canım benim eşimin sadece hareketleri yavaştı spermlerin doktor ilaç verdi ama eşim kullanamadı o ilacı bıraktı sonra. Ben hamile kaldım ama evet bazı kürler yaptımArkadaşlar bu konuda bilgisi olan ve bu sorunu aşıp hamile kalan bayanlar yardımcıniz ihtiyacım var
Ne güzel yavrunuzun olmuş Allah bagislasin cnmcanım benim eşimin sadece hareketleri yavaştı spermlerin doktor ilaç verdi ama eşim kullanamadı o ilacı bıraktı sonra. Ben hamile kaldım ama evet bazı kürler yaptım
Cnm benim esimin ileri hareketi ve morfolojisi yuzde 2 ydi..havuc kuru keci boynuzu kuru yapmistim bol bol findik..,dr da hormon ilaclari vermisti pahaliydi 3 ay kullanmasi gerekiyodu 1.5 ay kullandi .bende de cikolata kisti vardi.. 1.5 sene sonra cok sukur hamile kaldm 2 ayligim.asla umutsuz olma kafana takma
Ne güzel yavrunuzun olmuş Allah bagislasin cnm[/QUaminnn çok teşekkürler, darısı size inşallah
canım polen kullandı benim eşim birde. Her sabah aç karnına bir çay kaşığı yedi ondan. bir doktor arkadaşım söylemişti bana da. deneyin bir istersen. birde eşinin 1,5 ay kullandığı ilacın ismi nedir?Sabirlazim123 Allah bagislasin cnm.bizede doktor ilaç yazdı dediğin gibi çok pahalı dün akşam başladık keçiboynuzu içmeye kuruyemiş de takviye yapacaz bir ay sonra tekrar bakılacak inşallah faydası olur
Merak ettim hamile kalabildinizmiNe güzel yavrunuzun olmuş Allah bagislasin cnm
Bu kürü nasıl yapıyosunuz yardımcı olurmusunuz hazır bişeymiCnm benim esimin ileri hareketi ve morfolojisi yuzde 2 ydi..havuc kuru keci boynuzu kuru yapmistim bol bol findik..,dr da hormon ilaclari vermisti pahaliydi 3 ay kullanmasi gerekiyodu 1.5 ay kullandi .bende de cikolata kisti vardi.. 1.5 sene sonra cok sukur hamile kaldm 2 ayligim.asla umutsuz olma kafana takma
Yeni gördüm mesajınızı hangi kürBu kürü nasıl yapıyosunuz yardımcı olurmusunuz hazır bişeymi
Havuç kürü uyguladım demişsinizya onu öğrenmek istedimYeni gördüm mesajınızı hangi kür
Evet cok sukur 2.5 yasinda bir evladim varMerak ettim hamile kalabildinizmi
Hareketin iz nasil düzeldi peki, sperm sorunları yaniEvet cok sukur 2.5 yasinda bir evladim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?