- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
Arastir canim ben burda tescilli bi balciya yaptirdimAktarda mı yaptırmam gerekiyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arastir canim ben burda tescilli bi balciya yaptirdimAktarda mı yaptırmam gerekiyor canım
Canim katiliyorum biktim o cumlelerden bogasim geliyo yaaaabize diger insanlarin soyledigi marş halindeki cumleyi soyliim sana o zaman 'kafana takma, cok dusunme, rahat ol bak olacak'ay kusura bakma nolur sanki insan cocugu olmayinca baska bisey dusunebiliyo gibi diger tum insanlar bunlari soyluyor
net kaan hocaya gidin
Kaan beye de mail attim ben bas anomalisine yorum yapmadi 95 yaziyo. Degerler normal ama hasar bakilmali demis. Belki cok incelemeden atiyodur hemen cevabi coguna ayni cevap gitmisMedical parktaki embriyolog normal dedi ben de anlamadım. Baş anomalisi 87 gibi bişeydi.
Bizde de bas anomalisi cok yüksek yüzde 84 ve ben yüzyüze görüsürken değerleri götürdüğümde de yorum yapmadıKaan beye de mail attim ben bas anomalisine yorum yapmadi 95 yaziyo. Degerler normal ama hasar bakilmali demis. Belki cok incelemeden atiyodur hemen cevabi coguna ayni cevap gitmis
Sormadin mi normal mi diye peki kaan hocayaBizde de bas anomalisi cok yüksek yüzde 84 ve ben yüzyüze görüsürken değerleri götürdüğümde de yorum yapmadı
Emodex arisutu bal polen propolis karisimiKizlar dna hasari olanlar ne kullandi vitamin olarak emodex mi sadece
Canim senin hangi degerler sorunluydu? Bizim fsh:4.8 lh:5.3 oksidatif stres dna hasari apoptozis artmis olarak bulundu. Hasar 58. Sizin degerler nasildi sadece emodex mi verdi ilac olarakEmodex arisutu bal polen propolis karisimi
Dna hasari %48 Kaan Hoca ya ulastik emodex verdi 3 ay sonra test dedi .Hiz 0 di 6 aylik proxeed ve diğer takviyelerle %16 ya cikti .Dna hasari ortaya cikinca Kaan Hocayla gorustuk emodex verdiCanim senin hangi degerler sorunluydu? Bizim fsh:4.8 lh:5.3 oksidatif stres dna hasari apoptozis artmis olarak bulundu. Hasar 58. Sizin degerler nasildi sadece emodex mi verdi ilac olarak
Anladim canim proxeed i o vermedi mi ? Bizde de 58 cikti. Sizin hormonlar nasildiDna hasari %48 Kaan Hoca ya ulastik emodex verdi 3 ay sonra test dedi .Hiz 0 di 6 aylik proxeed ve diğer takviyelerle %16 ya cikti .Dna hasari ortaya cikinca Kaan Hocayla gorustuk emodex verdi
Hayir normal uroloji uzmani verdi zaten kime gitsen proxeed veriyor biz fayda gorduk cok sukur hormonlar normalAnladim canim proxeed i o vermedi mi ? Bizde de 58 cikti. Sizin hormonlar nasildi
Anladim canim emodex aldim ben onu iciriyorum gidene kadar .insallah sorun olmazHayir normal uroloji uzmani verdi zaten kime gitsen proxeed veriyor biz fayda gorduk cok sukur hormonlar normal
Canım dna hasarı harici olan testlerin ne olduklarını sölermisin ilk defa duyuyorum bunlariKizlar bizim de normal yolla 4 tup bebekle 1dusuk var embriyolar gelismemisti 1tane kalitesi dusuk olan koyuldu o da dustu. Sperm dna hasar testi sonucunu aldik %58. Ros %18 apoptozis de %43 . Hepsine artmis oranlar diyo ama referans araliklari yok hasar disindakileri anlamadim. Insallah tedaviden sonra kalip dusurmezsem bir umut hikayesi de ben yazarim dusuk yapanlara
Oksidatif stresle sperm yaslanma testi csnim bu sekilde arastir istersenCanım dna hasarı harici olan testlerin ne olduklarını sölermisin ilk defa duyuyorum bunlari
Bize klomen emodex verdi 3 ay şimdi ise 2 aydır menagon igne ve emodeks tahlil vercez bu ay sonuCanim senin hangi degerler sorunluydu? Bizim fsh:4.8 lh:5.3 oksidatif stres dna hasari apoptozis artmis olarak bulundu. Hasar 58. Sizin degerler nasildi sadece emodex mi verdi ilac olarak
Pazartesi bize ne verecek bakalimBize klomen emodex verdi 3 ay şimdi ise 2 aydır menagon igne ve emodeks tahlil vercez bu ay sonu