- 11 Ekim 2016
- 1.174
- 716
- 123
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
aaaaaa nerde yaptırdınız düzen labaratuvar da fiyatlar buyduBen 3 nu 1500 tl ye yaptirdim.kazik mi yedik yaaas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaa nerde yaptırdınız düzen labaratuvar da fiyatlar buyduBen 3 nu 1500 tl ye yaptirdim.kazik mi yedik yaaas
Istanbul bahceci klinigiaaaaaa nerde yaptırdınız düzen labaratuvar da fiyatlar buydu
Çok muş baya neden olduğunu anlayamadım ama hasar varmı sizdeIstanbul bahceci klinigi
Bizde hasar cikmadi cnm.sorp testi yuksek cikti 3 ay ilac tedavisi oldu ama 2 kat daha artti neden bile oluyo anlamiyorum hasari olanlarinda ilacla artmisÇok muş baya neden olduğunu anlayamadım ama hasar varmı sizde
Sorp testi nedir onu duymadım hiçBizde hasar cikmadi cnm.sorp testi yuksek cikti 3 ay ilac tedavisi oldu ama 2 kat daha artti neden bile oluyo anlamiyorum hasari olanlarinda ilacla artmis
Bu testde spermde hasara bakiyo.sperm stresini olcuyo .oksidasif stresSorp testi nedir onu duymadım hiç
Anladım canm bizim de oksüdatif stres yüksek cıktı.sizimdemi öyleBu testde spermde hasara bakiyo.sperm stresini olcuyo .oksidasif stres
Evet cnmAnladım canm bizim de oksüdatif stres yüksek cıktı.sizimdemi öyle
Ne kullanıyorsunz peki öğrenebilir miyimEvet cnm
Esim.neofortil gunde 2 tane ve evicap 400 gunde bir tane kullaniyor.bu ay adetle basliyoruz tedaviye urolohlg cokda onemsemedi sorpdaki hasariNe kullanıyorsunz peki öğrenebilir miyim
Biz suan kaan aydos hastasıyız ben de bahceci kliniğiyle tüpbebek icin görüstüm güvenc hoca önemsemedi spermdeki sıkıntıları zaten seciyoruz dedi ama güvenemedim. Smdi hasarla uğraşıyoruz en olmadı yaza tüpbebekEsim.neofortil gunde 2 tane ve evicap 400 gunde bir tane kullaniyor.bu ay adetle basliyoruz tedaviye urolohlg cokda onemsemedi sorpdaki hasari
Ya nasıl önemsemiyorlar bende bunu anlamıyorum o zmn tüp bebek yapanların hepsi pozitif olur düz mantıkla düşünürsek cnmBiz suan kaan aydos hastasıyız ben de bahceci kliniğiyle tüpbebek icin görüstüm güvenc hoca önemsemedi spermdeki sıkıntıları zaten seciyoruz dedi ama güvenemedim. Smdi hasarla uğraşıyoruz en olmadı yaza tüpbebek
Hayirli olsun cnmBiz suan kaan aydos hastasıyız ben de bahceci kliniğiyle tüpbebek icin görüstüm güvenc hoca önemsemedi spermdeki sıkıntıları zaten seciyoruz dedi ama güvenemedim. Smdi hasarla uğraşıyoruz en olmadı yaza tüpbebek
Valla diğer kızlarda eşiniz gibi düşünüyor bizim tam ters düşük cıkmıstı mikrogenden gerci iki test arası tedavi olduk belki ondanKızlar düzen lab güvenilir mi ne dersiniz benim eşimin sonucu çok farklı çıkmış olumlu yönde eşim sonuçta yanlışlık var diyor yorumlarınızı bekliyorum![]()
Başka bi yerde daha mi yaptirsak acaba normalde 0 olan morfoloji 8 gelmiş sayı 38 milyondu 250 milyona çıkmış....Valla diğer kızlarda eşiniz gibi düşünüyor bizim tam ters düşük cıkmıstı mikrogenden gerci iki test arası tedavi olduk belki ondan
Mikrogen bana daha gerçekci gelio istersen araştırBaşka bi yerde daha mi yaptirsak acaba normalde 0 olan morfoloji 8 gelmiş sayı 38 milyondu 250 milyona çıkmış....
Vala 3 gün önce ileri hız 15 idi araştırma hasta hanesinde 3 gün sonra 55 oldu ileri hız düzende güvenmek istiyorum inşallah öyledirKızlar düzen lab güvenilir mi ne dersiniz benim eşimin sonucu çok farklı çıkmış olumlu yönde eşim sonuçta yanlışlık var diyor yorumlarınızı bekliyorum![]()
Aynen canım ama bizimkini fazla şişirmişler sizinki gerçektir insallahVala 3 gün önce ileri hız 15 idi araştırma hasta hanesinde 3 gün sonra 55 oldu ileri hız düzende güvenmek istiyorum inşallah öyledir