Slm kızlar gerçekten çok bunalmış hissediyorum ve bu süreç gerçekten çok zormuş.başıma gelmeden önce insanların uzun süre uğraştığını duyuyordum sadece.ama yaşamak çok başka ve yıpratıcıymış.erkek faktörü olduğu için etrafımda kimseyle de doğru düzgün paylaşamıyorum.o yüzden her türlü paylaşıma desteğe açığım ..bende herhangi bi sorun göremediler şimdilik.rahim filmi hormonlar falan normal dendi.genetik testte normal dendi.eşimin sadece sperm hız ve hareket sorunu var.onunda takviyelerle hız sorunu geçmediği için tüp bebeğe başladık.iki transfer de kimyasal oldu.bende burda okuduklarımdan dna hasar testi yaptırdık o da normal çıktı.doktorun dediği sadece embriyo kalitesi iyi olmayabilir ya da bilinmeyen sebepten dedi.bi transferim daha var haftaya ama benim hiç ümidim yok.zaten doktorum kendisi bile ilgilenmiyo başka doktora devretti resmen o da olmıcanı düşünüyo sanırım.ilk iki transferimde çok olumlu konuşup yüzde yetmiş gibi bi başarı şansı vermişlerdi ama olmadı..şimdi düşünüyorum sperm kalitesi sorunsa nasıl 5 tane embriyo oluştu.başka bişeye de bakmıyorlar artık.35 yaşadım ve zaman kaybetmek istemiyorum .ama ne yapamalıyım bi sonra ki tedavide ne yapmalıyım ,hangi merkeze gitmeliyim bi sürü soru kafamda.hiç anne olamıcakmışım gibi hissediyorum..tecrübeleriniz tavsiyeleriniz varsa paylaşın lütfen