Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu yaz 4 yil olacak.2 tup denedik.sizin?embriyolarimiz kaliteli olsaydi zaten tutardi simdiye kadar.3.gunden sonra gelisimleri geriliyor maalesef.ikinci denemede tuttu fakat kimyasal gebelik gecirdim.embriyo sagliksiz olunca tutsa da dusuyoe iste
canim en azından tutuyor İNŞALLAH bu ilaçlardan sonra kendiliğinden olur

canim en azından tutuyor İNŞALLAH bu ilaçlardan sonra kendiliğinden olur
Valla tuttu da acikcasi dustu diye sevindim hic buna sukredecegim aklima gelmezdi.sagliksiz gelisecek diye odum patladi.dusuk yasayan insanlari anladim acikcasi.yani tutsa da ilerlemeyecek bu degerlerle demek ki. Tabi iste herkes bir seylerden medet umuyor. Tutmadiginda daha az uzulmustuk ama :110:tabi gebe kalabildigini bilmek de guzel seymis 3 gun de olsa hissetmek cok baskaymis:KK43:

A aryastark1 bu arada ilaclari hangi dozda aliyorsunuz? Biz ikisini de gunde birer kez aliyoruz
Evet önce ilcemizdeki bütün eczanelerde bulamadik artik bulamayiz dedik arafik novadeks miydi neydi böyle bi ilaç alin dedi sekreter. Eşim son şansımızı deneyeim deyip merkez eczanelerde soralim dedi 250 lik bulduk :) velhasıl tamoksifen alip kullanmaya basladik sali gününden beri. Demek ki dediğin gibi tamoksifenin yan etkisi :( biz biraz endişelendik açıkçası artar mi ya da hep böyle mi devam edecek. Siz bunu kullanali ne kadar oldu peki ?

şuan ne asamadasiniz? canim kaan hocanın muane ücreti ve hasar testinin ücreti nekadar ?

Evet önce ilcemizdeki bütün eczanelerde bulamadik artik bulamayiz dedik arafik novadeks miydi neydi böyle bi ilaç alin dedi sekreter. Eşim son şansımızı deneyeim deyip merkez eczanelerde soralim dedi 250 lik bulduk :) velhasıl tamoksifen alip kullanmaya basladik sali gününden beri. Demek ki dediğin gibi tamoksifenin yan etkisi :KK43: biz biraz endişelendik açıkçası artar mi ya da hep böyle mi devam edecek. Siz bunu kullanali ne kadar oldu peki ?
Bizim tam 6 hafta oldu. Heo çıkıyordu zaten ama bu aralar çok arttı yaralar:KK43: sirkeli suyla gargarayı deniyoruz şimdi.inşallah iyi gelir

testi doktora gitmeden yaptırmak mantıklımı acaba yoksa gidip önce bir muayenemi olmak gerek.
biz hangi testi yaptırmamız gerektiğini bilememiştik panelde yer alan testleri ve nerde yapışacagını bilseydim önceden yaptırırdım. 45 gun kaybımız var. 1 ay test cıkıs suresı 15 gun doktoprun cevap yazma süresi. doktor randevunuzu beklerken testi yaptırabılırsınız. panelde gereklı butun testler var sanırım. eğer azosperm değilse eşiniz başka test istemiyor bildiğim kadarıyla.

testi doktora gitmeden yaptırmak mantıklımı acaba yoksa gidip önce bir muayenemi olmak gerek.
Biz ilk başta tedavş geçmişimizi ve durumumuzu anlatıp (mail ile) hangi testleri yaptıralım diye sormuştuk.böylece vakit kaybı olmadı bence siz de öyle yapın

ben aslında daha önceden mail atmıştım hocaya o eşinin değerleri normal gebelik için dedi ama bi kaç test sıralamıştı biz sadece dna hasar testini yaptırdık ondada hiç detaylı bişey yok % 4,68 hasar var yazıyor diğerlerini yaptırmadık.randevu almak için bi bayanla görüştüm oda az değil bence hasar dedi anlamadım.

ben aslında daha önceden mail atmıştım hocaya o eşinin değerleri normal gebelik için dedi ama bi kaç test sıralamıştı biz sadece dna hasar testini yaptırdık ondada hiç detaylı bişey yok % 4,68 hasar var yazıyor diğerlerini yaptırmadık.randevu almak için bi bayanla görüştüm oda az değil bence hasar dedi anlamadım.
Yani bence yüksek değil yaa hasar. Ama bilemiyorum tabi bir muayene olun bence siz canım

peki istanbulda nerde yaptırabiliriz bu panel testini .
İstanbulda pendikte genart mikrogen lab.ın şubesi varmış. Googledan bulabilirsin ya da ankara şubeyi arayıp numarasını isteyebilirsin

Bi ara yazismistik evet tamoksifen siz.de kullaniyordunuz :) onu tedarik ettik sonunda. Yalnız iki üç gündür eşimin ağzında yaralar oluşmaya başladı ya. İğneden mi diğer ilaçlardan mi yoksa bunlardan bağımsız bişey mi acaba... Sizlerde ilaçlar yan etki yapti mu ?
Canim naptiniz agizdaki yaralari.esiminkilee artti iyice ucuklari da var cok cani yaniyor hic bir ilac fayda etmedi sirke azdiriyormus ustelik cok uzuluyorum ona :cry: fazla c vitamininden oluyormus bu arada

Canim naptiniz agizdaki yaralari.esiminkilee artti iyice ucuklari da var cok cani yaniyor hic bir ilac fayda etmedi sirke azdiriyormus ustelik cok uzuluyorum ona :cry: fazla c vitamininden oluyormus bu arada
Aynen bizde de devam ediyo :( sirkeyi yapacaktik eşim istemedi diye yapmadik. Artmadi azalmadi da ama acı çekiyor benimki de :( bilmiyorum ki ne yapsak. Bu ilacı kaç ay kullanacağımız da belli dedi ya. C vitamini mi var bu ilaçta

Aynen bizde de devam ediyo :KK43: sirkeyi yapacaktik eşim istemedi diye yapmadik. Artmadi azalmadi da ama acı çekiyor benimki de :KK43: bilmiyorum ki ne yapsak. Bu ilacı kaç ay kullanacağımız da belli dedi ya. C vitamini mi var bu ilaçta
Hayir sadece bu ilactan degil doktor vitamin vermedi mi size? Promotil diye ilac verdi bize o vitamin mesela. Ondandir diye dusunuyouz.size de vermistir muhtemelen

Back
X