sperm eksikliği ırsi olabilirmi ?

kbrayd

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
2
0
6
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar uzun süredir takipçinizim ama aranıza katılmak bugüne kısmet oldu.evleneli 6 ay oldu ve ilk günden itibaren hiç korunmadık şuan beklenen adetime 2 gün var ve test yine negatif:( doktorum çok acele ettiğimi hiçbir problemimin olmadığını söylüyor ama benim içimdeki kuşku benim yiyip bitiriyor.eşimin iki amca çocuğu ve kendi kardeşi sperm eksikliği ve hareketsizliği dolayısıyla ancak tüp bebek yoluyla çocuk sahibi olabilmişler varikosel ameliyalatlarıda bi etki yapmamış.ben bi ay önce eltim vasıtasıyla öğrendim bu durumu.sizce sperm eksikliği ırsi olabilirmi.bende hipertansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum ve daha fazla gecikmek istemiyorum.doktorumun önerisine uyarak bi altı ay daha beklemelimiyim yoksa eşime uygun bir dille test yaptırmasını söylemelimiyim.deneyimlerinize dayanarak sizden yardım bekliyorum.:(

alakası yok,

sadece beslenmeden ce stresden kaynaklanan hususları göz önüne alabiliriz.

ee bi doktora gitsene eşinizleee :34:

ee bi doktora gitsene eşinizleee :34:

canım benim bi doktorum var 5 aydır kontrollerimi oluyorum buluduğumuz aşamada hiçbi sıkıntı olmadığını söylüyor eşime gelince bütün erkekler mi böyle bilemiyorum ama ne zaman bu konu açılsa daha erken deyip konuyu kapatıyor bende çok üstüne gitmiyorum açıkçası ama birisi bana sperm eksikliği ırsi olabilir derse ikna kabiliyetimi en iyi şekilde kullanmayı düşünüyorum:):)

canım benim bi doktorum var 5 aydır kontrollerimi oluyorum buluduğumuz aşamada hiçbi sıkıntı olmadığını söylüyor eşime gelince bütün erkekler mi böyle bilemiyorum ama ne zaman bu konu açılsa daha erken deyip konuyu kapatıyor bende çok üstüne gitmiyorum açıkçası ama birisi bana sperm eksikliği ırsi olabilir derse ikna kabiliyetimi en iyi şekilde kullanmayı düşünüyorum:):)

erkeklerin bir çoğu böyle cnm zaman kaybına sebepp ...
Eşinle otur konuş canım..erkeğin spermi önemliii :52:

Back
X