Gebeliğe Hazırlık Sperm hareketsizliği için argifex m kullananlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esrbhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
877
1.028
113
37
Kızlar merhaba. Eşimin sperm sayısı iyi ama hareketlilik ve canlılık kötü. Daha önce promotil m forte kullandı ikinci kutuda hamile kaldım ama engelli olduğu için kaybetmiştim. Şimdi tekrar doktora gideceğiz ama ben kendi araştırmalarımla bu ilacı duydum. Eşi kullanan ve fayda gören oldu mu acaba?

Kızlar merhaba. Eşimin sperm sayısı iyi ama hareketlilik ve canlılık kötü. Daha önce promotil m forte kullandı ikinci kutuda hamile kaldım ama engelli olduğu için kaybetmiştim. Şimdi tekrar doktora gideceğiz ama ben kendi araştırmalarımla bu ilacı duydum. Eşi kullanan ve fayda gören oldu mu acaba?
Merhaba, bizim doktorumuzda argifex-m verdi, 1 aydır kullanıyo eşim. Performans olarak içinde afrodizyak olduğu için bayağı etkisini gördük ama 2 ay daha kullanmamızı söyledi inşallah gebelik olur

Merhaba, bizim doktorumuzda argifex-m verdi, 1 aydır kullanıyo eşim. Performans olarak içinde afrodizyak olduğu için bayağı etkisini gördük ama 2 ay daha kullanmamızı söyledi inşallah gebelik olur
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) Biz de bu ay tekrar doktora gidecez. Eğer promotil derse bu ilacı soracağım ben. İnş faydasını görürüz :)

Selam bize hamile kalan bi arkadasım önermişti,doktora sorduk kullanın dedi,eşim ikinci kutuya başladı.Etkisi farkedilmicek gibi değil ,bide hamile kalsam

Selam bize hamile kalan bi arkadasım önermişti,doktora sorduk kullanın dedi,eşim ikinci kutuya başladı.Etkisi farkedilmicek gibi değil ,bide hamile kalsam
Yaaa ne güzel bunları duymak :) etkisi fark edilmeyecek gibi değil dedin ya yani performans açısından mı? :) Çünkü biz mesela iki güne bir bile yapınca performans düşüklüğü oluyor :(

Arkadaşlar içeriğini bende merak ettim inceledim. Baya iyi görünüyor

Bizde promotil kullanıyoruz bizde netten sipariş veriyoruz canım. Bu vitamin içinde çakşır otu falan var bu çok güzel
Promotil bize fayda etmiyor artık maalesef :( eşim de istekli içmiyor, inanmadan içince hiç olmaz zaten.. Az para da değil bari daha iyisi olsun diye bu ilacı düşündüm. İnşallah işe yarar ♥️

Canım siz hangi sehirdeydiniz? Nereden aldınız ilacı? Adana da henüz satışı başlamamış :(

Canım siz hangi sehirdeydiniz? Nereden aldınız ilacı? Adana da henüz satışı başlamamış :KK43:
Kızlar biz bursadan medıkalden alıyoruz bi tablet kaldı bitmeye yakın siparışle gönderıyolamış bize bursadakı arkadasımız medıkale gidip ordan gonderıyor ama isterseniz tel numaralarını öğrenirim

Aradım canım. Biz de gönderebiliriz kargoyla dedi. Ama firma güvenilir mi bilemedim ya :KK43: Adana da hiç yokmus kendileri dedi.
İlaç çok yeni ve bize bu ilaçı üroloji dr önerdı ben emodex düşünüyordum etkısı olup olmadığını kullanıp deneyelim dedık ılk ay etkısını verdı sanırsam yanında astalıfe ve klomen aldık ama bu ay astalıfe ıptal ettık bugun sperm testı bercektı eşim olmadı bıda cuma vercez ctesı cıkar sıze sonucları atarım inşAllah guzel cıkar emodex ide bi arastırın içerıgı cok ıyı

Merhaba hangi şehirdediniz biz bursa trabzon arası size üroloji dr mu önerdi acaba aynı doktor mu

Back
X