Evet cnm çok var oku internetten doktora sorBunu sorcam canim yan etkisi var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm çok var oku internetten doktora sorBunu sorcam canim yan etkisi var mi
Morfoloji testini düzende siz isticeksiniz cnm ayrı ücreti varCnm hoca bize mail olarak attı hangi tahlili istedigini ama morfoloji çıkmamış yine tahlilde gerek mi görmedi acaba 2 yıl önce erzincandaki tahlilde 14 dü
Kaan hoca söyleseydi keşke neden belirtmedi ki acaba bnmde bilgim yoktu burdaki arkadaşlara sormuştum sperm sayınız az oldugu için dier testte çıkmadı demişlerdi bende o şekilde sandmMorfoloji testini düzende siz isticeksiniz cnm ayrı ücreti var
Canm bizede belirmedi ben meraktan ücretini ödeyip yaptırmak istedim ama sayımız ml de 1.2 milyon oldugu için sonuc cıkmadı bi 2 milyon olsa yogunluk cıkıyorKaan hoca söyleseydi keşke neden belirtmedi ki acaba bnmde bilgim yoktu burdaki arkadaşlara sormuştum sperm sayınız az oldugu için dier testte çıkmadı demişlerdi bende o şekilde sandm
Anladım cnm bizim erzincanda yaptırdıgımızda morfolojik inceleme yazıo bu mu acabaCanm bizede belirmedi ben meraktan ücretini ödeyip yaptırmak istedim ama sayımız ml de 1.2 milyon oldugu için sonuc cıkmadı bi 2 milyon olsa yogunluk cıkıyor
merhaba
kaan beyle tedaviye baslayalı 2.ayımız bitti. dün test sonuçlarımız çıktı ve kaan hocaya mail yazdık. geçen ay hocanın verdiği ilaçların yanında yaptığımız incirle birlikte kaynattığımız keçi boynuzu kürü çok işe yaramış ve fsh 14 e kadar yükselmişti. fakat bu ay keçiboynuzu ve inciri fazla yapamadık.sadece ilaç ve proxed plus kullandı.geçen ayın tersine 14ten 7,5 a düşmüş fsh. yani incir ve keçi boynuzu ilaçtan daha etkili bir fsh yükseltici. bu ay da hocanın bize verdiği tedaviyi uygulamaya devam edeceğiz.tedavi süremiz en az 3 ay olacakmış.bu ay da tedaviye devam edeceğiz. bu ayda olmazsa önümüzdeki aya tüpe başlamayı düşünüyorum.şubatta yani. inş doğal yolla olur bu ay. ne olur dua edelim birbirimize. ve umarım iyi gelişmeler,iyi haberler verebiliriz buradan. ve umut olalım. iyi geceler....
Merhba incir kurunu nasil kulandinizmerhaba,
umarım yardımcı olabilirim sadece yapılanları ve sonuçları yazıyorum
2009 - sperm sayısı 11 milyon morfoloji %1 ileri hızlı 0 diğer hareket %54 aşılama = negatif (özel hastane prof.)
2010 ocak - sperm sayısı 8 milyon morfoloji % 0 hiçbirşey denemeyin dendi 5 ay klomen kullandı + 1 ay keçiboynuzu kürü
2010 haziran - sayı bilinmeden ilk tüp bebek yapıldı döllenme problemi yok 12 adet 1. kalite idi = sonuç negatif (özel bir klinikti)
2010 kasım - dondurulmuş 1 adet transfer yapıldı aynı merkezde = sonuç negatif
2011 ocak - mayıs arası sadece günde 2 kez bir tatlı kaşığı ısırgan tohumu ıhlamurla demlenerek içti fındık ceviz bal yedi sayı 21 milyon morfoloji %4 oldu (kaan hocanın hastanesinde)
kaan hoca dna hasar istedi %12 hasarsız kalanı 1 hasarlı çıktı normal yolla % 5 den fazla şansınız yok tüp tekrarlayalım dedi
tekrar klomen başladı , yanında evicap çinko proxeed plus kullandı
2011 ağustos - sayı 23 milyona yükseldi fakat morfoloji yine %1 di dna hasar oranı %25 saptandı (başka bir tüp bebek kliniğinde) %30 ve üzeri hasar tüp bebekle dahi başarı oranını düşürür dendi
2011 eylül - 2 embriyo 5. gün transferi = sonuç negatif
EKİM 2011 İTİBARİ İLE (fsh yeterli yükseklikte olduğu için klomeni kestik, evicap ve çinko proxeed in içinde old. için kestik)
PROXEED PLUS (günde 1 kullanıyor)
L-ARGİNİNE
PYCNOGENOL
PANAX GİNSENG
OMEGA 3
İNCİR KÜRÜ - BAL
ISIRGAN TOHUMU
ARALIK SPERMİOGRAM SAYI 18 MİLYON (antibiyotik kullanıyordu bu nedenle düşmüş olabileceği söylendi)
HAREKET %40 İLERİ HIZLI %2 (hiç yoktu daha öncekilerde)
MORFOLOJİ %7
DNA hasarı %20 (özel bir laboratuvarda)
Özel bir hastanenin bizi hiç tanımayan jinekoloğu bu sonuçlarla normal yolla bebek sahibi olabilirsiniz herşey normal yapılacak birşey yok, beklemekten başka dedi
testi yakın zamanda antibiyotiğin etkisi geçtiğinde tekrarlayacağız
hepinize kolaylıklar diliyorum
merhaba,
umarım yardımcı olabilirim sadece yapılanları ve sonuçları yazıyorum
2009 - sperm sayısı 11 milyon morfoloji %1 ileri hızlı 0 diğer hareket %54 aşılama = negatif (özel hastane prof.)
2010 ocak - sperm sayısı 8 milyon morfoloji % 0 hiçbirşey denemeyin dendi 5 ay klomen kullandı + 1 ay keçiboynuzu kürü
2010 haziran - sayı bilinmeden ilk tüp bebek yapıldı döllenme problemi yok 12 adet 1. kalite idi = sonuç negatif (özel bir klinikti)
2010 kasım - dondurulmuş 1 adet transfer yapıldı aynı merkezde = sonuç negatif
2011 ocak - mayıs arası sadece günde 2 kez bir tatlı kaşığı ısırgan tohumu ıhlamurla demlenerek içti fındık ceviz bal yedi sayı 21 milyon morfoloji %4 oldu (kaan hocanın hastanesinde)
kaan hoca dna hasar istedi %12 hasarsız kalanı 1 hasarlı çıktı normal yolla % 5 den fazla şansınız yok tüp tekrarlayalım dedi
tekrar klomen başladı , yanında evicap çinko proxeed plus kullandı
2011 ağustos - sayı 23 milyona yükseldi fakat morfoloji yine %1 di dna hasar oranı %25 saptandı (başka bir tüp bebek kliniğinde) %30 ve üzeri hasar tüp bebekle dahi başarı oranını düşürür dendi
2011 eylül - 2 embriyo 5. gün transferi = sonuç negatif
EKİM 2011 İTİBARİ İLE (fsh yeterli yükseklikte olduğu için klomeni kestik, evicap ve çinko proxeed in içinde old. için kestik)
PROXEED PLUS (günde 1 kullanıyor)
L-ARGİNİNE
PYCNOGENOL
PANAX GİNSENG
OMEGA 3
İNCİR KÜRÜ - BAL
ISIRGAN TOHUMU
ARALIK SPERMİOGRAM SAYI 18 MİLYON (antibiyotik kullanıyordu bu nedenle düşmüş olabileceği söylendi)
HAREKET %40 İLERİ HIZLI %2 (hiç yoktu daha öncekilerde)
MORFOLOJİ %7
DNA hasarı %20 (özel bir laboratuvarda)
Özel bir hastanenin bizi hiç tanımayan jinekoloğu bu sonuçlarla normal yolla bebek sahibi olabilirsiniz herşey normal yapılacak birşey yok, beklemekten başka dedi
testi yakın zamanda antibiyotiğin etkisi geçtiğinde tekrarlayacağız
hepinize kolaylıklar diliyorum
Bizedeaynısını söylemişti 6 aydır tedavi görüyoruz dna hasarımız %65 ti fakat burdaki arkadaşların artıgı mesajlardan görmüştüm çoguna keçiboynuzu kullanmayın demiş biZe de kullanın demişti mesaj attım hocaya kullanmayın dedi tedaviyi olumsuz etkiliyormuş dna yı düzelmeye çalışırken bilgin olsnmeraba hanımlar :) bızde kaan hocada tedavıye basladık :) 2 yıldır evlıyız 1 yıldır cocgumuz olmuyor hıc hamıle kalmadım kaan bey dna hasarı ıstedı bızdede %32 cıktı sımdı klomen ve ımpryl ' dan yazmıs dun onları aldık bakalım herseyın hayılrısı rabbım bızede evlat sevgısı tadtırsın ınsallah aynı zamanda gıtmeyenler ıcın bılgı olsun dıyede yazıyorum ıncır nohut yesılli ısırgan otu cayı havuc kecıboynuzu tozu tuketmemız gerektıgını soyledı umarım hersey guzel olur hepımız ıcın hayılırısı :)
nasıl yanı anlamadım kendısı onerdı ama gıdelı 1 ay bıle olmadı kagıta yazdıda verdı hatta emınmısınızBizedeaynısını söylemişti 6 aydır tedavi görüyoruz dna hasarımız %65 ti fakat burdaki arkadaşların artıgı mesajlardan görmüştüm çoguna keçiboynuzu kullanmayın demiş biZe de kullanın demişti mesaj attım hocaya kullanmayın dedi tedaviyi olumsuz etkiliyormuş dna yı düzelmeye çalışırken bilgin olsn
Cnm bizim de varikosel ameliyatından önce yaptığımız testte sayımız 1.800 olduğu için morfoloji çıkmamıştı. Ameliyattan 3 ay sonra çıktı. Bende neden Neden çıkmadı diye çok üzülmüştüm. Sonra ögrendim sayı az olunca morfoloji çıkmıyormuş.Canm bizede belirmedi ben meraktan ücretini ödeyip yaptırmak istedim ama sayımız ml de 1.2 milyon oldugu için sonuc cıkmadı bi 2 milyon olsa yogunluk cıkıyor
Aynen bizdede öyle oldu dna tedavisi görenlere önermio cnm bizede başta yazdı sonra burdaki arklar keçiboynuzu kullanmayın diyince hocaya mesaj attım içmeyin demiş tedaviyi olumsuz etkiler demiş nohut ısırgan otuna devam demişnasıl yanı anlamadım kendısı onerdı ama gıdelı 1 ay bıle olmadı kagıta yazdıda verdı hatta emınmısınızartık ne yapıcagmızı sasırmıs durumdayız ya
nasıl yanı anlamadım kendısı onerdı ama gıdelı 1 ay bıle olmadı kagıta yazdıda verdı hatta emınmısınızartık ne yapıcagmızı sasırmıs durumdayız ya
Ya bizede yazmis keci boynuzu tozu yiyin die.bende sabah aksam veriyorum.acaba keciboynuzu kürü ve pekmezi icin olmasinAynen bizdede öyle oldu dna tedavisi görenlere önermio cnm bizede başta yazdı sonra burdaki arklar keçiboynuzu kullanmayın diyince hocaya mesaj attım içmeyin demiş tedaviyi olumsuz etkiler demiş nohut ısırgan otuna devam demiş
Sanırım yazmıo ama deformasyon oranı die bişe yazıo ya o morfolojik bi kavram olabilir emin olamadım cnmEki Görüntüle 2058348
Anladım cnm bizim erzincanda yaptırdıgımızda morfolojik inceleme yazıo bu mu acaba
Bazılarına önerio bazılarına önermio sen kaan hocanın dediğini yap cnmnasıl yanı anlamadım kendısı onerdı ama gıdelı 1 ay bıle olmadı kagıta yazdıda verdı hatta emınmısınızartık ne yapıcagmızı sasırmıs durumdayız ya
Hepside Aynı şeyYa bizede yazmis keci boynuzu tozu yiyin die.bende sabah aksam veriyorum.acaba keciboynuzu kürü ve pekmezi icin olmasin
bizede başta önermişti ama sonra sordugumda bu mesajı attıBazılarına önerio bazılarına önermio sen kaan hocanın dediğini yap cnm
ayrıca bizede tozunu söylemişti neyse sorarsınız bi daha hocayaYa bizede yazmis keci boynuzu tozu yiyin die.bende sabah aksam veriyorum.acaba keciboynuzu kürü ve pekmezi icin olmasin
Bencede bi sor çünkü havuçla falan kullanılınxa yan etki yapıyormuşsiz sanırım iğne kulanıyosun o yuzden olabılır belkı bız ımpryls nın ılacını ve klomen kulanıyoruz ama sormakta fayda var ben sorup tekrar yazarım buraya