- 6 Temmuz 2008
- 258
- 21
- 118
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz kkaan aydos a gittiniz mi canım yoksa mail üzerinden mi görüşme yaptınız... ben 1 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım hiçbiri tutmadı kaan aydosa mail yoluyla anlattım kaç yumuırta toplandı ne oldu ne bittii hepsini kesinlikle sperm dna hasar testi yaptırmamızı söyledi ve bize randevu tarihi verdi gitmemiz için biz gidemedik o başka... istanbul daki dr umla bunu paylaştığımda kaan aydosla mail yoluyla görüştüğümü bu testi yaptırmam gerektiğini eğer sonuç onun umduğu gibi çıkarsa ilaç tedavisi diee kendi dr umda bu kesin bir kanıt değill bununla ilgili hiçbi makalesi yazısı birşeyi yokk o sadece savunuyor ama ispat yok dedi düzeleceğini sanmam dedi içinde kala caksa yinede yaptır dedii....ve yine orada umudum yıkıldııı... ben kendimi buna o kadar çok hazırlamıştım ki benim eşimin spermlerinde hasar var ilaç kullancak düzelecek ve bu sefer tüp bebeğimiz tutacak diee....... bu hasar tespşiti sonucu ilaç kullanıp düzelen ve çocuk sahibi olanlar varsa lütfen yazsınnn....
BEN 2 TÜP BEBEK GEÇİRDİM VE 2 SİNDEDE HER DEFASINDA 25,30 YUMURTA TOPLANMASINA RAĞMEN 5. GÜNE ANCAK 1 EMBRİYO KALIP YERLEŞTİREBİLİYORLAR VE GERİYE HİÇ DONDURULMUŞ EMBİYOM KALMIYO...2 DENEYİMDEDE AYNI ŞEYİ YAŞADIMM... DR SPERM KAYNAKLI DİYOR AMA BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ OLMALII BİR ÇIKIŞ YOLUUU.. 3.CÜ DENEME YAPTIRACAK YAPTIĞIM 2 DENEMEDEN HİÇBİRFARKI OLMICAK YİNE AYNI ŞEYLERİ YAŞICAM BİLİYORUMM HASAR TESTİ YAPIP FAYDASINI GÖRENLER VE ÇOCUK SAHİBİ OLANLAR DÜZELENLER EŞLERİNİZİN SONUCU NOLDU LÜTFEN YAZIN...
bi mesaj attım size ama inş. görmüşsünüzdür..
arkadaşlar merhaba. Bende kısaca size yazmak istedim kendi bilgilerimi. Ben 3.5 yıllık evliyim. 2 yıldır da bebek istiyoruz. 1 kere tüp bebek yaptırdık ama negatif. Şimdi eşim kaan aydosa gidiyo. 2013 aralık ayında gittik ve dna hasar analizi yaptırdık. %30 hasarlı çıktı. Bu sayı %15 in altında olmalıymış. Bizim zaten sayı, hareketlilik ve morfoloji sorunumuz vardı üstüne bir de hasar cabası oldu. Neyse bugün tam 106 gün oldu ve proxeed plus, keçiboynuzu kullanıyoruz. Eşim bugün ankaraya gitti ve sperm dna hasar testini yenileyecek. Bu ayın 18 inde kaan hocayla tekrar randevumuz var. Rabbim bu uğurda uğraşan herkesin yardımcısı olsun. Tez zamanda da hayırlı ve sağlıklı bebek sahibi etsin. Gelişmelerimizi yine yazarım. Herkese hayırlı günler
Canım, merak ediyorum, DNA hasar testiniz belli oldu mu, Kaan Hoca ne dedi size. yazarsan sevinirim. Allah isteyen herkese hayırlısından versin, Amin.
Dna hasar testimiz bugün çıktı ve sonuç %39,3 çıktı. Yani 30 olan zıkkım 39 olmuş. Şuan büyük bir hayal kırıklığı içindeyim ama Allahtan ümit kesilmez diyorum. Bakalım sonuçlarımızı cuma günü kaan hocaya götürüp göstereceğiz. Rabbim büyük elbet bir zamanı var.
Canım Allah 'ın izniyle bunuda atlatacağız inşallah. Kaan Hoca ne dedi yazarsan sevinirim. ayn ı durumdayım bizimde 2 mayısta sonuçlarımızı mail olarak kaan hocaya gönderecez . Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
yıldız canım daha önce yazdıklarını okudum senin kocana da aynılarını vermiş. İletişim halinde olalım bak birebir benziyoruz. Ne yapıyosan bana da yaz olur mu. Rabbim seni de beni de tez zamanda kurtarsın inşallah.
merhaba canım, evet tahmin ettiğin gibi Trabzon'luyum. şuan beklemedeyiz, yukarıda yazdığım gibi iğne tedavimiz bitince 02.05.2014 te Kaan hocaya sonuçları mail atacağız.
Eşin de varikoselden ameliyat oldumu sperm sayısı, hareketliliği ve morfoloji değerleri nedir acaba?
Bide Kaan hoca eylüle kadar menogon ve neofertil kullanın mı dedi?
İkinci kez mi gittiniz görüşmeye, biz bir kez gittik ankarada olmamıza rağmen ikşinci kez gelmeyin mail atın sonuçları demişti. İkinciye ücret ödediniz mi.
şimdilik bu kadar soru yeter sanırımAllah herşeyin hayırlısını versin . Amin.
yıldızcım işlerimin yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum. şimdi tek tek cevaplayım. eşimde varikosel yok. sperm sayısı toplamda 8 milyon. bunun da %10 hareketli, morfolojide % 1. kaan hoca eylül ayına kadar menogon ve neofortil kullanın sonra da tekrar sperm dna hasarı yapalım dedi. Eğer hala bir düzelme yoksa tüp bebek yaptırın ama eşinden spermi kaynağından alarak yapalım dedi. Yani hala bi düzelme olmazsa ve tüp bebek yaptıracak olursak eşim ameliyat olacak öylece spermleri alınacak. Kaan hocaya biz ilk defa aralık 2013 de gittik. O zamandan bu yana mail atıyoduk ama şimde testle beraber gelin dedi. Yani bu ikinci gidişimiz ve malesef ki çatır çatır gene 350 tl ödedik. O kadar kafam karışık ki anlatamam. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ama Rabbim büyük diyorum ve ona sığınıyorum.
kızlar merhaba,
eşimde varikosel var ve ameliyat oldu.henüz test yaptırmadık değerlerimizi bilmiyoruz.kaan hocaya mail attık.sperm dna hasar testi yaptırın dedi.anladığım kadarıyla siz ankarada yaptırmışsınız dna hasar testinizi.biz de ankaradayız.siz ankarada nerede ve ne kadara yaptırdınız sperm dna hasar testini?paylaşırsanız çok sevinirim...
mrb. Öncelikle geçmiş olsun. Biz ankarada düzen laboratuvarında yaptırdık. İlk yaptırdığımız testlerde bakterilere falanda bakıldı 370 tl vermiştik ama son testte sadece sperm dna hasar analizi yaptırdık ve 130 tl ödedik.
yıldızcım işlerimin yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum. şimdi tek tek cevaplayım. eşimde varikosel yok. sperm sayısı toplamda 8 milyon. bunun da %10 hareketli, morfolojide % 1. kaan hoca eylül ayına kadar menogon ve neofortil kullanın sonra da tekrar sperm dna hasarı yapalım dedi. Eğer hala bir düzelme yoksa tüp bebek yaptırın ama eşinden spermi kaynağından alarak yapalım dedi. Yani hala bi düzelme olmazsa ve tüp bebek yaptıracak olursak eşim ameliyat olacak öylece spermleri alınacak. Kaan hocaya biz ilk defa aralık 2013 de gittik. O zamandan bu yana mail atıyoduk ama şimde testle beraber gelin dedi. Yani bu ikinci gidişimiz ve malesef ki çatır çatır gene 350 tl ödedik. O kadar kafam karışık ki anlatamam. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ama Rabbim büyük diyorum ve ona sığınıyorum.