Erkek İnfertilitesi sperm fazlalığı yüzünden sorun yasayan var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya bende anlamadım önce varikosel var ameliyat sınırında dediler test istediler doktor normalden 2 katı fazla dedi o da sorunmuş tedavisi de yokmuş sadece aşılama yapılıyomuş 15 gün sonra yine test istedi baska bi yerden doğrumu diye offf

ya bende anlamadım önce varikosel var ameliyat sınırında dediler test istediler doktor normalden 2 katı fazla dedi o da sorunmuş tedavisi de yokmuş sadece aşılama yapılıyomuş 15 gün sonra yine test istedi baska bi yerden doğrumu diye offf

e o zaman yeniden kontrol için test istediyse 15 gün sonra, o zaman bu yaptırdığımız testlerin doğruluk payı yok mu yani, boşuna mı yaptırıyoruz, illa başka bir yerden tekrarlamak mı gerekmiş, zaten ben eşimi zorla gönderdim bikaç gün sonra bir daha hayatta gitmez valla

valla doktor dediki artık kimseye güven olmuyo para için ameliyat gerekmeyen durumlarda bile ameliyat diyolar bi kez daha yaptırın eğer aynıysa sorun yok ama farklı çıkarsa tekrar bi test yapılır dedi benimkide zorla gitti ama mecburuz bizde gitmiyormuyuz her gidişimde uçuk çıkıyo dudağımdan :)

valla doktor dediki artık kimseye güven olmuyo para için ameliyat gerekmeyen durumlarda bile ameliyat diyolar bi kez daha yaptırın eğer aynıysa sorun yok ama farklı çıkarsa tekrar bi test yapılır dedi benimkide zorla gitti ama mecburuz bizde gitmiyormuyuz her gidişimde uçuk çıkıyo dudağımdan :)

sorma valla aynen ben de öyle
bak hatta şimdi içim rahat etsin diye hsg bile çektireceğim üç gün sonra durduk yere
ama işte emin olmak istiyorum deyince dr ye
zaten o da demişti sezaryan ve kürtajdan sonra tüplerde yapışıklık olabiliyor diye

valla insan da ne yapacagını sasırıyo sizin bebeğiniz var mı kaç yıllık evlisiniz ben daha yeni basladım ama yolun basında stres beni yedi bitirdi

valla insan da ne yapacagını sasırıyo sizin bebeğiniz var mı kaç yıllık evlisiniz ben daha yeni basladım ama yolun basında stres beni yedi bitirdi

15 yıllık evliyim canım, bir çocuğum var 14 yaşında.

ikinciyi iki yıldır istiyoruz, öncesinde düşünmüyorduk başka çocuk.

hsg sonucum kötü çıktı tüpler kapalıymış benim
maalesef tüp bebek dediler

Back
X