Erkek İnfertilitesi Sperm Hareketi İçin Kürler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Afilim92

♡cennet kokulum geldi ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
15.666
20.349
398
Kizlar yaptığım erken gebelik testi sonucu negatif çıktı.2 ay once kurleri birakmistim (kendi hastalığımdan dolayı hazirlama imkanim yoktu)
YENIDEN Saracoğlu kürlerine başlıyorum
Gelismeleri sizinle paylaşırım belki faydasi olur yapacagim seyleri yazayim
1 Zeytinyaginda bekletilmis incir
2 Keciboynuzu pekmezi
3 Keten tohumu yağı
4 Çoban Çökerten Çayı
Bunlari 1 ay uygulayinca Ç.Ç çayını birakcam onun yerine de propolis karışımına başlayacağım

Canım merhaba bunlardn farklı olarak ilaç takviyeside kullanıyo musunuz?

Kızlar merhaba bizde de sperm sorunu var çoban çökerten çayı nasıl hazırlanıyor ne kadar içiliyor günde? Ve keten tohumu yağı nasıl kullanılıyor yardımcı olur musunuz? Bu arada doktor bize de proxeed verdi ikinci kutu bitecek yeni başladık

Doktor,proxeed verdi çünkü faydasini da görüyoruz yavas da olsa sayiyi ciddi anlamda yukseltti
Canım saynız ne kadar zamanda ne kadar yükseldi?? Bizim son testte 6 milyon çıktı ama doktor 3 ay proxeed kullanın dedi daha bir ay yeni dolacak ikinci kutu bitecek haliyle test yapmadık. Kimisi işe yaramadı diyor tedirgin olarak kullanıyoruz :(

Canım saynız ne kadar zamanda ne kadar yükseldi?? Bizim son testte 6 milyon çıktı ama doktor 3 ay proxeed kullanın dedi daha bir ay yeni dolacak ikinci kutu bitecek haliyle test yapmadık. Kimisi işe yaramadı diyor tedirgin olarak kullanıyoruz :KK43:
Bizim sayida sorun yok hiz problemi var %10 deger artti oncekine gore 4 aydir proxeed kullaniyor.esim dr degistirdik hatta bugun test verdi yarin alcaz

Kızlar merhaba bizde de sperm sorunu var çoban çökerten çayı nasıl hazırlanıyor ne kadar içiliyor günde? Ve keten tohumu yağı nasıl kullanılıyor yardımcı olur musunuz? Bu arada doktor bize de proxeed verdi ikinci kutu bitecek yeni başladık
Coban cokerten 1 tatli kasigi kaynayan suya atip kisik ateste 8 dk kaynatiyorsun keten tohumu yaginin kokusu biraz agir esinin corbasina koyabilirsin servis yaparken veya salatasina 1 yemek kasigi ben salataya koyuyorum

Coban cokerten 1 tatli kasigi kaynayan suya atip kisik ateste 8 dk kaynatiyorsun keten tohumu yaginin kokusu biraz agir esinin corbasina koyabilirsin servis yaparken veya salatasina 1 yemek kasigi ben salataya koyuyorum
Bende alıp başlıcam ama inşallah işe yarar çok yıpratan bi süreç bi gelişme olursa bende buraya yazarım

Folidaysiod. Vitamin ve metackatrin diye şişelerde su gibi ilaç var ikiside vitamin miş eşim kullanıyor şuan hareket 3 çıktı doktor 3 ay kullansın dedi daha önce duydunuz mu

Kizlar yaptığım erken gebelik testi sonucu negatif çıktı.2 ay once kurleri birakmistim (kendi hastalığımdan dolayı hazirlama imkanim yoktu)
2 Keciboynuzu pekmezi
3 Keten tohumu yağı
4 Çoban Çökerten Çayı
Bunlari 1 ay uygulayinca Ç.Ç çayını birakcam onun yerine de propolis karışımına başlayacağım
Bunlari sizmi yoksa kocaniz icinmi kullanacaksiniz?

2 Keciboynuzu pekmezi
3 Keten tohumu yağı
4 Çoban Çökerten Çayı
Ben de kür kullanmayı düsünüyorum ama esim suan klomen tedavisi görüyor oyüzden acaba ters mi yeper diyorum, ama yinede zeytinyağında incir ve havuc suyu veriyorum hergün

Back
X