Sperm dna hasarı alanında doktor önerisi

Bunda da embriyosu sağlıklı idi 8/9 haftalık olup kontrole gidince kalbinin durduğunu görmek çok acıHamile kalsam bile nasıl geçireceğim o ayları ,çok zor çok acıDilerim kimse yaşamasın bunu

İnsallah Rabbim yeniden nasip edicek saglıkla bak o zaman nasıl güzel gecıyo 9 ay

Bunda da embriyosu sağlıklı idi 8/9 haftalık olup kontrole gidince kalbinin durduğunu görmek çok acıHamile kalsam bile nasıl geçireceğim o ayları ,çok zor çok acıDilerim kimse yaşamasın bunu
Senı nasıl anlıyorum. Bınbır heyecanla oturdugun muayene kıltugundan aglayarak kalkmak ne demek cok ıyı bılıyorum:(

300 tl gibi bır rakam maksımum halosperm (sperm dna hasarı testı) yaptırmanızı özellikle öneririm. Bırde devlet hastNesınden tıbbı genetık randevusu alın mutlaka hıkayenızı anlatın.
Esınızde devlete gıdıp varıkosel vs baktırabılır. Zaten tedavı cok pahalı. Bu tıp tahlıllere harcama yapmamanızı öneririm. İstanbuldaysanız yonlendırebılırım ıyı dktorlar kesfettım.
Merhaba. Ben İstanbuldayım. Hangi tahlilleri nerede yaptırmak gerek? Bizim de ngs olumsuz gelince kromozom testi istediler. Yaptırılacak başka test varsa onları da yaptıralım istiyorum. Deneme yanılma gibi, yine olumsuz olursa ozaman şu testi de yaptırın dicekler bu sefer.

Back
X