- 18 Eylül 2017
- 137
- 101
- 103
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
meraba ankaradayım evet fıyat aldım 650 tl dedi çok pahalı acaba devlet hastanelerınde yapılmıyomu bıbayan gazı unıversıtesınde yapılıyo demıs amaHangi ildesiniz? Ankarada genartta yapılıyor.
Onu bilemiyorum maalesef.kaan hoca kendş hastalarını genarta yönlendiriyor. Ayrıca 650 iyimiş bence biz geçen sene 841 tl ye yaptırmıştık paneli genarttameraba ankaradayım evet fıyat aldım 650 tl dedi çok pahalı acaba devlet hastanelerınde yapılmıyomu bıbayan gazı unıversıtesınde yapılıyo demıs ama
O test galiba düzen ve genartta yapılıyor başka bir yerde yapılıyor mj bilmiyorum ..biz kromzom testi ni uni hastanesinde yaptık dna hasar i genarttamerababanada yardımcı olurmusunuz kaan bey sperm dna panelı ıstemıs eşimden gazi hastanesini aradım yapılmıyor dedı sız nasıl yaptırdınız acaba
Döllenme olmadıysa olduysa düşükle sonuçlandıysa yapılıyor.%20 den az cıkması gerek yüksek cıkarsa antioksitan kullanılıyorMrb arkadaslae.Dna hasar testi tup bebekte yapilmiyirmu? Birde be gibi sonuclar cikiyor.. ne gibi yol izleniyor
Tesekkur ederim anladim..Döllenme olmadıysa olduysa düşükle sonuçlandıysa yapılıyor.%20 den az cıkması gerek yüksek cıkarsa antioksitan kullanılıyor
Hayir . Sperm ornegi veriliyorDna hasar testi nasıl yapılıyor, kan mı veriliyor?
Mecidiye köyde yapılıyor adı düzen labaratuvar indaArkadaşlar bu DNA hasar testi İstanbul’da nerde ve ne kadara yapılıyor
Biz kaan hocanın hastasıyız dna hasar testini öZel lap lar yapıyor düzen lap yada mikrogen lap.kaan hoca da zaten buraya yönlendiriyor istege bağlı gidip yaptırabilirsiniz %20 den fazla cıkmaması gerekmiş eger cıkarsa ya döllenmeye engel yada döllense bile sonuç alınmıyormus.ama kısa bi tedavisi var korkmayın.geçmiş olsunIyi akşamlar
Bende ankarada yaptırmak istiyorum nasip olur da eşim gelirse inşallah bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Bu testi neye dayanarak yaptırdınız
Biz 5 yıllık evliyiz
3 yıl bebek istedik bir kimyasal gebelik oluştu düştü sonra
Eşim varikoselden ameliyat oldu 3 ay oldu ameliyat olalı
Ameliyat sonrası mikro enjeksiyon yöntemiyle tüp bebek önerdi ama o kadar çok şey okuyoruz bazı ihmal davranışlar yüzünden para zaman kaydı oluyor
Benim bi tanıdığım da 2-3 kez tüp bebek yaptırdı tutmadı kaan hocayla tanıştılar dna hasar testi yapılmasını önermiş ve spermin kuyruğu bası olmadığını görmüş ve tedavi sonrası tüp bebek demiş ve çok uzattım kusura bakmayın bende tüp bebek öncesi testi yaptırmak istiyorum hiç bi dr söylemedi ama bilemedim ki ne zormuş anne olmak olmadan anladim
Yardımcı olursanız sevinirim hanimlar
Vakit ayırıp cevap yazdığınız için çok sağolunBiz kaan hocanın hastasıyız dna hasar testini öZel lap lar yapıyor düzen lap yada mikrogen lap.kaan hoca da zaten buraya yönlendiriyor istege bağlı gidip yaptırabilirsiniz %20 den fazla cıkmaması gerekmiş eger cıkarsa ya döllenmeye engel yada döllense bile sonuç alınmıyormus.ama kısa bi tedavisi var korkmayın.geçmiş olsun
Ozel laboratuarlarda yapılıyormuş canım bildiğim kadariylaİzmirde bu testi yapan yer var mı acaba?
Maalesef yok benim de 2 kaybım var birinin 13.haftada kalbi durdu diğeri boş gebelik İstanbul’a gittik Mecidiyeköy düzen laboratuvarı 2 hafta sonra ysni bugün sonuç çıktı iyi ki de gitmişiz eşimde hasar %40 çıktıO
Ozel laboratuarlarda yapılıyormuş canım bildiğim kadariyla
Öncelikle kayiplariniz için üzüldüm.Rabbim bi daha yasatmasin.İzmirde bakan labaratuvar yok mu o yüzden mi İstanbula gittiniz.Birde hasar testi icin sperm sayisi fazla mı olmali bizim baya düşükte.Maalesef yok benim de 2 kaybım var birinin 13.haftada kalbi durdu diğeri boş gebelik İstanbul’a gittik Mecidiyeköy düzen laboratuvarı 2 hafta sonra ysni bugün sonuç çıktı iyi ki de gitmişiz eşimde hasar %40 çıktı
Teşekkür ederimÖncelikle kayiplariniz için üzüldüm.Rabbim bi daha yasatmasin.İzmirde bakan labaratuvar yok mu o yüzden mi İstanbula gittiniz.Birde hasar testi icin sperm sayisi fazla mı olmali bizim baya düşükte.
Gittiniz mi nereyi önerdi acaba drBakalım bizde gideceğiz salı günü Kaan hocaya nereyi önerecek bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?