya tup bebek dernegi baskani gibi bir sey
Bnce olabilecek tum faktorler arastirilmali testt yaptrnak da maliyetli ama tup bebegin negatf olmasi daha yikici maddi manevi. YaptirablrsnzS Sky_sun O okaliptus_ kizlar dna hasarini den öğrenmiş oldum.sizce benim eşim testi yapsinmi yoksa yapmasinmi))bide benim zaten 1.tup ilk gün aradılar kalitesi iyi dediler daha sonra 3.gün orta kaliteli dendi zaten 2.tup hiç dollenmediler benim rezervimde iyi zaten))))kizlar sperm hasarı olan erkeklerde kırmızı et yasak ye biliyorum.bizim 2.tup kurban bakanından sonra oldu tabi eşim baya baya kırmızı et tuketti acaba ondan mi???? dollenme olmadı
Canım benim bı Arkadaşın eşinin sperm değerleri düşük ve DNA hasarı yüzde 29 falandı... Bir kere tüp bebek denediler ikinci günden sonra gelişimi geriledi vs. Sonra ikinci tüp bebek denediler bu sefer üçüncü güne gelmeden embiryolar öldü. Daha sonra işte üçüncü tüp bebeği mıknatıs yöntemi ve elektro Piazza yöntemi ile denediler şuan 3 tane 5. Gün embiryosu oldu. Mıknatıs yöntemi işte en kaliteli en iyi embiryoyu seçiyormuş döllenme kabiliyeti yüksek olanı. Biz acıbadem Maslak hastanesinde Bülent tıraşla üçüncü tüp bebek tedavisi olduk. İlk görüşmeye gittiğimiz zaman hocaya dna hasarını ve geçmişte iki tüp bebek tedavisinde embriyo gelişiminin geriden geldiğini söyledik. Bülent hoca bize mikro çip tam size göre yöntem en iyi spermi seçecek makine vs. Dedi DNA hasarı önemli değil dedi mikro çip olunca. Daha önce gittiğiniz merkez De embiryolariniza sert davranmış o yüzden kalitesiz olmuş dedi. . Tedavi ye başladık aynı şeyler yine başınıza geldi mikro çip fayda vermedi. Yine gelişimi geriledi embiryoların. Ah ah diyemedim hani diğer merkez kötü davranmıştı o yüzden embiryolar kalitesiz olmuştu... sizde o zaman kötü davrandınız... Daha sonra anladık ki Kaan Aydos tese ile sperm seçimi daha iyi olacağını söyledi. 4. Tüp bebek tedavisini tese ile deneyecez o yüzden paneli yapsak sorun çıksa zaten yine tese ile olacaz o yüzden fark etmiyor... Allah yardımcımız olsunmıknatıs yöntemını duymamıstım cnm o nasıl bırseymıs? dna hasarı varsa deiğin gibi gözükmüyormuş. ama nekrotik (ölü) sperm hücreleri de anlaşılmıyorsa iş kötü. görünüş normalse bile hareketsizdir diye tahmın ediyorum ölü spermı. onları seçip dölleme yaparlarmı ki. gerçi kişide hareket sorunu da varsa nasılsa mikroenjeksıyon uygulanacak diye hareketsiz spermlede dölleme yapılıyormus. sen mikroçiple tüp bebek denedin değilmi nerde yaptırmıstın? bencede bir tese ile sperm vermek lazım.
Canım test yaptırın ona göre hareket edin. Biz yolun sonuna geldik artık herşeyi zorladık tek denemedigimiz yöntem tese ile sperm seçimi kaldı onu yapınca eğer bir tane De olsa kaliteli embiryolar çıksa o zaman anlayacam ki mikro çip vs. Demek gerçekten De seçemedi o yüzden bu kadar tedavimizde embiryolar kalitesiz oldu. Yanı az çok belli edecek tese ile tedavi olmamızS Sky_sun O okaliptus_ kizlar dna hasarini den öğrenmiş oldum.sizce benim eşim testi yapsinmi yoksa yapmasinmi))bide benim zaten 1.tup ilk gün aradılar kalitesi iyi dediler daha sonra 3.gün orta kaliteli dendi zaten 2.tup hiç dollenmediler benim rezervimde iyi zaten))))kizlar sperm hasarı olan erkeklerde kırmızı et yasak ye biliyorum.bizim 2.tup kurban bakanından sonra oldu tabi eşim baya baya kırmızı et tuketti acaba ondan mi???? dollenme olmadı
canim benim iki arkadaşım bülent tirasin hastasiydi.ve inan sadece paracibi adam olduğunu söylediler kadınlar k.çok yorum gordum ve kimse memnun değil bülent beyden canim inşa bu sefer Allah'in izniyle coookkkk sayıda kaliteli embiriyolarin olur sonrada kardeş için kullanirsin bizlere de umut olursunCanım benim bı Arkadaşın eşinin sperm değerleri düşük ve DNA hasarı yüzde 29 falandı... Bir kere tüp bebek denediler ikinci günden sonra gelişimi geriledi vs. Sonra ikinci tüp bebek denediler bu sefer üçüncü güne gelmeden embiryolar öldü. Daha sonra işte üçüncü tüp bebeği mıknatıs yöntemi ve elektro Piazza yöntemi ile denediler şuan 3 tane 5. Gün embiryosu oldu. Mıknatıs yöntemi işte en kaliteli en iyi embiryoyu seçiyormuş döllenme kabiliyeti yüksek olanı. Biz acıbadem Maslak hastanesinde Bülent tıraşla üçüncü tüp bebek tedavisi olduk. İlk görüşmeye gittiğimiz zaman hocaya dna hasarını ve geçmişte iki tüp bebek tedavisinde embriyo gelişiminin geriden geldiğini söyledik. Bülent hoca bize mikro çip tam size göre yöntem en iyi spermi seçecek makine vs. Dedi DNA hasarı önemli değil dedi mikro çip olunca. Daha önce gittiğiniz merkez De embiryolariniza sert davranmış o yüzden kalitesiz olmuş dedi. . Tedavi ye başladık aynı şeyler yine başınıza geldi mikro çip fayda vermedi. Yine gelişimi geriledi embiryoların. Ah ah diyemedim hani diğer merkez kötü davranmıştı o yüzden embiryolar kalitesiz olmuştu... sizde o zaman kötü davrandınız... Daha sonra anladık ki Kaan Aydos tese ile sperm seçimi daha iyi olacağını söyledi. 4. Tüp bebek tedavisini tese ile deneyecez o yüzden paneli yapsak sorun çıksa zaten yine tese ile olacaz o yüzden fark etmiyor... Allah yardımcımız olsun
ben yasak diye biliyordum.))teşekkür ederim canimKirmizi et yasak degil canim mangalda kirmizi et yasak. Yemeklerin icinda falan yiyebilir.
Canım arkadaşın dediği gibi ızgara kırmızı et yasak. Haşlama et yasak değilben yasak diye biliyordum.))teşekkür ederim canim
Aynen canım paraci bi merkez ve Dr olduğunu anladım tedavi esnasında yaklaşımından...canim benim iki arkadaşım bülent tirasin hastasiydi.ve inan sadece paracibi adam olduğunu söylediler kadınlar k.çok yorum gordum ve kimse memnun değil bülent beyden canim inşa bu sefer Allah'in izniyle coookkkk sayıda kaliteli embiriyolarin olur sonrada kardeş için kullanirsin bizlere de umut olursun
Canım embiryolar kaliteli mi oldu kaçıncı gün embiryosu transfer edildi. Genelde embiryolar üçüncü günden sonra gelişimi geriliyorsa o zaman dna hasarı söz konusu olabilir. Dna hasarı testinin başka adı var mı bilmiyorum ama hiç başka isim duymadım yani... Ama eğer yaptırmadıysanız yaptırmanızi tavsiye ederimKapsamlı genetik test yaptırdık dört tane saglıklı embriyo oldu ilk kimyasal ikincisi hiç tutmadı. Sebebi bilinmiyor yaş 28. Çok üzgünüm. Sperm dna hasarı olsa sağlıklı embriyo olurmuydu bilginiz var mı. Birde almnyada yaşıyorum sperm dna testi diye bişey yok başka bi adımı var bu testin.
Yani canım sekiz yumurtanın 7 si beşinci günü ulaşmış çok iyi birşey. Genelde iyi kalite embiryolar tutmadığı zaman ya da düşük olduğu zaman rahîm e detaylı bakılıyor canım. Histereskopi ya da laparoskopik inceleme yapıldı mı? Bı kaç Dr oyle demişti eğer embiryolar sağlıklı ve tutunma ya da düşük problemi varsa rahim incelenmeli embiryolar kalitesizse üçüncü günden sonra gelişimi geriliyorsa spermler özel yöntemlerle seçilip tedavi olunmalı demişti. Valla işte hepimizin sorunu farklı ama derdi ortak inşaallah rabbim yüzumuzu güldürsünEvet canım A kalite yani birinci kaliteli. Almanyada yasak olduğu için pragta yaptırlık biri altı gün diğerleri beş güne ulaştı. Aslında yedi embriyo beş ve altı güne ulaştı ama kapsamlı genetik test yapıldı dört tanesi sağlıklı bulundu. Millet bi tane çıksın diye dua ediyo bizim dört çıktı olmadı. Benim yumurtalarımda azdı zaten sekiz yumurta yedisi beşinci altıncı güne ulaştı.şimdi türkiyede dördüncüsünü deniycez. Sıfır umudum var. İlkide beş güne ulaştı kese gözüktü bebişim yoktu Ohss oldum üç hafta hastanede yattım. Offf