- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
Ama cevaba cok var ya iyice artarsa? Testosteron da cok yukseldi. 2 hafta kullanmak yetiyor mu cok az degil mi canimKeser
keser tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama cevaba cok var ya iyice artarsa? Testosteron da cok yukseldi. 2 hafta kullanmak yetiyor mu cok az degil mi canimKeser
keser tabi
Kızlar bu üründe çoban çökerten var çayını da vermelimiyim?
Buraya yazmissinnn :)Kızlar bu üründe çoban çökerten var çayını da vermelimiyim?
Hahaaa evet buraya yazmışım nereden de bulmuşum bende diyorum nereye gitti.Buraya yazmissinnn :)
Canm bende vitaminleri çoğaltınca kürleri kestim hem etkisini anlamak için hemde sıkıldım kürlerden 250mg bence yeterli canm ama yinede sen bilirsinHahaaa evet buraya yazmışım nereden de bulmuşum bende diyorum nereye gitti.Bugün eşim evde beni benden almış galiba :)
Bir melek gelsin 250 mg var yeterli sanki. Promen k trantal klomen e vitamini falan da kullanıyorum. Ekstra incir, polen veriyorum ama şimdilik. Hormon ilacı kullanmasam vereceğim daha da hormon ilacı kullandığım için tereddüt ettim.
Cnm biz hasari emodex ile yendik yuzde 8 smdi kaaan hoca cok iyi dedi dogal.bekleyn yoksa tup bebek yaptrn dedislm arkadaşlar ben 1 başarısz tüp bebek bir de 10. haftada düşük yaşadımsonunda kaan hoca sperm dna hasar testi yaptırdı ve % 24 çok sağlıklı çıktı bu sınır % 30 muş öyle yazdı mailde.şimdi ilaç kullanıyoruz bizim gibi sperm dna problemi olan arkadaşlar neler yapıyolr ne yapmayı düşünüyolar onun için bu başlığı açmak istedim allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
![]()
Cnm yazmak.istedm 2011 de paylasmsn 2nci bebis.geliyor sanirm.gozun aydin rabbim herkese nasp etsnMerhaba canım , açtığın topiğe bende hemen yazmak istedim ..
Sizin durumunuz kötüyse biz umutsuz vaka oluyoruz sanırım :)
Eşimin Dna Hasar oranı %98 sağlıklı sperm %2 ..
Ben 2 tane %100 hasarlı olan arkadaşlarımı biliyorum kk'da ..
Ve onların arkasından ben , benim arkamdan da diğer arkadaşlar geliyor..
%89 hasarla hamile kalan biliyorum , yani bu durum kötü ama aslında , umutsuz vaka değil..
Ben ilk bebeğimi (tüp bebek ) 8-9 haftalıkken kalp atışı olmadığı için aldırdım , Kaan Hoca kesin bişey diyemem sonuçta bebeğe biyopsi yapılmadı ama tahminen sağlıksız bir spermle döllenmiş olabilir dedi , çünkü benim yumurtalar a kaliteydi ..
Ben genetik tahlil yaptırmadım sadece pıhtılaşma testi yaptırdım , mhfr heterezigot mutasyon çıktı ama bu kan sulandırı iğne kullanmayı gerektirmiyordu , basit bir coraspin işimi görürdü , zaten içiyordum .. Yani bebeği bu sebeple kaybetme olasılığım yoktu ..
Şimdi 2. denemedeyim , dün opum oldu , 2-3 güne kadar transferim var .. Ve ben yine aynı şeyleri yaşayacağım , bebeğimin kalp atışını duyamayacağım diye çok büyük korkular içindeyim ..
Eğer öyle bişey olursa ( inşallah olmaz) eşim ve ben tüm genetik tahlilleri yaptırıp 3. denemeye geçicez..
Sanırım buda son denemem olur ..
Çünkü bu süreç o kadar zor ki, dün vardı opum inan hala ağrılarım var ..
Çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok, yaşayıp göreceğim..
Cnm bizim fsh 13 testeron 5 igne verdi menegon.kulandk 2.hfta snra kesti degerler normalmi senceSanırım sizden de hormon tahlili istemekte ve bunun sonucuna göre ilaç tavsiyesi yapmaktadır.1 ay'da bir fsh,lh,testosteron tahlili yaptırıp Kaan bey'e göndermekteyiz bu sonuca göre gerekeni tavsiye etmektedir.
sayiniz kac canimCnm biz hasari emodex ile yendik yuzde 8 smdi kaaan hoca cok iyi dedi dogal.bekleyn yoksa tup bebek yaptrn dedi
Cnm sayi 2 milyon ve 1 milyon arasi en son 3 milyondusayiniz kac canim
bizdede 4 milyon sayi.. sayiniz azmis nasil normal yoldan olur dediki onu anlamadim kac ay kullandınız canim emodexi birde emodexin yaninda baska seylerde kullandinizmiCnm sayi 2 milyon ve 1 milyon arasi en son 3 milyondu
Cnm bnde anlamadm.neden ole dedi cnm emodexi 3 ay kulandk sadece tek kulandik bnde anlamdm normal.yolla olur dedi.bekleyn dedi.beklemk.istemiosanz tup yaptrn dedibizdede 4 milyon sayi.. sayiniz azmis nasil normal yoldan olur dediki onu anlamadim kac ay kullandınız canim emodexi birde emodexin yaninda baska seylerde kullandinizmi
Sonuçta Allah istedikten sonra tek sperm bile yeterli ama benimde basımda oldugu icin soyluyorum zor canim 2milyonla eger maddi durumunuz yeterliyse zaman kaybetmeyin derimCnm bnde anlamadm.neden ole dedi cnm emodexi 3 ay kulandk sadece tek kulandik bnde anlamdm normal.yolla olur dedi.bekleyn dedi.beklemk.istemiosanz tup yaptrn dedi
Aysem haklsn kuzum ben.inan.hic beklemek istemiyrm denicem hazirdanda yaptk tup tutmadi ozmn hasar oldugu nu blmioduk esim agustosdan beri tedevi gordu 3 ay emodex kulandi.hasari o duzellti aralik 27 de kaan aydosa gtkk.oda olumlu konustu ama normal bekleyn beklemk istemiyrsanz tup bebek yapin dedi ankarada bi batuhan die doktor onerdi cnm sperra ve art med verdi esim 2inci kutuya gecti 3 uncu kutuyuda bitirdkden sonra baslicaz aysem alah nasp ederseSonuçta Allah istedikten sonra tek sperm bile yeterli ama benimde basımda oldugu icin soyluyorum zor canim 2milyonla eger maddi durumunuz yeterliyse zaman kaybetmeyin derim
insallah nasip eder hepimize canim sperm dna hasarınız kactiAysem haklsn kuzum ben.inan.hic beklemek istemiyrm denicem hazirdanda yaptk tup tutmadi ozmn hasar oldugu nu blmioduk esim agustosdan beri tedevi gordu 3 ay emodex kulandi.hasari o duzellti aralik 27 de kaan aydosa gtkk.oda olumlu konustu ama normal bekleyn beklemk istemiyrsanz tup bebek yapin dedi ankarada bi batuhan die doktor onerdi cnm sperra ve art med verdi esim 2inci kutuya gecti 3 uncu kutuyuda bitirdkden sonra baslicaz aysem alah nasp ederse
Insalah cnm hasar yuzde 21 den yuzde 8 e.dusdu cnm.kaan.hoca iyi.demsdiinsallah nasip eder hepimize canim sperm dna hasarınız kacti