Sperm dondurma

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
83
35
Bartın
Merhaba
Henüz 1 yıllık evliyiz bebek planları yaparken eşime kanser teshisi koyuldu. Ameliyat ve kemotetapi arasında sperm dondurma yaptırmamız lazım. aranızda Ankarada yaptıran var mı süreç nasıl işliyor ve ücreti nedir. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Geçmiş olsun
Eşim opu sırasında
Yanımda olamayacaktı
Örnek veriyor onu sakliyorlar

Ben İstanbul da yeni yüzyıl üniversitesinde yaptırdım tüp bebek ücreti harici ücret almadılar

Geçmiş olsun
Eşim opu sırasında
Yanımda olamayacaktı
Örnek veriyor onu sakliyorlar

Ben İstanbul da yeni yüzyıl üniversitesinde yaptırdım tüp bebek ücreti harici ücret almadılar
Tesekkur ederim bizde ankarada yaptırcaz onkoloji doktoru sevk ediyormuş bakalım nasıl olacak

Tesekkur ederim bizde ankarada yaptırcaz onkoloji doktoru sevk ediyormuş bakalım nasıl olacak
Androloji de örnek alır saklarlar cnm onun bir sıkıntılı durumu yok tüp bebek raporu verilecek o zaman o hastanede tüp bebekte yaptırırsın eşinlik ondan sonra bir durum yok sen tedavi olup yumurtan toplanacak

Androloji de örnek alır saklarlar cnm onun bir sıkıntılı durumu yok tüp bebek raporu verilecek o zaman o hastanede tüp bebekte yaptırırsın eşinlik ondan sonra bir durum yok sen tedavi olup yumurtan toplanacak
Gazi hastanesi yapmıyormuş. Doktora sordum burdan rapor cıkartıp baska bir yere sevk edecez dedi.
Şu sureci atlatsak zaten eşimin ameliyatı sonra sperm dondurma kemoterapi. Zor geliyor bazen yaşadıklarım ama Rabbim sabrımın mukafatını verir elbet

Merhaba
Henüz 1 yıllık evliyiz bebek planları yaparken eşime kanser teshisi koyuldu. Ameliyat ve kemotetapi arasında sperm dondurma yaptırmamız lazım. aranızda Ankarada yaptıran var mı süreç nasıl işliyor ve ücreti nedir. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Geçmiş olsun Allah şifanızı versin.Eşim küçükken ameliyat geçirdiği için testislerinden tane ile sperm çıkışı var özel bir tüp bebek merkezinde dondurma işlemi yapıldı.Yaklaşık 1500 tl vermiştik.Önce sağlığınız iyi olur sonra da bebeğiniz olur inş.Allah yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun Allah şifanızı versin.Eşim küçükken ameliyat geçirdiği için testislerinden tane ile sperm çıkışı var özel bir tüp bebek merkezinde dondurma işlemi yapıldı.Yaklaşık 1500 tl vermiştik.Önce sağlığınız iyi olur sonra da bebeğiniz olur inş.Allah yardımcınız olsun.
Amin tesekkur ederim. Ben daha fazla alırlar diye düşünüyordum. Siz ne zaman yaptırdınıZ

Birde nasıl yapıyorlar internetten okuduğum kadarıyla cerrahi ve boşalma diye iki yontem kullanıyorlarmıs. Bekleyen sperm değilde en az 3 günlük sperm olmalı diyor.

Geçen sene oldu.Cerrahiyi tam bilemedim o sperm olmadığı zamanlarda tesa mikro tese gb yöntemler olabilir.Üç günlük cinsel perhiz sonrası ejakulat yöntemi ile verecek eşiniz.sizden tüp bebek merkezi rapor isteyecektir özel durumda olanların donduruluyor her isteyen donduramıyor çünkü.eşinizden o gün kan alınacak bir kaç sizin ve eşinizin imzaladığı form var bu kadar.

Geçen sene oldu.Cerrahiyi tam bilemedim o sperm olmadığı zamanlarda tesa mikro tese gb yöntemler olabilir.Üç günlük cinsel perhiz sonrası ejakulat yöntemi ile verecek eşiniz.sizden tüp bebek merkezi rapor isteyecektir özel durumda olanların donduruluyor her isteyen donduramıyor çünkü.eşinizden o gün kan alınacak bir kaç sizin ve eşinizin imzaladığı form var bu kadar.
Cok tesekkur ederim aydınlattığın için. Umarım bir sıkıntı cıkmadan bizde verebiliriz. Kemoterapi öncesi yaptırmamız lazım eşimde biraz panik oldu. Spermi ben nasıl verecem ne yapacaz diye. Çareyi konu açmakta buldum

Hiçbir sıkıntı olmaz Allahın izniyle.Bir yıl dolduğunda dondurulan sperm kullanılmadıysa 500 tl veriliyor.bu sene ne kadar bilmiyorum ödemedik henüz.En kolay iş sperm dondurma öncelik şifanızı bulursunuz inş özel tüp bebek merkezlerinin hepsinde oluyor bildiğim kadarıyla.

Back
X