Bakın hanımefendi baya bir kafa yordunuz araştırdınız çok teşekkür ederim. Olabilme ihtimalini varsaymak istiyorsunuz bizde yıllarca bunun için çabaladık umutlandık ama maalesef. Evet dediğim gibi hiç sperm yok. Eşim ilk 2020 yılında tesesini oldu asla olmaz hiç sperm yok Kıbrıs’a gidin denildi. Biz yılmadık doktor doktor gezdik. Fitoterapi sülük hacamat hormonal iğneler ve ilaçlar olacak şekilde neredeyse 4 yıl tedavi oldu eşim ama bir türlü çıkmadı sperm. sperme yakın hücre denildi senelerce aynı yerde takıldı artış olmadı sperm çıkmadı. Sonra bir daha tese oldu yine çıkmadı. Gitmediğimiz doktor kalmadı neredeyse Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa.. Bahçeciye gidin demişsiniz oraya da gittik tabiiki hemde bir kaç doktora. Doktor dışında hoca aktar hep gezdik durduk yani. sperm öncül hücresi dedikleri Elsi rosi dedikleri çok düşük ihtimal olan tedavi bile bizim alanımıza girmiyor. Farklı bir azospermi hastaları için. Geçte olsa anladık.. bizde sperm yok. Biz kabullendik. Benimde yumurtalık kistlerim var. Bu kistlerden dolayı da benzer etki görülebiliyor hcg testinde. Çok araştırdım bende tabiiki. Adet gecikmeleri yaşıyorum bu kistlerden bu da bir etken mesela hcg için. Doktorlara danıştım onlar bilmicekte ben mi bileceğim yani doğrusunu. Yani demem o ki biz senelerce maddi ve manevi çok yıprandık. Zor bi karar kesinlikle. Ama ben değil eşim karar verdi. Ben senelerce saygı duydum tedavi için çabaladım. Hakkımızda hayırlısı buymuş demekki. Ve içimiz çok rahat çünkü senelerde elimizden gelen herşeyin fazlasını yapmaya çalıştık ve yaptık. Aklımızda bir soru işareti kalmadığı için bu yola karar verdik.