Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasarı kaan aydos

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
kızlar 3 ay bitti kaan aydosta tedavide ama hasar azalmak yerine ikiye katladı bunu yaşayan var mı?? Gelin nerde yanlışlık yaptık bulalım önerilerimizi değerlendirelim

Sayıda düşüş oldu ama hasarda olmadı bizim. Niye öyle oldu ki? Ne kullamisti eşin, düzenli kullandı mı

Sayıda düşüş oldu ama hasarda olmadı bizim. Niye öyle oldu ki? Ne kullamisti eşin, düzenli kullandı mı
Sayıda düşüş olmadı aksine arttı ama hasar 37den 50ye cıktı. İğne kullanıyor vitamin ayrıca. Cok düzenli cok dikkat ediyorum icmesine

Bize gen art dedi hoca güvenilir değil mi acaba düzen? Konuştun mu hocayla yada sekreterle

Gercekten mi? Mailine nezaman cvp verilceği yazıyodu? O maili dikkate almıcaz mı ozaman
Bilmiyorum ki. Sistem o sekilde atmis ama daha 3erken yazacak dedi. Muhtemelen hastalardan sikayet geldi öne aldilar. Cevap gelince haber ver cnm

hanımlar selam bızde kaan beye tedavı oluyoruz basyalaı bır bucuk ay felan oldu esımın dna hasarı %32ydı yenı test yaptırdık cok sukur dusmus %13 e bız ımpryl ve klomen kulandık ama bu sefer panel yaptırdık oksıdaf stresı fazla cıkmıs bakalım hoca ne dıycek bızde maıl attık cevap beklıyoruz sız hangı ılacları kulandınız :110:

hanımlar selam bızde kaan beye tedavı oluyoruz basyalaı bır bucuk ay felan oldu esımın dna hasarı %32ydı yenı test yaptırdık cok sukur dusmus %13 e bız ımpryl ve klomen kulandık ama bu sefer panel yaptırdık oksıdaf stresı fazla cıkmıs bakalım hoca ne dıycek bızde maıl attık cevap beklıyoruz sız hangı ılacları kulandınız :110:
Merhaba oksidatif stres kaç cıktı bizde de hasar düşk oksidatif stres yüksek cevap çok geç geliyor ne kullanacagı z bilmiyoruz iki ay bos bos mu bekleyelim böyle ilerlermi tedavi anlamadım gitti

Merhaba oksidatif stres kaç cıktı bizde de hasar düşk oksidatif stres yüksek cevap çok geç geliyor ne kullanacagı z bilmiyoruz iki ay bos bos mu bekleyelim böyle ilerlermi tedavi anlamadım gitti
Sorp testi nekdr cnm bizde yaptrcz.

Sorp testi nekdr cnm bizde yaptrcz.
Fiyat olarak soruyorsun diye anladım işte şöyle ama farklı bişey demek istediysen sor cevaplarm. spermiyogram 53 morfoloji 60 TL.DNA hasarı 154 TL.apoptoz tayini 120 TL .oksidatif 120 TL şuan fatutaya baktım fiyat bunlar canım

Fiyat olarak soruyorsun diye anladım işte şöyle ama farklı bişey demek istediysen sor cevaplarm. spermiyogram 53 morfoloji 60 TL.DNA hasarı 154 TL.apoptoz tayini 120 TL .oksidatif 120 TL şuan fatutaya baktım fiyat bunlar canım
Cnm.bana 150 demislerdi oksidatife nye acaba

Ben 3 nu 1500 tl ye yaptirdim.kazik mi yedik yaaas

Back
X