Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tedaviye yeni başladık 2 yılda üst üste düşük yaptım sorunu çok zor bulduk. 2 ay sonra tekrar test vericek eşim düştümü bilmiyorum inşallah düşer inşallah yükselmez
Tedaviye yeni başladık 2 yılda üst üste düşük yaptım sorunu çok zor bulduk. 2 ay sonra tekrar test vericek eşim düştümü bilmiyorum inşallah düşer inşallah yükselmez
İçeriği gayet iyiymiş, ilk defa duymuştum adını. Betain sistein ve niasin üçlüsü DNA hasarında kullanılıyor. İnşallah sonucunuz iyi olur bu takviyeyle... merak etmeyin :)
Selam arkadaşlar bizim de olumsuz birkaç tedavimiz oldu. DNA hasarından yeni haberimiz oldu. Sadece bu testi mi yaptırdınız başka yapılacak testler de var mı? Ankaraya gideceğiz düzen laboratuvarına
çinko, folat, selenyum, omega-3 yağ asitleri ve E ve C vitamini ile beta karoten dahil bir dizi antioksidan ( krill yağı) en iyi antioksidan) ama 4 ay bu tedaviyi devam ettirmelisiniz birde çiğ sarımsak