Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba bizimde dna hasarımız %40 cıkmıstı emodex klomen 3 aylık tedavi sonu hasarımız %9 düştü kaan aydos hocamız.ama biz beslenmeye de cok dıkkat ettık roka tere nohut haşlaması suyunuda içtik 3 ayda 6 kg kuru incir zeytin yagında bekletilmiş ısırgan otu cayı olmassa olmaz gibi cok dinçlik veriyor vücuda bunların hepsi kaan hocanın önerileri.hocamızın ÖNERİLERİ DIŞINDA İNTERNETTEN OKUYUP SPERME FAYDALI OLAN VİTAMİNLERİN ARASINDA OLAN ASAGIDA İSİMLERİ BULUNAN SOLGAR VİTAMİNLERİ KULLANDIK.
Solgar Koenzim Q10 (CoQ-10) |
L-Carnitine 1500 mg
Solgar Omega-3 950 mg 100 Kapsül
Solgar Vitamin D3 1000 IU 100 Kapsül
Solgar Selenium 100 mcg 100 Tablet
L-Arginine 1000 mg

Solgar Advanced Antioxidant Formula
Bu vitaminleri bende düşünüyorum peki sayınız kactan kaça cıktı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir melek gelsin sayi 46 milyondan 56 milyona cikti hareketlilige faydasi oldu sperm dna hasarida ℅40 dan ℅9 a düstü bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum maddi durum dan sıkintiniz yoksa kullanin ve bir ay kullandik sadece toplamda 700 tl tuttu ikinci ay maddi acidan
devam.edemedik

Bir melek gelsin sayi 46 milyondan 56 milyona cikti hareketlilige faydasi oldu sperm dna hasarida ℅40 dan ℅9 a düstü bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum maddi durum dan sıkintiniz yoksa kullanin ve bir ay kullandik sadece toplamda 700 tl tuttu ikinci ay maddi acidan
devam.edemedik
Cok tşk ederim cok şükür maddi bi sıkıntımız yok peki herbirinden 1 er tane sabah tok mu aldı eşin cnm

devam.edemedik
Suan kaan hocada tedavi bitti mi? Onun verdiği vitaminleri kullanmadan mı bunları kullandınız ve 1 ayda düstü? Ayrıca size klomen vermedi mi hasar icin?

Kaan hoca emodex klomen yazdi saydigim vitaminleri klomen ve emodex kullanirken kullandi. vitaminleri bir aylik kullandi.emodex 4 kutu icti zaten saydigim vitaminler cogu emodex icinde dozunu artirmak icin kullandi esim hocada habersiz

meri58 meri58 canım nasilsin. Bizde ikinci için uğraşıyoruz. Seni gördüğümeçok sevindim

Merhaba aradığım
Iyi olmaya çalışıyorum
Bende sevindim eskilerden birini gördüğüme
Sıkıntılardayım aslında yine yeniden aynı şeyler
Iki yılı geçti olmuyor
Bekliyoruz
Sen nasilsin ilki kaç yaşında şimdi
Allah hepimizin yardımcısı olsun canim

Merhaba aradığım
Iyi olmaya çalışıyorum
Bende sevindim eskilerden birini gördüğüme
Sıkıntılardayım aslında yine yeniden aynı şeyler
Iki yılı geçti olmuyor
Bekliyoruz
Sen nasilsin ilki kaç yaşında şimdi
Allah hepimizin yardımcısı olsun canim
Bende aynıyım canım. Oğlum 4.5 yaşında işte uğraşıyoruz. Morfoloji çok düşük cıktı. Siz neler yaptınız kaan hocayami devam ediyorsunuz

Bende aynıyım canım. Oğlum 4.5 yaşında işte uğraşıyoruz. Morfoloji çok düşük cıktı. Siz neler yaptınız kaan hocayami devam ediyorsunuz

Benim oğlunda dört buçuk yaşında canım
Kaan hocaya ulaşmadım
Belli bi tedavide yok
Uç yıl oldu zaman zaman keçiboynuzu havuç suyu kürleri uyguluyorum eşime
Başka bişey içmiyor bu defa malesef
Bizim sayı iyi hareket yüzde 50 ama morfoloji kötü işte
En son geçen hafta test verdi şiddetli baş anomalisi var 90 larda düşün artık
Ben tekrar rahim filmi çektirdim
Bi sorun yok
Ama yasin geçiyor artık
Oğlum kardeş istiyor
Elimden bişey gelmiyor
Maddi olarak ocağa kadar çok sikisigiz
Ocak gibi Gaziantep te tup denicem insallah
Ama oda çare değil çünkü ben kaandan önce istanbul bahçecide denedim saglikli sperm bulamadılar
Bizim dna hasarı çok yuksek
Ne olucak bilmiyorum
Canım çok sıkkın
Allah hepimize yardım etsin

Siz tedavi oluyonusunuz
Senin oğlum normal mi olmuştu
Unuttum biraz hatırlatsa canım ya

Benim oğlunda dört buçuk yaşında canım
Kaan hocaya ulaşmadım
Belli bi tedavide yok
Uç yıl oldu zaman zaman keçiboynuzu havuç suyu kürleri uyguluyorum eşime
Başka bişey içmiyor bu defa malesef
Bizim sayı iyi hareket yüzde 50 ama morfoloji kötü işte
En son geçen hafta test verdi şiddetli baş anomalisi var 90 larda düşün artık
Ben tekrar rahim filmi çektirdim
Bi sorun yok
Ama yasin geçiyor artık
Oğlum kardeş istiyor
Elimden bişey gelmiyor
Maddi olarak ocağa kadar çok sikisigiz
Ocak gibi Gaziantep te tup denicem insallah
Ama oda çare değil çünkü ben kaandan önce istanbul bahçecide denedim saglikli sperm bulamadılar
Bizim dna hasarı çok yuksek
Ne olucak bilmiyorum
Canım çok sıkkın
Allah hepimize yardım etsin

Siz tedavi oluyonusunuz
Senin oğlum normal mi olmuştu
Unuttum biraz hatırlatsa canım ya
Canım ikimizinde durumları aynı şu anda. Seninle aynı zamanda hamile kalmıştık doğal yollardan. O zaman sayı toplamda 70 milyon morfoloji 8 e çıkmıştı. Şimdi 190 milyon toplam sperm ileri hareket yüzde 60 ama morfoloji 2. Aynı dertlerimiz yine. Kaan beye mesaj attım ay sonu cvp verecek. Hasar testide verdik onun sonucuda ay sonu çıkacak. Biz şimdi sadece emodex kullanıyoruz

Back
X