• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haselya123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2023
4
1
16
Merhaba,
Tüp bebek sürecine girdiğim an itibari ile çok fazla buralarda okuma yaptım, umarım benimde yazdıklarım birilerine yardımcı olur.

Kendisi ile medical park Göztepe’de tanıştık. Azospermi tanısı konulunca sperm operasyonu sonrasında aynı hastanede devam etmek istedik. Malum taşıma ve dondurma maliyetlerini de düşünmek zorundaydım. İlk önce Nur Dokuzeylül ile sürece başladım, çok övülen ve anaç bi profildi ilaçlarımı yazdı ve kullanmaya başladığım ay kendisine bir şey sormak için yazdığımda başka bir yerde çalışmaya başlayacağını ve o merkezde de bir süre hasta kabul etmeyeceğini öğrendim. Tam bir hayal kırıklığı ile devlet raporlu olduğum için medical parkta devam etmek zorunda kaldım. Buradaki yorumlara istinaden olumsuz bir tavırla Aynur hocayla tanışmaya gittim. O kadar sıcak ve işini bilen bir tavrı vardı ki o kadar sıraya rağmen kadın koştur koştur hasta görüyor herkesle sakince ilgileniyordu. Devam etmek zorundaydım ama içime de sinmişti. Ve çok doğru yönlendirmelerde bulundu ilaç dozu yaşıma göre verdiği vitaminler vs ayrıca rahimde perde operasyonu daha önce olmuştum ama yeniden olmam gerektiğini açıkladı ve operasyonu yaptık kolayca iyileştim ve ertesi ay transfer gerçekleşti çok şükür ilk denemede başarılı olduk. Sağlıkla kucağımıza aldık. Kalp atışı dinlemeye gittiğimizde Aynur hocada kurumdan ayrılmıştı ancak eşide alanında çok iyi bir hekim direkt ona yönlendirdi.en azından arkada bıraktığı hastaları mağdur etmedi.

Benim süreç özetim
-Rahim perdesi operasyonu oldum 3 kere. İlk ikisi Süleyman Yalçın şehir hastanesinde
-Eşimde azospermi vardı ve operasyonla spermlere ulaşıldı.
-Yaşım34
-Transfer öncesi ve yumurta toplama öncesi akupunktur yaptırdım.
-Toplama yapılmadan önce ozon tedavisi yaptırdım 5 seans kadar.

Umarım okuyan arkadaşıma bir fikir olur sağlıkla küçük mucizenize kavuşmak nasip olsun

Back