- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Birde ne zamandır uğraşıyorsunuz çocuk içinEşimde sperm hareketsizliği 88 ileri hareket 2 yerinde hareketli 10 morfoloji 3
Bu seviyeleri nasıl düzeltebilirim tavsiyeniz varmı çok üzgünüm
7 aylık evliyim bende bi sorun olmayınca eşimde sperm testi yaptırdı değerleri düşük cıktıBirde ne zamandır uğraşıyorsunuz çocuk için
Yaaa valla inşallah düzelir canım bendr daha yeni evliyim ama taktım kafaya bu gebeliği daha doktora gitmedim7 aylık evliyim bende bi sorun olmayınca eşimde sperm testi yaptırdı değerleri düşük cıktı
Ben 5 . Ayımda gittim ne olur ne olmaz boşa zman kaybı olmasın dyeYaaa valla inşallah düzelir canım bendr daha yeni evliyim ama taktım kafaya bu gebeliği daha doktora gitmedim
Evet en iyisini yapmışsın bende bu ay adet olursam gidicem bişey varsada çıkar erkenden ortaya..Ben 5 . Ayımda gittim ne olur ne olmaz boşa zman kaybı olmasın dye
Varmış varikosel diğer konusunu okumuştum arkadaşınEşinizde varikosel var mı buna bakıldı mı
Evet yüksek malesefBenim esiminde sperm ileri hareket 0 , morfoloji 2. Sanırım varikosel var ... Sizce varikosel olma ihtimali yüksek mi bu hafta bakılacak detaylı
teşekkür ederim buaradaEvet yüksek malesef
İleri hareket degil hareketli olması önemli diye biliyorum tüp bebekte hiçmi hareket yoktu sizdeteşekkür ederim buaradabu hafta ürologa gidicez eşimle ,bizim bir tüp Bebek deneyimimiz esimdeki sıkıntı nedeniyle oldu Eylül ayında ama hiç kadın dogumcu demediki gidin önce eşinizi tedavi ettirin diye gayet güzel sağlıklı yumurtalarim çıktı fazlaca ama eşimin spermi ile sadece 3 tanesi dollendi o da 3.güne gitti ve biri cozulunce direkt bozulmuş transfer edilmedi diğer ikisi transfer edildi ancak kimyasal gebelik oldu . Doktorum ekibi benden çok umutluydular ama sadcee benim yumurtamdan ötürü yani kimse eşimin spermleri kötü diye üstüne bile duymadilar ki burasi doğuda bir özel.klinik para odaklı olduğunu da hekesten duydum . Doktora sorunca neden böyle oldu diye ,eşinin spermi yüzünden dedi . Sizce de ileri hareket 0 ve morfoloji si bozuksa kimaysal gebelikle ve sadece nadir sayıda yumurta mı dollenir ? Belki bilen vardır içinizde
İleri hareket 0 idi , morfoloji de 2 idi . Netten bazı doktorlarla görüştüm varikosel ihtimali çok yüksek ve normal gebe kalma ihtimaliniz yok dediler genel olarak ve kadın dogumcularda aynı şeyi dedi .İleri hareket degil hareketli olması önemli diye biliyorum tüp bebekte hiçmi hareket yoktu sizde
Varikosel e bakmadan tüp bebek yapmaları inanılır gibi degilİleri hareket 0 idi , morfoloji de 2 idi . Netten bazı doktorlarla görüştüm varikosel ihtimali çok yüksek ve normal gebe kalma ihtimaliniz yok dediler genel olarak ve kadın dogumcularda aynı şeyi dedi .
Tüp bebege yonlendirildik ama sanırım sperm hiç çıkmamış öyle dediler ki kaliteli olan 13 yumurtadan sadece 3 ü dollendi o da 3.gube gitti
Maalesef ... Sinirlerim bozuldu Allah'ım bize yardım etsin gerçektenVarikosel e bakmadan tüp bebek yapmaları inanılır gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?