Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet ayni uyguluyoruz biz de . Ama ben cok yoruldum simdiden 3 ay oldu daha ama esime annesiymis gibi davraniyorum resmen . Ben soylemeyince dikkat etmiyor ben soyleyince de birbirimize giriyoruz. Ipin ucunu biraksam bir ise yaramayacak ama boyle giderse koca da kalmayacak gibi duruyor:KK17:allah sonumuzu hayir etsin:KK51:
Benim eşim o konuda canım kendi çok üstüne düştü dikkat etti hatta hiç nohut sevmezdi mecbur kalınca yedik sevmeye başladı o kadar Umut etti yani düzelir diye sevmediği şeyleri yedi ama nasip işte düzelmedi... Allah sonumuzu hayır etsin dediğin gibi... Biraz sabır gerekiyor galiba inşaallah bu zorlu günleri atlarız canım Allah'ım tez zamanda hepimize nasip et inşaallah

Kızlar tedavinin ilk ayını bitirip fsh ve hormon tahlıl sonuclarımızı kaan hocaya yolladık bgn cvp atmış. Bizde dna hasarı cıkmamıstı sadece spermde canlılık düşüktü bir de spermiyogramımız bu testte kötü cıktı. Emodeks ve trentale dvm demiş temmuz sonu düzen laboratuvarnda canlılık testi yaptrn demiş. Dna hasar paneli istememiş. Bir de spermiyogramım kötülüğüne hiç değinmemiş. Acaba mikrogenim spermiygramına mı güvenmedi istanbuldan ankaraya örnek gitti sıkıntı olmus olblr mi diye düşünmüştük. Daha önce hiç bukdr düşük çıkmamıştı hız ve morfolojimiz. Biz spermiyogramıda tekrarlatacagız. 1 ay snra bakalım ne cıkacak sonıc. Emodeksin faydası olacakmı bakalım. Biz birde bi karısım yaptrdık onu kullanıyrz inş faydası olur. Sizlerde durumlar nası? Degerleri düzelen sonuc alan varmı?

Kızlar tedavinin ilk ayını bitirip fsh ve hormon tahlıl sonuclarımızı kaan hocaya yolladık bgn cvp atmış. Bizde dna hasarı cıkmamıstı sadece spermde canlılık düşüktü bir de spermiyogramımız bu testte kötü cıktı. Emodeks ve trentale dvm demiş temmuz sonu düzen laboratuvarnda canlılık testi yaptrn demiş. Dna hasar paneli istememiş. Bir de spermiyogramım kötülüğüne hiç değinmemiş. Acaba mikrogenim spermiygramına mı güvenmedi istanbuldan ankaraya örnek gitti sıkıntı olmus olblr mi diye düşünmüştük. Daha önce hiç bukdr düşük çıkmamıştı hız ve morfolojimiz. Biz spermiyogramıda tekrarlatacagız. 1 ay snra bakalım ne cıkacak sonıc. Emodeksin faydası olacakmı bakalım. Biz birde bi karısım yaptrdık onu kullanıyrz inş faydası olur. Sizlerde durumlar nası? Degerleri düzelen sonuc alan varmı?
Bizde bu hafta düzende dna hasar yaptırcaz kaan hoca istedi ama cok korkuyorum sayı iyice düştüyse yada hasar cok cıkarsa die nasıl geçicek 1 ay bilmiyorum

Bizde bu hafta düzende dna hasar yaptırcaz kaan hoca istedi ama cok korkuyorum sayı iyice düştüyse yada hasar cok cıkarsa die nasıl geçicek 1 ay bilmiyorum
Sorma cnm sürekli beklemedeyiz tahlil bekle ilaç kullan sonuc bekle sonuc gelsin bebek bekle;) inş sonu hayırlı olacak malesef bizim gibilerin sürecleri uzun sürüyor pat diye hamile kalmak hayal oldu ztn de en azından tedavilerden sonuc alırız da inş daha fazla beklemeden bebişlerimiz gelir

Sorma cnm sürekli beklemedeyiz tahlil bekle ilaç kullan sonuc bekle sonuc gelsin bebek bekle:KK66: inş sonu hayırlı olacak malesef bizim gibilerin sürecleri uzun sürüyor pat diye hamile kalmak hayal oldu ztn de en azından tedavilerden sonuc alırız da inş daha fazla beklemeden bebişlerimiz gelir
1 aydan önce cıkıcakmıs ayın 18 inde alırsınız dediler bugün verdik inşallah iyi cıkar hocam dna analiz istedi ama ben sayım morfoloji kültür de ekledim :KK49:

İyigeceler kızlar , bizim DNA test sonucumuz çıktı. Peki bu cut-off değeri nedir bilen var mı?

Mikrogende yaptırdık testi yani gen art on labaratuvarında. Bir de hasar bakılırken sizlerde kaç örnek incelenmiş kızlar onu bi yazar mısınız

Çok kararsızım yani bu %18 kabul edilebilir hasar oranı diyor sonuç kısmında . Şimdi ben normalde temmuz adetimle tüp bebeğe başlamak istiyorum. İlk tüp olacak.ne yapsam ki

Parça parça yazdım kusura bakmayın. Bir de canlı sperm oranı %70 çıktı
Canım hasarı kaan hoca %20 altını iyi kabul ediyırmus senin problemli değil bu durum. Oksidatif stres referans degeri 1.4 civarı birşeydi sanki onun ustunde cıkması spermi zarara ugratacak metobolitlerin oldugu anlamına geliyormus yani antioksidan tedavi gerekiyor sanrm. Canlı sperm oranı iyi cıkmıs bizim %12 cıkmıstı suan o sebeple kaan hocada tedavideyiz bakalım değerler degişecekmi. Ben sana kaan hocanın bizim değerlerimizle ilgili yazdgı cevabıda atayım sen kendi değerlerine göre yorumla. Spermıyogramda sorun cıktımı

Son düzenleme:
Antioksidan olarak emodeks ve q10 kullanıyoruz.bir de ısırgan çayı ve keçiboynuzu tozu bir de arı sütüne başladık ben de kullanıyorum onu

Antioksidan olarak emodeks ve q10 kullanıyoruz.bir de ısırgan çayı ve keçiboynuzu tozu bir de arı sütüne başladık ben de kullanıyorum onu
Kendiniz mi başladınız emodekse kaan hocamı dedi? Kaan hocanın beslenme önerilerinede uyun cnm hepsi birlkte işe yarayacak inş. En azından hasar cıkmamıs canlı sperm oranınız iyi. Ama antioksidan tedavi lazım olacak sizede. Spermıyogramda sorun varmı onada bakarsın. Bizim mikrogende yapılan spermıyogramımz baya kötü geldı daha onceki spermıygramlarımız daha iyiydi hangisi dogru bilemedm

Kendiniz mi başladınız emodekse kaan hocamı dedi? Kaan hocanın beslenme önerilerinede uyun cnm hepsi birlkte işe yarayacak inş. En azından hasar cıkmamıs canlı sperm oranınız iyi. Ama antioksidan tedavi lazım olacak sizede. Spermıyogramda sorun varmı onada bakarsın. Bizim mikrogende yapılan spermıyogramımz baya kötü geldı daha onceki spermıygramlarımız daha iyiydi hangisi dogru bilemedm
Kaan hocaya hazirab başı gitmiştik canım. Test istemişti sonucuna göre ilaç verecekti. Emodekse biz kendimiz başladık canım.ikinci şişedeyiz.ısırgan nohut keçiboynuzu onları Kaan hoca söyledi . Eşimin sperm sayısı hep düşüktü canım. Gördüğümüz en yüksek rakam mililitreye 18 milyon toplamda 54 milyondu geçen yıl. Birçok kez spermiyogram yaptırdık. Yani 5 milyonu 1 milyonu görmüşlüğümüz de var maalesef. Kaan hoca sayıya takılmıyor biliyorsun bize bile normal yolla olabilir dedi ama nerdeeeee..

Kaan hocaya hazirab başı gitmiştik canım. Test istemişti sonucuna göre ilaç verecekti. Emodekse biz kendimiz başladık canım.ikinci şişedeyiz.ısırgan nohut keçiboynuzu onları Kaan hoca söyledi . Eşimin sperm sayısı hep düşüktü canım. Gördüğümüz en yüksek rakam mililitreye 18 milyon toplamda 54 milyondu geçen yıl. Birçok kez spermiyogram yaptırdık. Yani 5 milyonu 1 milyonu görmüşlüğümüz de var maalesef. Kaan hoca sayıya takılmıyor biliyorsun bize bile normal yolla olabilir dedi ama nerdeeeee..
Cnm emodeksin bizde 2. Kutusundayız bizimde sperm sayımız ml de 18-25 milyon arası toplamda da en cok 96 mlyn cıktı. İleri hız 0 cıktı son testte morfolojı %2 cıktı. Burdada okuyorum emodeksin 2 .ayı hamile kalmaya baslayanları bi umut beklıyrm yumurtlama dönemlerini değerlendirecegım. Bakalım 1 ay snra testi yenileyecegz düzelme yoksa tüp bebek diyecek snrm. Sen temmuzda tüp bebege baslayacaksın herhlde belkı işaç fayda eder ozmna kdr embriyolarınız kalitelı olur. Sana özelden msj attım gördünmü

Back
X