Ne kullandınız bu zamana kadar pazartesi mi tedaviye başlayacaksınızPazartesi bize ne verecek bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kullandınız bu zamana kadar pazartesi mi tedaviye başlayacaksınızPazartesi bize ne verecek bakalim
Yukarda okudum kusura bakma bizden zamanında sadece dna hasarı istedi mart ayında o zamandan bu zamana tedavi görüyoruz diger testler istememişti bizdendeNe kullandınız bu zamana kadar pazartesi mi tedaviye başlayacaksınız
Evet hasar sonucumuz yeni cikti. Butum sonuclari goturup ona gore baslayacagizNe kullandınız bu zamana kadar pazartesi mi tedaviye başlayacaksınız
Sizin hasar duzelmedi miYukarda okudum kusura bakma bizden zamanında sadece dna hasarı istedi mart ayında o zamandan bu zamana tedavi görüyoruz diger testler istememişti bizdende
Kaan beye de mail attim ben bas anomalisine yorum yapmadi 95 yaziyo. Degerler normal ama hasar bakilmali demis. Belki cok incelemeden atiyodur hemen cevabi coguna ayni cevap gitmis
Sorun yok guzeldi canimSperm Değerleri nasıldı canım sizin?
Hasar testi yeni verdik sperm testimiz çıktı 5 milyondan 82 milyona çıkmış 6. Aydayız dna da düzelmiştir herhalde hareketlilik %72Sizin hasar duzelmedi mi
Baya guzel olmus degerler ne kullanmistinizHasar testi yeni verdik sperm testimiz çıktı 5 milyondan 82 milyona çıkmış 6. Aydayız dna da düzelmiştir herhalde hareketlilik %72
değerleriniz ne güzel artmış cnm. sayısı artan pek kimse yoktu şu sıralar siz ne kullandınız ve hangi laboratuvarda yaptrdnz testınızi?Hasar testi yeni verdik sperm testimiz çıktı 5 milyondan 82 milyona çıkmış 6. Aydayız dna da düzelmiştir herhalde hareketlilik %72
İlk 3 ay klomen emodeks tahlil verdik o zaman 5 milyona düşmüştü sperm sayımız 15 milyondan dna %50 ye düşmüştü hoca emodeks ve menagon igne verdi 2'5 aydır kullanıyruz menagon igneyiBaya guzel olmus degerler ne kullanmistiniz
Düzende yaptırdık biri eski biri yeni tahlil sonuçları 5 milyon olan 3 ay önceki dna umarım düşmüştürdeğerleriniz ne güzel artmış cnm. sayısı artan pek kimse yoktu şu sıralar siz ne kullandınız ve hangi laboratuvarda yaptrdnz testınızi?
Canim.bence hasar dusmus sayi yukselmesine engel ya bu nedenle hasar dusunce sayi artmis gibi duruyor ne guzel yaDüzende yaptırdık biri eski biri yeni tahlil sonuçları 5 milyon olan 3 ay önceki dna umarım düşmüştür
sayınız müthiş derecede artmış hızınız da gayet iyi morfolojı baktırmadınız herhlade. dna hasarında düzelme kesın vardır.Düzende yaptırdık biri eski biri yeni tahlil sonuçları 5 milyon olan 3 ay önceki dna umarım düşmüştür
Cnm hoca bize mail olarak attı hangi tahlili istedigini ama morfoloji çıkmamış yine tahlilde gerek mi görmedi acaba 2 yıl önce erzincandaki tahlilde 14 düsayınız müthiş derecede artmış hızınız da gayet iyi morfolojı baktırmadınız herhlade. dna hasarında düzelme kesın vardır.
Ay inşallah ilk kez 82 milyonu gördük en fazla 40 milyon olmuştu bir kez 2 yıl önce ondan sonra hep 15 milyonduCanim.bence hasar dusmus sayi yukselmesine engel ya bu nedenle hasar dusunce sayi artmis gibi duruyor ne guzel ya
Anladim igne yukseltti o zaman sayiyi. Bu klomen dusuruyor mu ben anlamadimİlk 3 ay klomen emodeks tahlil verdik o zaman 5 milyona düşmüştü sperm sayımız 15 milyondan dna %50 ye düşmüştü hoca emodeks ve menagon igne verdi 2'5 aydır kullanıyruz menagon igneyi
Olabilir cnm bizimki düşmüştü ama ondan dolayımı bilmiyrmAnladim igne yukseltti o zaman sayiyi. Bu klomen dusuruyor mu ben anlamadim
Pazartesi çarşamba ve cuma günleri cnm sabah saatlerinde bi kutuda 5 tane 157 tl ayda 12 tane vuruluyorBu menagon her gun mu yapılıyor gobekten filan mi ucreti ne kadar dr a gidip sorayım olmazsa
Bunu sorcam canim yan etkisi var miPazartesi çarşamba ve cuma günleri cnm sabah saatlerinde bi kutuda 5 tane 157 tl ayda 12 tane vuruluyor