Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladim biz ilk kaan hocaya gittik düştü ama klomen i bırakınca %69 çıktı nohut Q10 kaç kutu bitirdik 6 ay deneyin normal olmazda tüpe gidin dedi olmadı. Siz bahçecide hangi dr gitmiştiniz %40 ccanli %60 ölü ve ileri hareketli yok yerinde hareketli var hayırlısı inş Allah herkese verir
bizimde %12 canlı %12 erken yaşlanmış %76 ölü cıktı. bizimde ileri hareketli 0 cıktı. biz güvenç karlıkaya da tedavi gördük. tüp bebeğe başlarken spermıyogram normaldi hız sayı fln iyiydi. ztn baska da test istenmedi. embriyolar 3. gunden sonra gelişmeyince spermde dna hasarı olblr dediler. hasar cıkmadı ama canlı sperm az cıktı morfolojıde %2 cıktı bu sefer. valla anlamadım tüp bebekte embriyo gelişmeme nedeni bu mu şimdi yoksa baska sorun mu var

Histeroskopi olan. Var mı sigortasız olanlar fiyat nedir acaba bi kaç yorum gördüm 3 bin den 10 bine kadar mı kafayı yiycem o kadar pahalı mı ya. Bilen varsa yardımcı olabilir mi.

Histeroskopi olan. Var mı sigortasız olanlar fiyat nedir acaba bi kaç yorum gördüm 3 bin den 10 bine kadar mı kafayı yiycem o kadar pahalı mı ya. Bilen varsa yardımcı olabilir mi.
Merhaba ben rahimde şekil bozukluğu olduğu İçin 2 operatif , 1 tane ofis histereskopi oldum.mustafa acette olmuştum.klinik açınca fiyatları da yükseldi.şu anda 7500 liraya yapıyor.ama hastanelerle görüş derim 2750 denbaşlıyor diye biliyorum fiyatlar

Eşi menagon iğne kullanan var mı arklar tansel bey verdi yanında da toz vitamin hasar azalmazsa teseden çekeriz dedi 3 aylık bir tedavi inş hayırlısı

Eşi menagon iğne kullanan var mı arklar tansel bey verdi yanında da toz vitamin hasar azalmazsa teseden çekeriz dedi 3 aylık bir tedavi inş hayırlısı
Sorununuz nedir peki? Yani sayiniz kac dna hasar orani kac? Ros tayini ve oksidatif stres testleriniz yapildi mi?

Sayı 40milyon 10 milyonu canlı. hareketli %35 hareketsiz %65 .tünel testi yapti%69 dna hasarı var dedi

Sanırım en yüksek hasar bizde %98.7 :( zenka1234 zenka1234 biz de tansel beyde tedavi oluyorz.Varikosel vardı ameliyat etti önce sonra da proxeed plus ve evicap verdi sadece bir de arı sütü bal polen ve keçi boynuzu kürünü önerdi.sperm fısh ve tunnel testi yaptırdık.canlı ya da ölü spermden bahsedilmedi biz de. iğne ne amaçlı acaba hormon değerleri normal çıktı diye mi acaba bize iğne vermedi:/

Bize de fish dna yapti %69 dedi hasara. Kan tahlili hiç yapmadi iğneleri kullanırken eşin hamile kalabilir böyle durumlar oldu dedi ama ben de 10 cm çikolata kisti var:( iyi ve açıklayıcı bi doktor inş iğneler işe yarar dna hasarı gene çok çıkarsa tese den çekeceğim dedi

Ben de bi sıkıntı çıkmadı.bize de ameliyattan sonra doğal yolla olabilir dediv varikosel dna hasarına yol açıyormuş.ama başka ürologlar bize direk tese ile tüp bebek yapın dedi.Biz tansel hocaya güvendik ameliyat olduk.çünkü hiç tedavisiz tesenin de çok başarılı olmayacağını düşünüyorum.

Bu arada sayımız ml de 5 milyon olduğu için tüp bebek yaptırmıştık bahçecide tutmayınca bu testi istediler. keşke baştan herşeyi yapsalar şu erkek infertilitesinde:(

Başta kaan aydosa gitmiştik orada tespit eldi%39 du klomen Q10 %9 geriledi ilacı bıraktı 8 ay sonra hasar %69 dün mustafa bahçeci ben pek inanmıyorım dna hasarına dedi ml10 milyon %35 hareketli dün tansel hoca fena değil dedi neye inanıcağımızı ne yapacağımızı bilemiyrm

Sanırım en yüksek hasar bizde %98.7 :KK43: zenka1234 zenka1234 biz de tansel beyde tedavi oluyorz.Varikosel vardı ameliyat etti önce sonra da proxeed plus ve evicap verdi sadece bir de arı sütü bal polen ve keçi boynuzu kürünü önerdi.sperm fısh ve tunnel testi yaptırdık.canlı ya da ölü spermden bahsedilmedi biz de. iğne ne amaçlı acaba hormon değerleri normal çıktı diye mi acaba bize iğne vermedi:/
Ne kadardir tansel beyle tedavidesiniz? Hic sonuc aldiniz mi? Gelisme var mi

Bu arada sayımız ml de 5 milyon olduğu için tüp bebek yaptırmıştık bahçecide tutmayınca bu testi istediler. keşke baştan herşeyi yapsalar şu erkek infertilitesinde:KK43:
Bahceci erkek infertilitesi konusunda hic basarili degil. Bizim de sizin gibi 2 negatifimiz var her sey cok iyi dediler bastan 2 negatiften sonra dna hasar testi yaptirin spermler sikintili dediler. Boyle is mi olur. Biz de su anda tedavideyiz kaan ayodasa gittik. Kaan aydos en son teknoloji bile spermde dna hasarini ayirt edemiyor tedavi olmaniz lzim dedi tup bebek icin bile. Ki bahcecinin sayfasinda bir kadinin yazdigina gore embriyolog dna hasarini tabiki ayirt edemiyoruz demis. Acikcasi artik behcecide devam etmeyi dusunmuyoruz

kaan aydos çok ileri tarihe randevu vermişti ve ankaraya gitmek istemedik uzak diye.bahçecide bizimle aynı dönem azosperm olup ilk deneme de hamile kalan vardı.Başarısız demeyi yine de doğru bulmuyorum.tüp bebek biraz da şans işi bence.Tansel beyde eşim nisanda ameliyat oldu.temmuzda testleri tekrarlucaz gelişme kaydedemezsek 6 ay dolunca teseyle tüp yaptırıcaz.Yine başarısız olursa belki merkezi değiştirebilirz.

kaan aydos çok ileri tarihe randevu vermişti ve ankaraya gitmek istemedik uzak diye.bahçecide bizimle aynı dönem azosperm olup ilk deneme de hamile kalan vardı.Başarısız demeyi yine de doğru bulmuyorum.tüp bebek biraz da şans işi bence.Tansel beyde eşim nisanda ameliyat oldu.temmuzda testleri tekrarlucaz gelişme kaydedemezsek 6 ay dolunca teseyle tüp yaptırıcaz.Yine başarısız olursa belki merkezi değiştirebilirz.
Umarim sen sonuc alirsin. Cunku bahcecide benim durumumda olup negatif sonuc alan cok kisi var. onemli olan bastan tedavi etmek. Insanlari deneme tahtasina dondurup sonra da pardon hatamizi yeni anladik diyeemzler. Erkek infertilitesinde herkese ayni seyi yapiyorlar. Once bi kac kez deneyip olmazsa urologa yonlendiriyorlar. Benim gozumde bu da basarisizlik. Ha bastan her seyi yaparlar gerisi sans olur hatta allaha kalir. Bu sekilde yapilanlarin sansla degil erken taniyla ilgisi var bence. Insallah sizin microteseye bile gerek kalmaz.microteseye zaten kesin gozuyle bakiyor bi cok doktor

inşallah hepimiz için yüz güldüren hayırlı sonuçlar olur. Ama her merkez için iyi ve kötü yorumlar var.Benim doktorum cem çelik nerdeyse olumsuz hiç bişi okumadım duymadım onla ilgili.Siz de haklısınız ben bir şans daha vermek istiyorum doktoruma

Birçok üroloğun makalesini okudum varikosel dna hasarına yol açabilir diyor.Herkes de aynı sonuç olmayabilir tabi tek etken varikosel olmayabilir.

inşallah hepimiz için yüz güldüren hayırlı sonuçlar olur. Ama her merkez için iyi ve kötü yorumlar var.Benim doktorum cem çelik nerdeyse olumsuz hiç bişi okumadım duymadım onla ilgili.Siz de haklısınız ben bir şans daha vermek istiyorum doktoruma
Acikcasi ben hala doktorumdan cok memnunum. Guvenc bey ve kendimi guvenli ellerde hissediyordun. Ama iste bizim gibileri gorunce kafamiza dank etti durum. Yine de bahceci en iyi merkezlerden biri. Baska yere de gitsek daha iyisi olmayacak muhtemelen ama guven gidince insan bi durup dusunuyor. Oyle yani:110:

Back
X