Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mecburen dondurulacak kadın hazırlanan kadar çünkü erkekte sonra bulunmama gibi bir ihtamal var bende tüp Bebek tedavisi görüyorum daha doğrusu bu ay baslayacaz benimde eşimin sipermi dondurulmuş yapacak bir şey yokArkadaşlar herkesin Allah gönlünde olanı versin. Eşimde zaman içinde sperm sıfırlandı yani azosperm oldu. Bu noktada şunu merak ediyorum. Kadın hazirlanmadan erkekde tese ile bulunan sperm dondurulabiliyor mu kalitesi düşer mi?
Teşekkür ederimMecburen dondurulacak kadın hazırlanan kadar çünkü erkekte sonra bulunmama gibi bir ihtamal var bende tüp Bebek tedavisi görüyorum daha doğrusu bu ay baslayacaz benimde eşimin sipermi dondurulmuş yapacak bir şey yok
Teşekkür ederimyorumunuza nerede yapilacak aceba tese mi olacak eşiniz bir de sperm donunca aceba kalitesi düşer mi dr.a sordunuz mu?
BiZde tesadan çıkanlarla taze döllenme yaptılar. Kalanları da dondurdular. Ama ilk tedavimiz dondurulmuştu. Spermin kalitesi düştü. Doktor tesa ile alırsak daha kaliteli olur dedi. Şimdi onlarında dondurdular. Bu transferim tutmazsa mecbur dondurulmuş yapacağız kalite yine düşer mi bende merak ediyorumArkadaşlar herkesin Allah gönlünde olanı versin. Eşimde zaman içinde sperm sıfırlandı yani azosperm oldu. Bu noktada şunu merak ediyorum. Kadın hazirlanmadan erkekde tese ile bulunan sperm dondurulabiliyor mu kalitesi düşer mi?
Hangi Dr. Yaptı aceba? Kaçıncı denemenizBiZde tesadan çıkanlarla taze döllenme yaptılar. Kalanları da dondurdular. Ama ilk tedavimiz dondurulmuştu. Spermin kalitesi düştü. Doktor tesa ile alırsak daha kaliteli olur dedi. Şimdi onlarında dondurdular. Bu transferim tutmazsa mecbur dondurulmuş yapacağız kalite yine düşer mi bende merak ediyorum
Hangi merkezde kim yaptı aceba kaçıncı denemeniz benim eşimin sonradan spermi sıfırlandı nere olursa gitmeye razıyızBenim eşimde Aralık ayında Tese ameliyetı oldu ve dondurdular. Sonraki ay benim tedavim başladı ve yumurta toplandıktan sonra döllemek için çözdürdüler spermleri.
. Arkadaşında da dediği gibi doktorunuz çok önemli bu ameliyatta
İnşallah öyledirBen sordum doktoruma kaliteliyse gerçekten sağlıklıysa düşmez demiişti
Ahmet hakan haliloğlu yaptı. Çok memnunduk işi rast gitsin gerçektenHangi Dr. Yaptı aceba? Kaçıncı denemeniz
eşiniz azosperminin hangi çeşidi acaba oda önemli. Bazıları tıkanıklığa bağlı ameliyatla geçiyoHangi merkezde kim yaptı aceba kaçıncı denemeniz benim eşimin sonradan spermi sıfırlandı nere olursa gitmeye razıyız
Florya MedicalPark ta Gökhun özmerdiven 2. Denememiz transfer zamanını bekliyorumHangi Dr. Yaptı aceba? Kaçıncı denemeniz
Eşimde önceleri azlık ve sperm hareket sorunu vardı ilk 4 denemeyi normal yaptık ama geçen yıldan sonra sperm sıfırlanmış korona geçirdi ve aşı onlardan olmuş olabilir diyoruz.eşiniz azosperminin hangi çeşidi acaba oda önemli. Bazıları tıkanıklığa bağlı ameliyatla geçiyo
Allah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsinFlorya MedicalPark ta Gökhun özmerdiven 2. Denememiz transfer zamanını bekliyorum
İnşallah bulunur tese de. Rabbim mübarek günlerde dualarımızı kabul etsinEşimde önceleri azlık ve sperm hareket sorunu vardı ilk 4 denemeyi normal yaptık ama geçen yıldan sonra sperm sıfırlanmış korona geçirdi ve aşı onlardan olmuş olabilir diyoruz.
Benim de eşim azospermi hiç bir şeklide sperm çıkışı yok sebebi de belli değil..eşin de hiç ama hiç sperm çıkışı olmayıp tedavi veya mikrotese den olumlu sonuç alan var mı ? Bana hayal gibi geliyor hergün biraz daha umutlarım tükeniyor. Siz Ahmet Hakan Haliloğlundan gerçekten memnunmusunuz ?Benimkide tıkanıklığa bağlı azospermi tur-ed olabilirsin bir ihtimal var dedi doktor olarak Ahmet hakan Haliloğlu bu işin piri. Benim tıkanıklık olduğunu bir tek o anladı muayenede enjeksiyonla iğne gib birşey yaptı vs binlerce sperm var dedi düşündüğünüz zaman rahatlıkla sperm bulunabilir dedi