Sperm dondurma işlemi yapan var mı?

Benim de eşim azospermi hiç bir şeklide sperm çıkışı yok sebebi de belli değil..eşin de hiç ama hiç sperm çıkışı olmayıp tedavi veya mikrotese den olumlu sonuç alan var mı ? Bana hayal gibi geliyor hergün biraz daha umutlarım tükeniyor. Siz Ahmet Hakan Haliloğlundan gerçekten memnunmusunuz ?
Sizin şikayetiniz nedir bizimkisi tıkanıklığa bağlı azospermi. Volüm kaç? Eğer volüm yüksek sperm çıkmıyor ise. Celalettin Peru öneririm.

Sizin şikayetiniz nedir bizimkisi tıkanıklığa bağlı azospermi. Volüm kaç? Eğer volüm yüksek sperm çıkmıyor ise. Celalettin Peru öneririm.
Bizim sebebi belli değil tıkanıklık yok dedi doktor, genetikte temiz en son teste volüm 2.2 idi fsh çok düşük 0.4. Geçen yıl Haziran da varikosel ameliyatı olduk ama hala sıfır çıkıyor sonuçlar..Şimdi doktor fsh düzeltmek için tekrar klomen ve iğne verdi bakalım bi umut kullanıcaz olmaz sa tese..

Bizim sebebi belli değil tıkanıklık yok dedi doktor, genetikte temiz en son teste volüm 2.2 idi fsh çok düşük 0.4. Geçen yıl Haziran da varikosel ameliyatı olduk ama hala sıfır çıkıyor sonuçlar..Şimdi doktor fsh düzeltmek için tekrar klomen ve iğne verdi bakalım bi umut kullanıcaz olmaz sa tese..
Anladım genetik testlerinizi verdiniz mi? Celalettin Peruyu öneriyorum siizn gibi bir çok hastayı tedavi etti çocuk sahibi etti ama tabi bilemiyorum inşallah Allah yar ve yardımcınız olsun 🙏🏻 Bence sizin işinizi Celalettin Peru çözer sizin gibi binlerce hastası var. Telegramda grubu var İnstagram takip edebilirsiniz. Tıkanıklığa bağlı olsa kesinlikle Ahmet hakan Haliloğlu derdim bizim volüm 0.5 geçmiyor bizimde sebepsiz.

Arkadaşlar eşim sanırım azospermi, hormon değerleri normal, genetik testi daha bakılmadı, sperm testinde tek tük sperm çıkışları var. İlk testte 2 hareketsiz, 2.sinde sperm yoğunluğu 1 milyon olduğu için tespit edilemedi hareketlilik yüzdesi tam saptanamadı ama yüzde 45 olarak belirlenmiştir yazıyor. Bu ne demek oluyo? Daha yeni öğrendik ne yapacağımı bilmez bi halde bilgi toplamaya çalışıyorum. Anladığım kadarıyla direkt mikro tese olmamalı? İlaçlarla doğal yolla çıkış olabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar herkesin Allah gönlünde olanı versin. Eşimde zaman içinde sperm sıfırlandı yani azosperm oldu. Bu noktada şunu merak ediyorum. Kadın hazirlanmadan erkekde tese ile bulunan sperm dondurulabiliyor mu kalitesi düşer mi?
Merhabalar benim eşimde azospermi bir tane çocuğum oldu normal yoldan ama az da olsa o zaman spermi vardı sonra testis kanseri sebebiyle yumurtalığı alındı. Ama ameliyat öncesi sperm dondurmuştuk çok kalitesiz çözülmesi riskli diye geçiyordu zaten. Dün Şişli memorialde spermleri açtılar şimdilik 9 adet var bugün döllenme oldu umarım hepimiz hayırlı haberler alırız. Özel bir teknikle spermin kuyruk yapısını sağlıklı hale getirdiklerini söylediler yani açılınca gelişmiş teknolojiyle spermleri sağlıklı seviyeye getirebiliyorlar

Back
X