• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm hareketliliği için metackatrin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Halimesultann

Rabbim Nasib Et :)))
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
53
25
3
36
Eşi bu ilacı kullanan varmı şişelerde su gibi vitamin miş okadar araştırdım sperm hareketsizliği için etkilşymiş kullanana pek rastlamadım ilginç geldi bana

Bilemiyorum doktor bunu içsin dedi bu ay 3 ayını dolduracak zaten işe yaramamış sa başka doktora gidecez malesef
Hic duymadim belki baska kullananlar vardir.hep proxeed kullananların yorumlarını goruyorum esim de proxeed kullaniyor hiz ve morfolojiniz nasil

Zaten hızda sorun var sperm sayımız çok iyi bu metackatrin adlı ilaç sadece hızı yükseltiyor muş
Canim hiz yuzde olarak aliniyor sayi ne kadar coksa hiz da dogru orantili artiyor mesela 70 milyon sperm var %40 hizli 90 milyon sperm var %40 hizli tabii ki 90 milyon olan daha şanslı ama nasip kismet insanlar cok az sayi ile de hamile kaliyor yeter ki Allah ol desin

Canim hiz yuzde olarak aliniyor sayi ne kadar coksa hiz da dogru orantili artiyor mesela 70 milyon sperm var %40 hizli 90 milyon sperm var %40 hizli tabii ki 90 milyon olan daha şanslı ama nasip kismet insanlar cok az sayi ile de hamile kaliyor yeter ki Allah ol desin
Çok mantıklı haklısınız bakalım artık Tahlil sonucumuz olumlu olur inşallah

Back
X