71 milyonsayınız kaç
Dert büyük olunca konuda çok oluyor demek..sağol Allah kimseye vermesincanım 250 tane aynı konudan var onlardan birine yazaydın ya
gecmis olsun
Hızlı iler hareketli %10 hareketli %25 yerinde hareketli %35 hareketsiz %30sayı ıyıymiş maaşallah harket tam olarak kaç cnm.
amin canım.Dert büyük olunca konuda çok oluyor demek..sağol Allah kimseye vermesin
keçiboynuzu havuç kürü falan kullandık da karnitine?amin canım.
bizim aktif bir konumuz var cnm orayada gel konuşalım listeye eklen.
hareketiniz çok iyi aslında eşimde 0 ileri hareket benim bazı takviyeler kullanıyoruz.Sanada keçi boynuzu kürü ve karnitine tavsiye ederim.
bizim doktor ilgisiz mi acaba sadece bi proxeed verdi başka bisürü ilaçdan bahsediyo herkes onlardan niye vermedi acaba yarına randövü aldım bakalım ne der bu sefer%60 hareketsizlik var bizde de. Proxeed plus, pharmaton, ginseng kapsül kullanıyor eşim. Morfoloji de %2 olduğundan keçi boynuzu özü kullanıyor. Birde havuç yemeye özen gösteriyor.
dr.mu verdi yoksa sizmi karar verdiniz kullanmaya ?%60 hareketsizlik var bizde de. Proxeed plus, pharmaton, ginseng kapsül kullanıyor eşim. Morfoloji de %2 olduğundan keçi boynuzu özü kullanıyor. Birde havuç yemeye özen gösteriyor.
canım dr.lar ilaca çok güvenmiyor özellikle morfolojiyi değiştirmeyeceğini düşünüyorlar.Bende araştırarak öğrendim ve bazı takviyeler kullanıyoruz.bizim doktor ilgisiz mi acaba sadece bi proxeed verdi başka bisürü ilaçdan bahsediyo herkes onlardan niye vermedi acaba yarına randövü aldım bakalım ne der bu sefer
Bizim doktor da sadece proxeed verdi. Diğerlerini biz araştırarak aldık.bizim doktor ilgisiz mi acaba sadece bi proxeed verdi başka bisürü ilaçdan bahsediyo herkes onlardan niye vermedi acaba yarına randövü aldım bakalım ne der bu sefer
Proxeedi doktor verdi diğerlerini araştırarak aldık. Birde doktor morfoloji için hergün 2 tane keçi boynuzu ye demiş eşime. Eşim yiyemediği için keçi boynuzu özü kullanıyoruz.dr.mu verdi yoksa sizmi karar verdiniz kullanmaya ?
Pharmaton, ginseng bunları nasıl cesaret edip kullandınız doktor söylemeden...keçiboynuzu falan neyse de onları bizde kullanıyoruz%60 hareketsizlik var bizde de. Proxeed plus, pharmaton, ginseng kapsül kullanıyor eşim. Morfoloji de %2 olduğundan keçi boynuzu özü kullanıyor. Birde havuç yemeye özen gösteriyor.
Sizde bayağı artış olmuş biz 2 ay proxeed kullandık yanı sıra havuç suyu keçiboynuzu çakşır otu kökü ama hızlı ileri hiç değişmedi 2 ayda ddiğerlerinde %5 erlik bir artış oldu o kadar...doktorun kapısındayım şuan bakalım ne diyecek bu duruma 2 ay kullan gel demiştiherşey nasip işi eşimin önceki değerleriyle hamile kalmıştım ve düşük yaşadım 5-6 aydır deniyoruz henüz RABBİM nasip etmedi bu arada eşimde 3.derece varikosel var ve doktorlar bu değerlerden dolayı ameliyat yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?