sperm hareketi sorunu olupta hamile kalamayanlara umut olsun :)

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
selamun aleyküm kızlar öncelikle. eşimde sperm hareket problemi var. ve bi 1.5 senedir bebek hayalı kuruyoruz. KK'de 3LÜ MÜCİZE isimli bir konuda kadının pharmaton,çinko ve l-karnitin kullanarak gebe kaldıgını öğrenince bende eşimde denemek istedim(cunkü bircok sey denedik ama yararını göremedik). Eşimde bu ilaçlardan sadece l-karnitin olanı kullanmaya başladı. bende ovulasyon testi kullandım ve ovulasyonu degerlendirdik.ve o ay hamile kaldım fakat kimyasal geblikle sonuçlandı. ovulasyon testine bağladım gebe kalmamı ilacı 1 ayda etki gösterecegini düşünmedim. neyse o kimyasalla sonuçlanınca bu seferde pharmaton,l-arginine(spermin temel yapı taşı) ve l-carnitine(spermlere haraket kazandırmak için kullanılıyor) bunları kullanmaya başladık ve yeniden hamileyim sizlere umut olsun. Şifa Allah'tan ilaçlar bi vesiledir unutmayın. Allah sizlerede nasip etsin en yakın zamanda ve saglıklı hayırlı bebekler❣AMİN

Bir negatif aşılama bir negatif tüpten sonra
Bizde iki gün önce e vitamini ve l-arginin e başladık .eczacı bunlara ek çinkoya gerek olmadığını söyledi
Olumlu sonuç alabilirsem bende buraya yazarım ...

Bir negatif aşılama bir negatif tüpten sonra
Bizde iki gün önce e vitamini ve l-arginin e başladık .eczacı bunlara ek çinkoya gerek olmadığını söyledi
Olumlu sonuç alabilirsem bende buraya yazarım ...
özellikle l karnitinide öneririm cnm. Allah şifa versinn. inşAllahh haberini alırız hayırlısıyla :)

Sperm değerlerimiz aman aman kötü durumda değilmiş ama uzun zamandır gebelik elde edemeyince vücudu vitaminle desteklemekten zarar gelmez mantığıyla denemeye karar verdik .

Sperm değerlerimiz aman aman kötü durumda değilmiş ama uzun zamandır gebelik elde edemeyince vücudu vitaminle desteklemekten zarar gelmez mantığıyla denemeye karar verdik .
iyi yapmışsınız o zaman Allah şifa versin vesile olsun kullandıklarınız❣

Ne güzel söylemişsin;
Şifa Allah'tan ilaçlar bi vesiledir..

Rabbim saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin Canımm, hayırlı evlat olarak büyütürsün insAllah

Ne güzel söylemişsin;
Şifa Allah'tan ilaçlar bi vesiledir..

Rabbim saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin Canımm, hayırlı evlat olarak büyütürsün insAllah
Aminn cnm. Rabb'im sanada nasip etsin tez vakitte saglıklı ve hayırlı bebekler❣AMİNNNN

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…