Erkek İnfertilitesi Sperm hareketi ve hızı için öneri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

alminaseyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
254
39
28
Kızlar eşim varikosel ameliyat oldu sperm sayisi 5 milyon ilaçtane kullandı doktor daha kullanmasına gerek yok dedi ama hızı filan iyi değil doktordan dedi hzii kötü diye bi ilaç önermesi kullanmasına gerek yok dedi geçti ama biz ilaç kullanılan istiyoruz promen k mi iyidir hız için proxeed plus mı proxeed herkeze fayda edemeyen biliyormus sanırım

Kızlar eşim varikosel ameliyat oldu sperm sayisi 5 milyon ilaçtane kullandı doktor daha kullanmasına gerek yok dedi ama hızı filan iyi değil doktordan dedi hzii kötü diye bi ilaç önermesi kullanmasına gerek yok dedi geçti ama biz ilaç kullanılan istiyoruz promen k mi iyidir hız için proxeed plus mı proxeed herkeze fayda edemeyen biliyormus sanırım

Canım benim eşim de varikosel ameliyatı olmuştu. Ameliyattan önce sayı 2 milyondu. Ameliyattan sonra daha kontrole gitmeden 3. ay hamile kaldım ama düşük oldu. 4. ay sayı 5 milyondu klomen yazdılar. İki ay falan kullandı 8 milyona çıktı hamile kaldım bir oğlum oldu. Sonra sayı hızla yükseldi ben bir kaç yıl çocuk düşünmedim. Ama şimdi sayı düşük ve hiç bir şey fayda etmiyor. Klomen de kullandı proxed Plas çakşır suyu... denemediği hiç bir şey kalmadı sayı hala düşük. Klomen ameliyattan hemen sonra etki etmisti. Yani öncesi ve uzun bir süre sonrasında faydası olmadı ama her bünye farklı tabii.

Back
X